Filters

10

In eerste instantie goed

Commenutatie na plaatsing om contact maken slecht

 • Aanbevelen? Nee
10

Alles in 1x goed!

In maart 24 zonnepalen op het dak gekregen. Helder advies, snelle en nette installatie en goede opbrengst in de eerste maanden. Vrienden hebben inmiddels 11 panelen laten leggen, daar ging ook alles goed. Zelf nog getwijfeld over de optimizers, maar achteraf blij dat ik ze heb genomen. Leuk om op een app te zien wat ze elke dag opleveren!

 • Aanbevelen? Ja
7

Van fouten kun je leren

Toe de 15 panelen in juni 2019 werden geplaatst was het nog een vrij jong bedrijf. zoekende naar het complete juiste product. panelen werden snel geplaatst. de aansluiting in de meterkast verliep miserabel, de metingen klopte niet. naar diverse pogingen lukte het binnen 2 maanden. De eigenaar Rick en ik hadden regelmatig meningsverschillen met elkaar. Nu een jaar verder zijn de metingen nog steeds verschillend met slimme meter. daar ga ik met Rick nog over praten. verder werkt het prima. Geef een jong bedrijf de kans. Ze hebben er echt wel van geleerd. 2 goede werkende buiten teams. Ben er pas nog op bezoek geweest. het oogt zeer goed. ga zo door. john

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf, durf ik iedereen aan te bevelen.

Binnen een halve dag vond er een kennismakingsgesprek plaats om de behoefte en mogelijkheden te inventariseren. Uiterst plezierig. De volgende dag kregen wij een uitgebreide offerte toegezonden. De plaatsing van 14 panelen vond 5 weken later plaats. Netjes geplaatst en goed afgewerkt. Het technische deel werd door installatiebureau Huibers uitgevoerd. De eerste meetresultaten zijn zeer positief. De zon hielp uiteraard een handje mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig te woord gestaan en netjes gewerkt

Kan met vragen of problemen goed terecht bij dit bedrijf. Personeel werkt heel netjes en zijn erg beleefd. Rommel wordt opgeruimd.

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima uitleg, product en service

Duidelijke offerte, flexibele en professionele montage. Ruim de tijd genomen voor analyse optimale plaatsing bekabeling en omvormer. Daarover ook goed overleg. Specifieke wensen m.b.t. aanpassing meterkast prima uitgevoerd. Deskundig en keurig personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, goede en vlotte servies

Enersolar is een vriendelijk vlotte bedrijf. Ze hebben mij goed geïnformeerd over de zonnepanelen. Een keurig offerte gemaakt met goede informatie. De zonnepanelen lagen binnen een halve middag op het dak. Goede/vriendelijke installateurs, keurig uitleg gegeven over de app. Al met al, een goed bedrijf waar je u tegen zegt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Doen wat ze beloven met klantvriendelijke insteek

In de aanbestedingsfase is goed meegedacht om de beste prijs/ prestatie oplossing te bedenken. Op basis van voortschrijdend inzicht werden gewenste aanpassingen soepel behandeld. Omdat de renovatie van ons dak, door overmacht, meerdere keren werd uitgesteld paste Enersolar de geplande levering zonder problemen telkens aan. Over de levering en installatie niets dan lof, professioneel, adequaat en rekening houdend met de corona vereisten. Terwijl we er ons bij betrokken voelden. Ook in de nazorg bleef men ruim binnen de afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot nu toe Super Tevreden.

Vanaf het eerste contact, offerte, tot en met de levering en plaatsen van de zonnepanelen Super Tevreden. EnerSolar is een betrouwbaar bedrijf en is alles tot in de puntjes nagekomen. Ook Installatiebedrijf Huijbers heeft de aanleg super en netjes afgewerkt. Vooral de tijdsduur was snel en adequaat. Een bedrijf om aan te bevelen.!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitstekend bedrijf met de juiste voorlichting, begeleiding en verzorging.

Alles volgens planning, proberen alles zo netjes mogelijk te maken zodat je zo min mogelijk kabels ziet zitten en komen met goede ideeën. Een goed op elkaar ingesteld team. En maken waar wat ze afspreken. Top!

