Filters

10

Deze training is de moeite waard en een aanrader voor iedereen!

Ik heb door deze training mijn doel behaald, meer rust. De handvatten die je krijgt tijdens deze training zijn helpend en hebben mij meer inzicht gegeven in wat helpt voor mij. Ik heb mijn reactie op emoties beter leren kennen, sta hier bewuster bij stil en weet wat mij kan helpen mij beter te voelen. Energieke, empathische en enthousiasmerende trainster.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik heb meer focus, ben energieker en blijer

Door de fijne gesprekken met Anika heb ik meer inzicht gekregen in mijn leerdoelen, stressbronnen en hulpbronnen. Hierdoor ervaar ik meer focus en ben energieker in mijn werk. Na 3 coachingsgesprekken heb ik concrete handvatten waar ik mee verder kan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en constructief

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer proffesioneel

Door de professionele inzet van Monique ben ik gekomen tot de kern waar ik naar op zoek was. De korte cyclus was voor mij zeer prettig. Snel resultaat kunnen behalen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bijzonder leuke gesprekken gehad met Anika

In het kader van NL Leert Door ben ik bij Anika terechtgekomen voor een ontwikkeladviestraject omdat ik werkzaam ben in de evenementenbranche. Door een viertal leuke gesprekken en opdrachten ben ik tot een aantal inzichten gekomen die mij verder op weg gaan helpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een vrijer(e) en blijer(e) mens en ondernemer

Anika heeft me in een kortdurend coachtraject op een professioneel-menselijke manier heel goed geholpen. Ze voelde prima aan wanneer ik steun, tegengas, een luisterend oor of juist advies nodig had. In de 4 gesprekken met haar heb ik een aantal (zakelijke) issues die speelden goed kunnen adresseren. Beide constateerden we na afloop dat ik gedurende de 10 weken dat we samenwerkten een vrijer(e) en blijer(e) mens en ondernemer ben geworden. Ik beveel Anika daarom van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een waardevol coachingtraject!

Ik heb de samenwerking met Anika als prettig en leerzaam ervaren. Anika is zeer betrokken, luistert goed en weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. We hebben in korte tijd samen veel bereikt. Heel fijn om concrete handvatten te krijgen voor mijn verdere ontwikkeling. En wat nog fijner is: de regie in eigen handen nemen. Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zij houden van hun vak.

In korte tijd gingen we de diepte in. Stap voor stap, ontdekken en helder krijgen wat mijn kwaliteiten en drijfveren zijn, en wat daar vervolgens bij past. Human Impuls heeft een grote bijdrage geleverd om na mijn burn out weer stevig op mijn benen te staan, en van daaruit werd de richting van mijn loopbaan steeds helderder. Ik ben Anika zeer dankbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

een verademing en een eye opener

Via de NL Leert Door subsidie voor loopbaancoachingsgesprekken werd ik gekoppeld aan Anika van Dongen van Human Impuls. Toen ik me aanmeldde wist ik nog niet precies waarom ik het traject aan wilde gaan, het leek me goed om mijn carriere en carrierewensen tegen het licht te houden en zo de eerste stappen te gaan zetten naar mijn volgende functie. Ik ben heel blij met het traject dat we doorlopen hebben. De informatie vooraf over het traject was duidelijk. Ik had een fijne klik met Anika en onze gesprekken verliepen heel organisch, van hoe veerkracht werkt tot praktische tips om de tool met competenties, interesses en beroepen te gebruiken. Ik heb nu een eerste stap kunnen zetten in de richting van een volgende functie. Ik raad een traject bij Human Impuls van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Anika heeft bij mij precies de juiste snaren geraakt "spot on" ;-)

Het hele traject sloot precies aan op mijn leven en ontwikkeling. Anika voelde aan wat er nodig was en heeft mij op het juiste spoor gebracht. En van hieruit kan ik het zelf weer verder oppakken, dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
7

Samenwerken met Human Impuls, Anika geeft mij inzicht en brengt me verder.

De kracht van Anika's non-verbale communicatie is voor mij goud waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel, prikkelend en empathisch

'Het verschil maken'. Dat was 1 van de uitgangspunten in het ontwikkeladvies traject met Anika van Dongen. Zij heeft mij op professionele wijze het verschil leren maken. Door zich volledig te focussen en in mij te verplaatsen is ze hiertoe in staat geweest. Een zeer waardevol traject!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik heb zeker positieve stappen gemaakt!

Monique heeft mij het afgelopen jaar erg fijn begeleid. Ik heb veel mogen leren en handvaten mee gekregen om in de toekomst zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast vond ik de flexibiliteit ook erg prettig, Monique dacht altijd met mij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top training na goede voorbereiding en met focus

In goede onderlinge verbinding de juiste accenten en focus gelegd op de punten die van belang waren in de training

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en leerzaam

Het geeft andere inzichten, is erg leerzaam en geeft een kijk op zaken welke ik nog niet had bekeken. Prettig in omgang en zeer relaxed om mee samen te werken. Zeker een reden om vaker te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben blij en tevreden met het behaalde resultaat.

De coachingssessies met Anika ervaar ik als zeer prettig en leerzaam. Anika kan heel goed luisteren en een goede vertaalslag maken. Ik voel me altijd weer helemaal opgeladen en geïnspireerd na de sessies. Nieuwe inzichten en goede handvatten brengen mij steeds dichter bij mijn doel: een goede balans behouden zowel privé als zakelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

De online coaching sloot goed aan en ondersteunt ons goed in Coronatijd

De drie sessies waren goed qua opbouw en hebben ons team een steun in de rug geboden om in de Coronatijd goed te blijven functioneren.

 • Aanbevelen? Ja
8

scherp - doortastend - respect

Een ochtend van bewustwording over hoe je denkt en reageert in bepaalde situaties. De tools zijn overzichtelijk en makkelijk toe te passen. De begeleiding was scherp, doortastend, respectvol met een vleugje humor. De spiegel die voorgehouden werd neem ik mee, ik houd hem steeds vaker voor en zie mezelf beter. Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
8

Verrassende coaching, na goed luisteren

Ik kwam voor ondersteuning om een 3 daagse workshop voor projectmanagers te geven, iets wat ik nog nooit gedaan had. Monique luisterde in het begin heel goed wat ik allemaal van plan was en waar ik ondersteuning kon gebruiken. Dit pakte heel goed uit. Ik werd mij een stuk bewuster van mijn potentie, mijn vertrouwen steeg en ik voelde mij een stuk sterker om aan deze klus te beginnen. Uiteindelijk kreeg ik ook nog een aantal praktische adviezen mee naar huis. Mooi meegenomen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zag er tegenop, maar was zeer leerzaam.

Het was een fijne ochtend. Ik heb veel geleerd en vond het bijzonder dat er zo op elkaar leken. Nu nog echt in het praktijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Inzicht en handvatten

Mijn coach heeft in korte tijd mijn niet-helpende gewoonten en gedachten boven tafel gekregen. En ze heeft inzicht verschaft, waardoor ik ermee aan de slag wil. Nu krijg ik een toolkit om de controle en het plezier weer terug te krijgen. Dat deed ze met veel geduld en vriendelijkheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en nuttig

Een coaching in het landelijke Langeweg, een mooie omgeving om samen te kijken of we tot de kern kunnen komen. Een hartelijke ontvangst door Monique, gevolgd door een prettige sessie, waarin we op zoek zijn gegaan naar wat belangrijk is. Monique is een prettige sparringpartner die weet waar ze het over heeft. Duidelijke uitleg, goed (door)vragen, terzake doende kennis en uitstekende tips. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke training die je nét dat extra zetje in de rug geeft!

Door de training van Human Impuls is het voor mij duidelijke welke stappen ik moet nemen om mijn doelen te behalen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Altijd weer verrassend

Tijdens de training Maximaal vitaal leiderschap heb ik geleerd goed naar mijzelf te kijken en voor de problematiek, waarmee ik te maken heb, de oplossing bij mijzelf te kunnen vinden door bewust mijzelf te monitoren en te bekijken waarom ik op een bepaalde manier reageer op impulsen/verstoringen van buiten af. Door hier op te focussen lukt het steeds beter om mijzelf niet uit mijn eigen kracht te laten "trekken". Dit gaat nog niet van zelf maar wel steeds beter. Tijdens de training werd op subtiele wijze de vinger steeds op de juiste plek gelegd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hte nodige duwtje in de rug die je nodig hebt om verder te komen.

Twijfels worden weggenomen, een Spiegel wordt voor gezet. Overal is over nagedacht. Een hele fijne manier om antwoorden te krijgen op vragen waar ik al langer mee liep. Na de training is er een stuk zelf vertouwen opgebouwd waardoor ik durf te handelen en sterker in mijn schoenen sta!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd