10

Top, professioneel bedrijf!

Prettige communicatie, komen afspraken na en kundig

 • Aanbevelen? Ja
3

Slechte service, net personeel

De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd , ik het iets meer initiatief verwacht en verwacht dat ze zelf de problemen zouden oplossen. Prijs technisch vind ik het te duur.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Koen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen en dat wij telefonisch contact met jou op mochten nemen. Tijdens dit telefoon gesprek zijn er een aantal punten besproken en heb je ons waardevolle tips gegeven. Wij staan altijd open voor tips die onze dienstverlening kunnen verbeteren. Zo gaan wij met onze installateurs uit de SpeeTeams uw tips en adviezen bespreken. Dit met als doel om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en de professionele installatie te waarborgen. Verder gaf je zelf gelukkig aan tijdens het gesprek dat een 3 een te lage beoordeling is geweest. Bedankt voor de tips en we gaan er met WARP snelheid mee aan de slag. Met vriendelijke groet, Sanne Goudswaard

8

fijne samenwerking

Na internetervaringen bekeken te hebben zijn we op bezoek geweest in Nieuwkoop alwaar we voldoende zijn ingelicht door Marloes. Hierna volgde een huisbezoek van Joop Voogt die nogmaals van alles uitlegde, ging opmeten en ons vrij snel daarna een passende offerte tegemoet deed komen. De montagedagen waren in overleg; de materialen op tijd bezorgd, de monteurs deskundig en vakbekwaam. Alleen op het eind leken ze een beetje in tijdnood te komen maar gelukkig is alles goed gekomen; er is blijkbaar een hoge werkdruk. De egalisatiemortel is er zo goed opgebracht en uitgesmeerd dat het pvc-bedrijf niet opnieuw hoefde te egaliseren (alleen wat kleine uitgelopen plekken onder het keukenblok bijwerken). Nu maar hopen/vertrouwen dat dit systeem ons huis afdoende kan verwarmen in de koudere maanden. Via het opstookprotocol konden we al wel merken dat het systeem werkt, altijd fijn ;-)

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakkundig, betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomt.

Positief zowel in de aanloop als uitvoering, berekening van de benodigde materialen was niet goed maar is snel en accuraat opgelost zodat we in de uitvoering geen achterstand opliepen

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Prima

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel bedrijf met mooi product, vakkundig personeel, dat wel onder enige tijdsdruk moet werk

Twee maal bezoek gehad van Warp om wandverwarming te monteren. Wordt allemaal uitstekend verzorgd, maar beide malen trad behoorlijke tijdsdruk op omdat de planning waarschijnlijk te krap is.

 • Aanbevelen? Ja
9

goed

goeie service en snelle levering . maar ik moet nog wel de werking van de vloerverwarming afwachten is nog te vroeg om te laten branden

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig en prettig contact

Warpsystems heeft super geholpen met de renovatie van onze jaren 30 woning

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Snelle reactie op aanvraag offerte, klein foutje in levering ook netjes en adequaat opgelost. Mooi materiaal om mee te werken

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, goed overleg en contact.

Voor mij was alles nieuw, verbouwen, alles zelf regelen. Mijn keuze viel op droogbouw vloerverwarming en kwam via internet op warp uit. Ze zijn goed qua prijs. Kan heel goed overleggen, contact was ook altijd perfect. Ben heel tevreden. Heb de vloerverwarming nog noet uitgeprobeerd, aangezien de CV nog niet is aangesloten, dus dat is nog afwachten.

 • Aanbevelen? Ja
6

goed gelopen . persoonlijk contact oke

het voortraject goed gelopen . vriendelijke en snelle reacties. uitvoering ietswat rommelig doordat uitvoerende monteur niet de juiste gegevens had. hierdoor te lange groepen verlegd . waar ik dan wel weer netjes over gebeld werd.om dit te overleggen . jammer dat er later een meerprijs kwam doordat er meer m2 waren. tekening was doorgestuurd en men kon hier de m2 goed uithalen . eindresultaat is Top . dus een tevreden klant .en dat is toch het belangrijkste .

