Goed, Kim, het duurde wat langer om dit op te lossen - dat verdiende inderdaad niet de schoonheidsprijs. Maar je was een lastig dossier, waarbij blijkbaar de tellerstand van de machine iets anders vertelde dan wat je daadwerkelijk gebruikte. Dat is extreem zeldzaam en daar weten we ons dan geen raad mee. Vervolgens is het netjes opgelost en heeft jouw abonnement ons meer gekost dan opgeleverd. Begrijp dat het je stress heeft opgeleverd, maar dat je dan toch uiteindelijk deze review op deze manier wilt laten staan (met in de oorspronkelijke titel ook nog "oplichting"?!), zegt denk ik meer over jou dan over ons.
Dank voor de beoordeling, Mats... Wij zijn niet het bedrijf van de kleine lettertjes, maar natuurlijk is het mogelijk dat je er overheen leest. Check nog een keer de website.. het staat er toch duidelijk? Die transportvergoeding is er om te zorgen dat onze trouwe abonnees niet betalen voor de transportkosten die veroorzaakt worden door abonnees die maar voor een korte termijn van onze service gebruik maken en graag wat meer betalen voor de flexibiliteit.