Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent een snelle reactie, duidelijke uitleg en vakwerk van hoge kwaliteit. Het team is betrouwbaar en punctueel, en de nazorg is grondig. Over het algemeen is de ervaring zeer positief en wordt de service aanbevolen.
We zijn super snel geholpen. Ze hebben netjes werk geleverd. Ze hebben in een mail alles netjes uitgeleg en foto's gemaakt van wat er gebeuren moet. En gelukkig hebben geen lekkage meer.
21 November 2024
Marlies
idem
9 September 2024
Roger
Vijlen
Probleem keurig opgelost en zeer nuttige adviezen gekregen om probleem in de toekomst te kunnen voorkomen
3 September 2024
Paul Golsteijn
Wessem
Binnen 24 uur gereageerd en afspraak ingepland. Snel de afvoer open gekregen met professioneel materiaal.
18 July 2024
Kim
Roermond
We werken al sinds ca. 20 jaar met RIR als we problemen hebben met ons riool. RIR staat nog steeds altijd garant voor het op tijd komen bij een afspraak én het nakomen van de afspraken, levert een goede service, geeft goede en duidelijke adviezen die ook nog schriftelijk vastgelegd worden en de mensen zijn daarbij ook nog eens heel behulpzaam.
10 July 2024
Ingrid
Reuver
Aan onze verwachtingen werd voldaan precies zoals een klant dat graag ziet. Daarom doen we bij een volgende klus graag weer een beroep op u, met vriendelijke groet
6 July 2024
Roermond
Heel snelle service, duidelijke uitleg en communicatie. Foto’s van werkzaamheden en aandachtspunten en factuur. Kortom zeer tevreden.
6 April 2024
Henk
Nieuwstadt
Prima vakwerk
9 March 2024
Jan
Swalmen
Zeer tevreden over R.I.R. Ze communiceren duidelijk, zijn deskundig en het zijn harde werkers. Afspraak = afspraak!
8 March 2024
Petra
Horst
Verstopping prima verholpen, compleet met deskundig advies.
4 March 2024
Charles
Swalmen
Vanwege een verbouwing wilden wij graag advies omtrent de de kwalitatieve toestand van onze riolering op een paar plaatsen. Tegelijkertijd hadden we ook een verstopping van de wasbak op de badkamer. De afspraak kwam snel tot stand, onze vragen werden adequaat beantwoord en tevens van advies voorzien. De verstopping is heel netjes en voorzichtig verholpen.
17 February 2024
Ingrid
Reuver
Tijdens de carnaval hadden wij een verstopping. Melding gemaakt op de website. De dag daarna meteen geholpen. Geholpen door de eigenaar, een vriendelijke en betrouwbare man. Rekening was naar verwachting en zeer bescheiden.
17 February 2024
Patrick
Swalmen
Monteur legt duidelijk uit wat hij gaat doen. Je wordt niet met onnodige kosten opgezadeld. Het probleem deskundig opgelost.
2 February 2024
Wil
Neeritter
Een professioneel bedrijf met kennis van zaken en extra service in het werk!
8 January 2024
John
Habets
snelle en professionele service met goede informatie om probleem in toekomst zo veel mogelijk te voorkomen.
21 December 2023
John
Horn
Zeer tevreden over de snelle en professionele afhandeling van onze verstopping in de leidingen. Ik beveel RIR dan ook ten zeerste aan!
17 December 2023
Susanne Eijdenberg
Roermond
Heb al meerdere keren gebruikt gemaakt van hun diensten. Professioneel en kundig bedrijf die afspraken altijd keuring nakomen en duidelijk zijn in wat ze gaan doen
10 December 2023
chris
van dinten
Prima communicatie
25 November 2023
Leo
Swalmen
Dit was onze eerste ervaring met RIR. Na smorgens gebeld te hebben stond de monteur smiddags al voor de deur. Correct vriendelijk had ook een verhuisdeken bij zich om het materiaal op te zetten. Zegt duidelijk wat hij doet en geeft goed advies. Staat bij ons op 1 als we weer een verstopping hebben.
4 November 2023
Piet
Herten
Eindelijk van een langdurige verstopping af! Tientallen keren zelf geklooid met amateurmateriaal en zonder kennis van zaken. Uiteindelijk toch maar een vakman uit het dorp erbijgehaald. Op de minuut op tijd, iedere stap helder uitgelegd, goeie tips, helder verhaal over de kosten. Netjes gewerkt en realistisch verhaal over oorzaak en eventueel terugkerend ongemak. Ik ben super tevreden!
3 November 2023
Roger Voncken
Swalmen
Goede uitleg, deskundigheid is heel goed
28 October 2023
emile coulier
HORN
28 October 2023
Nayef
6071 bs Swalmen
Dit bedrijf reageert adequaat, heeft de juiste expertise en werkt netjes en nauwkeurig.
16 October 2023
Roger Hermans
Haelen
In de namiddag RIR gebeld en afspraak voor de volgende morgen in verband met rioolverstopping. Precies volgens afspraak de volgende morgen de verstopping snel opgelost.
26 August 2023
Leo
Swalmen
Offerte gekregen om riolering aan te passen. Heel erg prijzig!!! Ander bedrijf benaderd en deze waren vele malen goedkoper voor nagenoeg dezelfde werkzaamheden.
Beveelt niet aan
3 August 2023