 • Aanbevelen? Ja
8

afspraken worden netjes nagekomen. personeel was vriendelijk, kundig en werkte snel en opgeruimd.

kunnen nog geen oordeel over vloerverwarming geven omdat deze pas een maand ligt en deze dus nog niet gebruikt hoeft te worden.als opmerking kan ik wel zeggen dat er wel direkt een pompschakelaar bijgeplaatst had kunnen worden. nu draait de pomp 24/7 door. dit is een beetje jammer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jaap, Allereerst bedankt voor het plaatsen van de positieve review. We hebben uw tip binnen ons bedrijf meegenomen en besloten dat wij voortaan standaard in offertes een digitale pompschakelaar opnemen. Bedankt voor deze waardevolle tip, dit stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Sanne Goudswaard

7

Vriendelijk personeel

Ben tevreden over de werkzaamheden. Heb wel 1 min puntje, dat is de afwerking van de vloer. Er is wat zuinig met het egalisatiemiddel om gegaan. Merkte na het uitharden van de vloer dat deze niet vlak ligt in het midden van de kamer.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle reacties vlotte service

Tijdens beursbezoek goede uitleg over het systeem vriendelijke medewerkers. Bij problemen was het snel opgelost

 • Aanbevelen? Ja
8

prima ervaring

prima ervaring

 • Aanbevelen? Ja
8

De service, verwerking-snelheiden vriendelijkheid zijn zeer goed bij WARP

Mijn ervaring is goed. In de uitvoering heb ik een aandachtspunt: 1- de interne communicatie met de uitvoerende partij kan soms beter.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service en vriendelijk personeel

Duidelijke website, snel antwoord op mijn vragen, en het werkt snel via het legplan Nu hopen dat we heg aankomende winter ook warm hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Simpel, snel en zeer efficiënt

Snelle afwikkeling. Goede service, op naar de volgende klus

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en snelle reactie op email vragen.

Goede service ook bij het leveren van een andere plattegrond, (de eerste was niet duidelijk),kreeg ik een snel antwoord en duidelijke tekening retour.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer behulpzaam, meedenkend en goede service

Na eerste contact hebben de mensen van Warp zich behulpzaam en meedenkend opgesteld. Een prima product voorlichting en juiste levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service, zeer behulpzaam en denken mee.

Goed bedrijf en een goeie service

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede informatie over product, prettige communicatie met het bedrijf.

Goede informatie over product en een duidelijke offerte. Die desgewenst werd aangepast. Grote flexibiliteit en er werd goed meegedacht. Alle vragen werden met veel geduld en volledig beantwoord. Wie we ook aan de telefoon kregen, iedereen kon ons helpen. Mannen die de vloerverwarming kwamen installeren waren netjes en werkten door. Materialen die over waren werden retour genomen en gecrediteerd wat we echt heel erg netjes vonden! We raden dit systeem en het bedrijf zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service, onderdelen compleet en goed geleverd, prima meegedacht en wat technische vragen telef

Prima service, onderdelen compleet en goed geleverd, prima meegedacht en wat technische vragen telefonisch goed beantwoord door een vriendelijke mevrouw.

 • Aanbevelen? Ja
9

keurig gelegd, professioneel advies, goede service, eerlijk bedrijf.

Goede service, snel en professioneel antwoord om onze vragen. Omdat ik ook niet goed wist of ik weg goed gemeten had is er iemand gekomen die alles heeft ingemeten en nog advies heeft gegeven waar het beste de verdeelstations geplaatst konden worden. Zoals afgesproken zijn alle materialen vrijdag geleverd waardoor maandag de vloer keurig gelegd is. Na het leggen van de vloer was alles keurig opgeruimd en afgevoerd. Zeer tevreden! Enkele weken na het leggen van de vloerverwarming ontvingen we nog een email naar welke rekening het bedrag overgemaakt kon worden omdat er toch enkele materialen niet waren gebruikt. Dit bedrag is keurig op onze rekening terug gestort, dat noem ik nog eens eerlijkheid!! Het allerbelangrijkste weten we alleen nog niet...……… of de vloer ook echt genoeg warmte geeft in de winter...…… het is nu juni maar we gaan het beleven :-)

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed werk afgeleverd en een keurige vlakke vloer afgeleverd.

Heldere correspondentie. Zeer goede begeleiding van kantoor. Zeer deskundige begeleiding bij controle van de vloer. Keurig netjes gewerkt. Heel vriendelijke medewerkers. Fantasties mooie vlakke vloer afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina