Warm welkom

Zeer vriendelijk personeel die de tijd neemt om de juiste keuze te maken. Monteur heeft ook netjes gewerkt en een goede uitleg over het onderhoud van het bed. Eerste week was een waterbed wennen maar slapen nu heerlijk.

Service is helemaal super

Defect verwarmingselement werd zelfde dag nog vervangen, zonder voorrijkosten!!!!

Fijn dat je een herinnering krijgt. Snelle levering

Goede service, snelle reactie snelle levering

Buitengewone service!

Service van medewerkers is buitengewoon en snel! Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, vakkundig en zeer servicegericht!

klantgericht

Ik wordt er iedere keer op gefocust dat ik de kwaliteit van mijn waterbed optimaliseer.

Geweldig goede service!

Alles verliep perfect! Ik ben wederom heel erg tevreden en kan het iedereen aanbevelen om hier een bed te kopen of te laten verhuizen! Zowel verkoper/eigenaar als beddenopbouwer zijn super vriendelijk en deskundig.

Top.

Snel, vriendelijk en. Vakbekwaan. Top.

Jaarlijkse herinnering en vlotte levering !

Geweldige service

Hydrosfeer is niets te veel

Goede info en top service!

Perfecte informatie gekregen voor ons eerste waterbed. Fijn in de winkel alles kunnen ervaren en fijne service en afhandeling na de aankoop van een bed. Zeker een aanrader!

prima prijs / kwaliteit verhouding

prima prijs / kwaliteit verhouding Snelle levering Achteraf betalen

Top service

De monteur was zeer vriendelijk en erg vakkundig. Heeft het bed gerepareerd nu kan ik eindelijk weer 'droog slapen. Mijn eigen reparatie poging was niet zo effectief dus mijn advies. Niet zelf proberen en hellen Maar meteen de vakman bellen Zij hebben er verstand van

Prettig, informatief en komt afspraken na.

Een prettig verkoopgesprek. Goede informatie. Meedenkend. Komt afspraak na.

Erg goed geholpen

Alle keuzemogelijkheden zijn goed uitgelegd en hele vriendelijke verkoper. Ook de installatie is heel goed verlopen!

vriendelijk en goed werk geleverd

vriendelijk en goed werk

Klantgericht

Prima service en zeer klantgericht

Heel goed.

Mooie kwaliteit, snel en correct geleverd.

Alles gaat naar wens

Alles gaat naar wens

Erg snel bezorgd

Erg goed spul en snel bezorgd

Klantvriendelijk en één hele goede service.

geweldig gedaan

perfect

Zeer goede service

zeer goed

Al jaren lang een top klantenservice.

Niets is te veel om je te helpen bij een probleem of als je advies nodig hebt. Klant staat echt voorop. Wij zijn al jaren zo blij met ons waterbed en de service die ze bieden.

Rijksweg - Zuid 78

6161 BP Geleen (zuid-limburg)