 • Aanbevelen? Ja
3

Dramatische service

De installatie is goed verlopen, maar de service daarna lijkt nergens op. Er wordt nauwelijks gereageerd op mails of telefoon en een defect dat bij storm veel herrie veroorzaakte heb ik door een ander bedrijf moeten laten oplossen omdat EnerSolar nauwelijks reageert en als je ze na veel inspanningen wel aan de lijn krijgt, ontkennen ze het probleem zonder ernaar gekeken te hebben. Op enig mee denken, laat staan meedoen, met de klant die een probleem heeft met de door EnerSolar aangelegde installatie heb ik ze niet kunnen betrappen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goed werk geleverd!

Erg tevreden over EnerSolar. Prima uitleg gehad en snelle communicatie. De plaatsing van de panelen is ook erg goed verlopen. Net bedrijf met goede monteurs die goed werk afleveren. Een dakpan was gebroken tijdens plaatsen van de panelen, maar dit werd keurig door ze opgelost door een nieuwe dakpan te halen en te plaatsen. De app werkt goed en de eerste indruk van de opbrengst ook prima, al is dit nog wat kort om goed te kunnen beoordelen. Wat mij betreft is dit bedrijf zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
4

Erg teleurstellend

De panelen zijn in de tuin geplaatst maar ontzettend slordig afgeleverd. Draden hingen los, de panelen zijn golvend afgeleverd, draagbalken van reststukken, (mede de oorzaak van de golvende panelen) , te laag geplaatst zodat gras eronder niet gemaaid kan worden, en werd de opstelplaats rommelig achter gelaten. Daar boven op komt dat de panelen niet allemaal voldoende stroom leveren. De helft van de panelen leveren gemiddeld 20% minder. We zijn meer als een jaar bezig en beloftes worden niet nagekomen. Kortom, onze ervaring is slecht en ik raad dit bedrijf op basis van onze ervaringen ten sterkste af.

 • Aanbevelen? Nee
7

plussen en minnen

Het eerste gesprek ging prima, goede uitleg. Volgende dag Zonnepanelen besteld. Helaas ging daarna de communicatie heel moeizaam. Is punt van aandacht. Ons dak bleek een uitdaging, hij is rond. Vonden ze achteraf lastig met zonnepanelen te beleggen daar waren wat strubbelingen over van hun kant. Toch is de klus uitmuntend gedaan mede dank zij een professional in het team. Bedankt Tom voor jou snelle reactie en actie, top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en Vlotte installatie!

Vriendelijke werknemers zowel binnen- als buitendienst! Prima service en goede uitleg! Vakkundig geïnstalleerd! Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

prima service

Heb aardig bij aardig wat bedrijven offerte's opgevraagd maar EnerSolar kwam het beste uit de bus qua prijs en kwaliteit. Na de offerte was de installatie al binnen 1 maand gebeurt. Monteurs van de panelen (8) waren al binnen 3 uur klaar en de elektra monteur, die zijn vak goed verstaat, had iets langer werk. Systeem werkt goed en Rick van Manen regelt alles goed m.b.t. b.t.w. teruggave/aanmelden bij energieleveren.nl en een app waarbij je zelf je verbruik kunt monitoren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Alles prima verlopen, van eerste contact tot installatie van de zonnepanelen. Monteurs werken erg netjes. Electricien ook super.

 • Aanbevelen? Ja
9

snelle levering en prima montage

Besloten in 1e instantie om 15 panelen te plaatsen. Diverse offertes opgevraagd. Enersolar kwam hier goed uit. Bezoek gehad van verkoper en e.e.a. doorgesproken. Plaatsing duurde even, maar ging in principe nog steeds snel. Gelijk ervoor gekozen om de meterkast te upgraden van stoppen naar een 'moderne' meterkast. Was geen enkel probleem en kon tijdens de installatie worden gedaan. Twee weken voor plaatsing om 17 panelen te plaatsen. Was geen enkel probleem. Na installatie klein probleem gehad m.b.t. de omvormer die niet werd gezien binnen het netwerk. Werd dezelfde dag nog opgelost door de verkoper die even is langs geweest om het probleem te verhelpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een installateur om op te rekenen.

