Filters

10

heel prettige samenwerking

Vanaf eerste contact tot afsluiting zeer prettige samenwerking. Er wordt mee gezocht naar diverse mogelijkheden De werkzaamheden werden door deskundige medewerkers op zeer snelle en nette wijze verricht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ouderwets goed.

Dank aan 'baas' Gerrit voor het heldere advies en de offerte. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en Timo en Jeroen hebben de isoleerklus in een halve dag geklaard. Hopelijk gaan we het echte resultaat terugzien in de toekomstige energierekeningen. En zijn we benieuwd of de subside bijdrages ook zo snel afgehandeld worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie, goed resultaat.

Met AZ Isolatie in december 2021 goede verstandhouding gehad. Op juiste tijd vloer- en spouwisolatie vlot gemonteerd door twee teams van twee. Nazorg was correct aangezien er, buiten de schuld van de monteurs, bij montage van de vloer-isolatiefolie een fout in de Cv-installatie werd ontdekt waardoor men het werk op de eerste dag niet geheel kon afronden. Dat is enkele dagen later alsnog goed afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
8

Scherpe offerte en strakke uitvoering

Na het invullen van een info mail omtrent isolatie kreeg ik reacties van meerdere aanbieders waar onder AZ- isolatie. Tijdens het huisbezoek kreeg ik advies over vloer en gevel isolatie waarbij het advies voor de vloer was om te kiezen voor PIF isolatie en voor de gevel was na inspectie om deze voorlopig niet extra te isoleren. Na het ontvangen van een scherpe offerte besloot ik om met AZ isolatie in zee te gaan. Een paar weken later stonden een paar slecht nederlands sprekende werknemers op de stoep die voortvarend aan de slag gingen. Er werd goed rekening gehouden met het feit dat de woning vrij recent was opgeknapt en ik alles graag heel en schoon wilde houden. Uiteindelijk werd in een ochtend de volledige kruipruimte geïsoleerd en werden mij de foto’s van het geleverde werk getoond. Ik ben een zeer tevreden klant, waarbij ik wel moet opmerken dat ik het effect van de isolatie pas later ga ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correcte en snelle afhandeling

We zijn zeer tevreden met onze bodemisolatie met supearl+EPS bodemparels. Snelle levering en correcte afhandeling factuur en aanwijzigingen voor subsidie aanvraag. Top!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vloerisolatie is heel fijn aan je voeten!

Prima bedrijf. Werken snel en efficient. Aardige vertegenwoordiger en zeer behulpzame contact dame Chanel. De twee installateurs waren aardig, werkten netjes en zorgvuldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Deskundig en vriendelijk personeel . Zeer goede uitleg door de verkoop manager ,dit gaf ook de doorslag om voor jullie bedrijf te kiezen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en heerlijke warmte in huis

Goede afspraken, prettig en snel contact. En wat een warmte na het isoleren van de vloer!! Waar andere bedrijven aangaven dat het niet mogelijk was, werd er een afspraak gemaakt thuis en werd er naar mogelijkheden gekeken. Uiteindelijk was het gewoon mogelijk om de vloer te isoleren. Super service!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goede uitleg en snel gehandeld door Guido Alles netjes uitgevoerd en volgens afspraak

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede prijs nette afwerking

Keurige gasten. Netjes opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Muurisolatie

Ben tevreden met het resultaat Vriendelijk personeel die alles netjes op ruimt

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel. Netjes Goede prijs /kwaliteitverhouding.

Op tijd geleverd, vriendelijke kerels. Snel gewerkt en de werkplek normaal achtergelaten

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijke afspraken, prijzen - goed en zorgvuldig werk

Met respect voor onze winig uit 1921 zitten we er warm bij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden - goede prijs/kwaliteit

Het contact met AZ Isolatie is naar volle tevredenheid verlopen. Vanaf de offerte t/m de uitvoer. In dit geval ging het om spouwmuurisolatie. Goede prijs/kwaliteit. Timo en Jeroen hebben keihard gewerkt. Zeer tevreden over het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Vriendelijk, flexibel en effecient!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige samenwerking.

Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de uitvoering hebben wij als prettig ervaren. Uitstekende uitleg door de adviseur, makkelijk afspraken maken, correct uitgevoerd en duidelijke communicatie. Dikke pluim voor dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Na goedkeuring van de offerte binnen 14 dagen geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

AZ ontzorgt mij en schenkt extra woongenot

Mijn woning dateert van 1989. Mijn vraag was, hoe goed geisoleerd is mijn woning eigenlijk? Zijn de muren en de vloer goed geisoleerd of kan het beter, en zoja, waar en hoe en d.m.v welke methode. Kan ik subsidie krijgen en hoeveel? Allemaal vragen die werden beantwoord binnen een half uur door een deskundig adviseur van AZ Isolatie. Vakkundig, professioneel en gecerteficeert voor de werkzaamheden zijn verschillende werkzaamheden keurig en netjes uitgevoerd . Het was een prettige ervaring. zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede ervaring

Na eerst Gerrit gesproken te hebben werd er direct een afspraak gemaakt voor het isoleren van de kruipruimte. Keurig binnen de afgesproken tijd terug gebeld en de afspraak stond meteen. Ook voor het isoleren van de spouwmuren door Jeroen. Binnen een aantal dagen alles keurig geregeld en netjes afgewerkt. Wij zitten er warmpjes bij vanaf vandaag in Nieuwegein

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Super goede en snelle service. Eigenaar Gerrit gesproken voor een vrijblijvende offerte en daarna werd er direct geschakeld met korte lijntjes. Jeroen heeft ons huis (spouwmuren) compleet geïsoleerd in een paar uur. En daarna alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Zoals in de korte omschrijving genoemd een aanrader, een eerlijk bedrijf met een echte nuchtere veluwese kwaliteit. Super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Na opdracht zeer snelle en correcte uitvoering

De week nadat we opdracht hadden gegeven voor spouwmuur isolatie en isolatie van de kruipruimte werd dit naar volle tevredenheid uitgevoerd. Na de klus is alles weer keurig opgeruimd,geveegd en met de waterslang schoongespoten Wij zijn er zeer tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja
6

Werk goed, contact met bedrijf is slecht

Huis van mijn schoonzus was gedaan en ze stuurde mij een mail door met een code dat als ik dat ook door az-isolatie liet doen een korting zou krijgen. Bij bezoek expert en maken van de offerte gaf die me aan contact te zoeken met bedrijf en dat het dan geregeld zou worden, de offerte gaf de normale prijs aan. Contact gehad met bedrijf en degene die me te woord stond leek niets te weten van een korting. Later werd ik terug gebeld dat er wat korting zou worden berekend bij de uiteindelijke factuur. Verrassing was dan wel dat de factuur gewoon het bedrag uit de offerte was, dus niets geen korting. Ondanks dat netjes afgewerkt is, is dit erg slordig en zal ik AZ isolatie niet aanraden bij familie of kennissen. Kreeg ook geen reactie meer toen ik de mail beantwoorde met de factuur.

 • Aanbevelen? Nee
2

Heel slecht contact en communicatie

Eerste keer contact was erg opdringerig en de mevrouw in kwestie was niet vriendelijk. Wij maakte een vrijblijvende afspraak om te komen kijken. Echter kwam er bij ons iets tussen waardoor wij de afspraak annuleerde via de mail. De mevrouw waarmee ik contact had gehad zei dat ze geen mail ontvangen had en daarom moest ik ** euro betalen. Ze stuurt mailtjes om die ** euro te betalen. Wat niet eens aan de orde is omdat ik de mail netjes een aantal dagen voor onze afspraak al verstuurd heb. Geen fijne communicatie gehad.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Nikita, Wat jammer om te horen dat het contact met onze dames anders verliep dan u van ons verwacht had. Zeker is het adviesgesprek met onze adviseurs vrijblijvend, u heeft dus, naar aanleiding van het adviesgesprek, geen verplichting tot aankoop bij AZ-isolatie. Uiteraard rijden wij liever niet voor niets naar uw huis, dus vragen wij de afspraak tijdig af te zeggen, zodat wij geen onnodige kosten hoeven te maken. Helaas is uw mail van afzeggen bij ons onbekend. Wij hebben daarom gevraagd of u de mail van het annuleren aan ons door kan sturen, zodat we kunnen kijken waarom wij hem zijn misgelopen. Hierbij hebben wij u ook toegezegd dat als u alsnog de mail doorgestuurd, wij de kosten zullen laten vervallen. Helaas hebben wij tot op heden de mail nog niet van u mogen ontvangen.

8

Snel en goed afgewerkt.

Een minpuntje, de verdeeldoos en het stopcontact van de vloerverwarmingspomp lag op de vloer van de kruipruimte. Hadden de jongens naar mijn mening moeten zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed betrouwbaar bedrijf.

De medewerkers waren correct en vriendelijk, en hebben netjes gewerkt. De afspraken met Guido klopten ook. AZ isolatie is een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja

Over AZ Isolatie BV

Hoge energiekosten, een koude vloer, muffe lucht of schimmelplekken? AZ-isolatie maakt aan al deze ongemakken een einde! Wij zijn een erkend, SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zorgen dat u comfortabeler kan wonen door spouwmuur, dak, vloer en bodemisolatie! AZ-isolatie bied jarenlange ervaring met een breed assortiment. Wij werken met topproducten zoals Knauf Supafil minerale wol, EPS HR++ Parels, Pif folie en Isobooster T5. Het is dan ook niet voor niets, dat wij door puur vakmanschap en slim gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen meestal veel betere isolatieresultaten behalen dan onze concurrenten. Wij komen vrijblijvend bij u langs en kijken wat er mogelijk is voor uw woning. Zo heeft u geen verrassingen achteraf! Wij gaan voor het beste advies! U ook?

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd