Dag Guy, wat fijn te horen, dank voor je aanbeveling, graag tot de volgende keer aan boord. Ik heb schipper Coen van de Out of Office ook de complimenten overgebracht.
Dag Jos, dank voor de warme terugkoppeling. We mochten een stoere tocht beleven op de Oosterschelde met veel wind, heeft je zoon al een zeilboot gekocht, want die was wel heel erg enthousiast :) Graag tot een vogende keer!
Dag Robin, dank voor je recensie, was i.d.d. een leuke sunset. Fijn te horen dat iedereen heeft genoten!
Dag Ilse, dank voor de complimenten. Veiligheid en comfort voor onze gasten staart bovenaan bij ons!
Dag Jan-Frans, dat was een toffe groep en dank ook voor jouw enthousiasme. Omdat je zelf ook zeiler bent ken je de kneepjes op een zeiljacht, leuk dat je personeel ook zo heeft kunnen kennismaken met de zeilsport. Dank voor je vertrouwen en aanbeveling.
Danke Christian! Biss nächsten Jahr.
Dag Mieke, fijn je horen en dank voor de aanbeveling. Leuk ook te horen dat de oesterproeverij in de smaak viel.
Ik hoop dat je hebt genoten van je zeiluitje! Niets zo ontspannend als een frisse neus halen op de Oosterschelde in Zeeland. Als het goed is was je helemaal even uit de dagelijkse sleur. Of dat nu was met familie, vrienden (of vriendinnen), collega’s of klanten; ik hoop dat het een onvergetelijke ervaring is geweest. Marco van Dijke / SailForce