Een aanrader deze reis! Wil graag terug

Wat een fantastische reis was dit! Ben verliefd geworden op het land, de natuur en zijn bevolking. Enorm genoten. Een achtbaan van prachtige natuur ervaringen, lieve mooie mensen , de emoties bij t zien van alle armoede .. een intense ervaring die ik nooit had willen missen. Genoten van onze fijne groep mensen met Timo als enthousiaste en bevlogen reisleider. Een aanrader deze reis! Wil graag terug

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 40-59 jaar

Heerlijke wintervakantie met gezellige gelijkgestemden.

Heerlijke wintervakantie met gezellige gelijkgestemden. Lachen, praten, samen eten en activiteiten met elkaar. Ik kijk met zoveel plezier terug

Superleuk om te doen voor singles als je gezelligheid wil en avontuur

Superleuk om te doen voor singles als je gezelligheid wil en avontuur

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 40-59 jaar

Goed georganiseerde reis met veel gezelligheid in de apres-ski

Goed georganiseerde reis met veel gezelligheid in de apres-ski. Je hoeft niet mee, maar je kan wel mee. En iedereen ging zo ongeveer mee. Ook in maart hadden we nog behoorlijk goede sneeuw. Laat lunchen, dan maak je optimaal gebruik van de pistes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 40-55 jaar

Goede organistatie en veel leuke mensen ontmoet, wintersport Saalbach is een absolute aanrader. Het was mijn eerste reis met villa vibes en gelijk een top vakantie! We hadden een dynamische groep met veel positiviteit waardoor de vakantie gedurende week alleen maar leuker werd. We hebben heerlijk geskied, gegeten en gedronken veel gelachen maar ook serieuze gesprekken gevoerd. Ik kijk er met veel plezier op terug.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 40-55 jaar

‘Had ik dit maar eerder gedaan’ ;).

Een fantastische week gehad met een aaneenschakeling van mooie momenten! ‘Had ik dit maar eerder gedaan’ ;).

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 40-55 jaar

Ik kijk oprecht uit waar de volgende reis naartoe gaat voor mezelf.

Dit was een zeer leuke vakantie, met veel leuke nieuwe vriendschappen op het einde van de week. Ik kijk oprecht uit waar de volgende reis naartoe gaat voor mezelf.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 40-55 jaar

Erg leuke trip als je houd van wintersport en après ski!

Erg leuke trip als je houd van wintersport en après ski!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 40-55 jaar

Voor mij was het de perfecte combinatie van actief bezig zijn, nieuwe mensen leren kennen.

Een wintersportreis met Villa Vibes is echt een aanrader. Je gaat met onbekenden op pad, maar dat verandert verrassend snel, voor je het weet sta je samen op de piste en voelt het gewoon gezellig en vertrouwd. Overdag lekker skiën of snowboarden en daarna samen ontspannen en lachen om alle momenten van de dag. Voor mij was het de perfecte combinatie van actief bezig zijn, nieuwe mensen leren kennen en gewoon volop genieten. De begeleiding is fantastisch en maken overal een feestje van! Ik zou het iedereen aanraden en ik zou zo weer mee gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 25-39 jaar

Leuke groep, leuk hotelletje met goede bereikbaarheid door de U-bahn

Ik heb een top skivakantie gehad in Serfaus. Leuke groep, leuk hotelletje met goede bereikbaarheid door de U-bahn. Depot bij de lift was ook heel handig om heerlijk op gewone schoenen te kunnen après-skiën. Gebied is ook mooi.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 25-39 jaar

Op een leuke, ongedwongen manier nieuwe mensen ontmoeten

Op een leuke, ongedwongen manier nieuwe mensen ontmoeten, waar vind je dat tegenwoordig nog als single

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - Manoir | 25-39 jaar

Leuke activiteiten, lekker eten, veel gezelligheid en plezier

Leuke activiteiten, lekker eten, veel gezelligheid en plezier

Super mooie reis naar lapland gehad

Super mooie reis naar lapland gehad. Een mooie reis met hele leuke activiteiten, mooie omgeving, goede accomodatie en heerlijk eten. Echt een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Deze vakantie zit barstensvol met activiteiten die je wellicht maar 1x in je leven doet dus ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die van avontuur, sneeuw en gezelligheid houdt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Mijn eerste VillaVibes reis en ik kijk nu al uit naar een volgende!

Mijn eerste VillaVibes reis en ik kijk nu al uit naar een volgende! Lapland was fantastisch! Een enorm gezellige groep, super activiteiten en daarnaast ook meer dan genoeg vrije tijd om je eigen ding te doen. Een dagje skiën of langlaufen met anderen uit de groep of lekker een middagje ontspannen in de Finse sauna, het kan allemaal! Tijdens onze reis hebben we de volledige Lapland bingokaart kunnen afstrepen, wat een magische bestemming. Echt een bucketlist reis! Niet twijfelen, gewoon gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

De leukste reisgenoten vind je bij villa vibes.

De leukste reisgenoten vind je bij villa vibes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar

Villa Vibes is goed en snel per telefoon of mail bereikbaar. Komt vertrouwd over en komt afspraken gewoon na. Je gehele vakantie staat in het teken van genieten. Dit wordt dan ook nagekomen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar

Een wintersport met VillaVibes beveel ik iedereen aan.

Een wintersport met VillaVibes beveel ik iedereen aan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 50-69 jaar

Prima locatie. Heel vriendelijk personeel. Goed buffet.

Hotel voldoet, mag wel gemoderniseerd worden. Handig pasjes systeem. Prima locatie. Heel vriendelijk personeel. Goed buffet.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 40-59 jaar

Een heerlijke week zo in maart naar de zon

Een heerlijke week zo in maart naar de zon, met een groep gelijkgestemden, relaxten, lachen, doen waar je zin in hebt met de groep, of met een aantal uit de groep of lekker alleen even een dagje. Zo fijn al die vrijheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 40-59 jaar

Allemaal onder het mom; vrijheid, blijheid

Ik heb echt een fantastische week gehad, genoeg activiteiten waarbij je kon aansluiten, allemaal onder het mom; vrijheid, blijheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gran Canaria | 40-59 jaar

We hebben een prachtige vakantie gehad met hele toffe activiteiten.

We hebben een prachtige vakantie gehad met hele toffe activiteiten. Daarnaast ligt de accommodatie recht aan de ski piste. De ski piste is ideaal voor beginners en gevorderde. De accomodatie had op ieder appartement een sauna. Dus na een activiteit kon je hier lekker opwarmen. Ik raad iedereen deze reis aan. PS gebruik de aurora app om het noorderlicht te vinden. mijn tip: heb geduld en je zult hem vinden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-49 jaar

Hele mooie ervaring , zeker een aanrader.

Hele mooie ervaring , zeker een aanrader. Alleen je moet best sportief zijn en een goede conditie hebben. Verder leuke groep, prima accommodatie en voor de ski liefhebber ook prima gebied.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-49 jaar

Iedere wintersport vakantie voelt als een warmbad.

Iedere wintersport vakantie voelt als een warmbad.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 40-59 jaar

Wel aanraden

Wel aanraden

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 40-59 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.