Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt betrouwbare afspraken en heldere communicatie. Klanten prijzen vakbekwame en vriendelijke medewerkers en snelle oplevering. De algehele ervaring is positief en er is duidelijke waardering voor de prijs-kwaliteit verhouding.
Systemen werken prima
22 March 2023
heer Gerard
Rosmalen
Goede en snelle communicatie. Meteen actie ondernomen en binnen 5 dagen een nieuwe deurautomaat geleverd.
21 March 2023
Hans
Veldhoven
Reageren snel en accuraat.
21 March 2023
Burger
Enkhuizen
Afspraken worden perfect nagekomen. Montage gebeurde in overleg met goede adviezen. Ik kan geen negatieve punten duiden !!
31 October 2022
Wil Penninx
Beuningen
Na acceptatie van de offerte kon de deuropener zeer snel (binnen enkele dagen) gemonteerd worden door een aardige en klantvriendelijke monteur. Heel blij mee!
Willem
Veghel
Correct, snelle reactie. En er is overleg mogelijk ivm de situatie van de deur tot de brievenbussen.
Henk Paters
Heemskerk
Installatie en naderhand extra afstelling goed uitgevoerd.Complimenten namens VvE Veerdam Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.
Jan
Krimpen aan den IJssel
Snelle levering en montage. Topmonteurs en het werk wordt super schoon opgeleverd
9 September 2022
Cees
Hoogerheide
Ondanks dat de heren een uur later kwamen was het werk toch op tijd geregeld. Alleen jammer dat de ene deur te snel opent en de ander wat laat.Moeten wij nu zelf bijstellen. Hoopt dat het lukt.
20 July 2022
Vve Woningen Streekhof 111
Bovenkarspel
Het orienterend advies gesprek werd als zeer nuttig ervaren, door een goede uitleg over de uitvoerings mogelijkheden op de aangewezen deuren. Een duidelijke en voldoende gedocumeteerde offerte volgde, voorzien van een aantrekkelijke prijsstelling. De montage uitvoering met gebruikers uitleg werd als goed en prettig ervaren.
16 July 2022
Lex
Zeist
Bij de opname voor het opstellen van de offerte stond men open voor de wensen die wij als VVE naar voren brachten. Na opdracht voor de uitvoering is er snel gehandeld en was montage van de automaten binnen 4 weken gerealiseerd. Ook de samenwerking met de installateur van onze videofoon - deurintercom verliep op de gewenste manier.
15 July 2022
B.J.J. Peltenburg
Schoonhoven
Beleefd, onderhoudend, precies Alles keurig netjes opgeruimd.
15 July 2022
C.Nuijten
St.Annaland
netjes voorgelicht en uitgevoerde werkzaamheden prima
14 July 2022
Huub
Starmproy
Goede uitleg van mogelijkheden voor plaatsing van deurautomaten, correcte en duidelijke offertes. Snelle plaatsing / montage en service is uitstekend bereikbaar.
12 July 2022
W. van den Brink
Etten-Leur
Er wordt prima meegedacht bij bestelling en de plaatsing was uitermate plezierig en accuraat.
12 July 2022
heer
Gert-jan pos.
Onze VvE had voor twee voor- en twee achterdeuren een offerte rondje voor deurautomaten gedaan. JME slaagde met vlag en wimpel. De best verzorgde offerte, goed gedocumenteerd en de beste prijs/prestatie. Op de dag van de installatie arriveerden de medewerkers, drie in getal, keurig op de afgesproken tijd, installeerden de automaten en lieten ons gebouw weer achter zoals ze het hadden aangetroffen. Een klein probleempje dat de volgende dag optrad werd nog diezelfde dag verholpen. Waar kom je dat nog tegen. Alle bewoners zijn super tevreden ondanks dat enkelen initieel tegen waren. Unaniem geven ze nu de complimenten aan JMD.
heer Visser
Schoonhoven
heel goed en vriendelijk personeel en veilig
heer André van Wezel
drunen
betrouwbaar, professioneel en meedenkend.
heer Martin
BROEK OP LANGEDIJK
Kregen de druppels niet goed geprogrammeerd! Service monteur was binnen twee dagen aanwezig om probleem op te lossen!
heer de Wit
Rosmalen
Goe, informatief en komen de afspraken na.
Jan Fokker
Nijmegen
Komen hun afspraken na
heer Scheermeijer
PURMEREND
De bestaande schuifdeur was binnen twee uur op vakkundige wijze geautomatiseerd. De LABEL Eterner JL/90 is een degelijk uitgevoerd systeem dat perfect funtioneert. Alle bewoners zijn enthousiast over deze comfortabele voorziening !
heer Ed van Reijmersdal
Vlissingen
heer Hermans
Zundert
Scherp geprijsd en bieden uitstekende Kwaliteit!
12 February 2022
Konstantin
Amstelveen
Jeroen was onze contactpersoon en Marc heeft de installatie gedaan. Zeer prettig en correct in de samenwerking. JMD Nederland is echt een aanrader!!
11 February 2022
heer