Na een goede en duidelijke informatie over het " hoe-en-wanneer" de zonnepanelen geplaatst zouden worden, werd die plaatsing op 24/9/2019 prima uitgevoerd door deskundige monteurs en een super electro vakman.. Een bedrijf om aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering en plaatsing

Vanaf het moment van de offerte,Snelle levering en plaatsing ,contract met enersolar loopt soepel en zijn zeer klantvriendelijk,monteurs werken zeer netjes en zijn beleefd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt, met vriendelijke personeel dat snel en netjes werkt.

Ik ben tevreden over het hele proces van A tot Z. EnerSolar heeft goed geluisterd naar mijn wensen tijdens de vrijblijvende kennismaking. Is daarna met een passende offerte gekomen die concurrerend is in de markt. Maakte vervolgens heldere afspraken over wanneer de zonnepanelen geleverd zouden worden en op de dag zelf waren ze keurig op tijd en hebben de panelen vriendelijk, netjes en snel geïnstalleerd. Een uitstekende ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
7

Sympathieke verkoper

De panelen zijn, voor zover ik kan beoordelen, vakkundig en volgens afspraak geïnstalleerd. De nazorg is volgens afspraak uitgevoerd: o.a. het aanmelden voor BTW-teruggave zowel het monitoren van de zonnepanelen. In het verkoopproces is adequaat gereageerd op vragen door mij per e-mail gesteld. Een pro-actieve houding en advies zou ik op prijs gesteld hebben. Hierover heeft een constructief gesprek plaatsgevonden en men heeft toegezegd van mijn opmerkingen te willen leren.

 • Aanbevelen? Ja
2

Geen aanrader

na een vlotte naar volle tevredenheid gedane installatie van 12 zonnepanelen door Enersolar in 2018 wilde ik nu een uitbreiding met 4 panelen en een grotere omvormer, eenvoudige klus zou je denken, maar helaas. kontakt gezocht via website formulier, aantal dagen erna zelf maar gebeld, email moest opgezocht worden. aantal weken erna is uiteindelijk een offerte gestuurd, na een aantal reminders, deze was echter zonder montage, communicatie stoornis zeker, kan zijn? volgende offerte wel met montage maar waren de zonnepanelen ineens 80 euro duurder, 3e offerte gestuurd nu wel correct. afspraak geplant voor een donderdag, inmiddels wel weer een maand later, kan druk zijn maar laat dat dan weten, deze werd op die dag afgebeld, met de mededeling, 'misschien morgen' de volgende dag niets gehoord, aantal dagen erna zelf maar weer eens gebeld wat nu gaat gebeuren, volgende afspraak gemaakt dit keer wel langsgekomen, panelen zijn netjes geinstalleerd, dat wel, maar de omvormer is op een foutieve manier aangemeld bij het SolarEdge portal, de procedure voor 'vervangen' had gebruikt moeten worden niet 'toevoegen', door deze misser ben ik nu al m'n historische data van de vorige omvormer kwijt en deze is niet terug te halen. kortom absoluut geen aanrader deze firma, communicatie naar de klant is slecht of helemaal niet aanwezig

 • Aanbevelen? Nee
10

Voortvarende en deskundige aanpak. Complimenten!

Tijdens de offertefase werd deskundig en vriendelijk geadviseerd. Afspraken over het sturen van de offerte en opdrachtbevestiging werden steeds nagekomen. Ook in de uitvoering verliep alles volgens de planning. Er werd meegedacht in de aansluiting op het netwerk. Tenslotte waren er de goede oplevering en betrokken nazorg, waaronder de aanmelding bij CertiQ. Voor ons een spannend (tijds)traject vanwege subsidieverlening, maar dankzij EnerSolar prima verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

zie onderstaand

In het voortraject, opname ter plekke, advies en de offerte, niets anders dan positief. Over de montage, de werkzaamheden en de mensen die dit uitvoerden, hetzelfde oordeel. Over de communicatie, de contacten moet ik zeggen dat deze wel wat vlotter en beter kunnen en dat gereageerd wordt op opmerkingen en vragen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd