Filters

10

Een fantastisch bedrijf met jonge enthousiaste werknemers

Bij TriplePro is niks onmogelijk. Ze denken mee en willen het beste voor de klant. Veel jonge werknemers die alles weten op gebeid ICT en marketing en je graag verder op weg helpen. Precies iets wat ik nodig had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij met de nieuwe website!

Triplepro kan zich goed in de klant verplaatsen en denken heel goed mee en komen met goede voorstellen en ideeën. Wij zijn zeer tevreden! Gerda, bedankt voor het meedenken en het prettige contact!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heldere en duidelijke presentatie

Dankzij duidelijke en enthusiaste spreker heb ik begrepen hoe de Facebook ads werkt en hoe je je doelgroep kan bereiken!

 • Aanbevelen? Ja
9

leerzaam SEO webinar

Beste mensen, dank voor jullie inspirerende SEO webinar!

 • Aanbevelen? Ja
8

duidelijke en praktische webinar

Presentatie sheets waren ondersteunend. Duidelijke uitleg. Ruimte voor vragen en antwoorden. Goede wisselwerking met 1 presentator en een sidekick. Sommige dingen te algemeen of op Wordpress gericht, maar de tips zijn wel bruikbaar voor andere CMS (zelf onderzoeken welke plugins bijv). Nuttige informatie om zelf met SEO aan de slag te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima webinar over SEO

Bondig en toch duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

To the point webinar

Er zijn weinig webinars die zo kort, duidelijk en to the point zijn. Ik heb zelf de SEO webinar gevolg en het werd heel goed gepresenteerd door Hedser en Trevor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Lekker duidelijk

De Google Ads webinar was lekker duidelijk. Er werd ruim de tijd genomen om vragen te beantwoorden en om voorbeelden te laten zien.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede coaching

Als social media expert helpt Iris ons met het neerzetten en uitbouwen van onze social media strategie. Ze heeft duidelijk kennis van zaken en is erg gedreven. Ze kijkt kritisch opbouwend naar onze verrichtingen, om met een heldere analyse onze aanpak bij te sturen. We merken direct marketingresultaat, maar misschien nog belangrijker, beginnen er steeds meer plezier in te krijgen. Met de hulp van Iris wordt het zo echt onze campagne.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf met enthousiaste jonge mensen

De vraagstelling was simpel. Maak een goede website die bovenaan komt te staan bij de zoekmachines. Gewoon gelukt in bijzonder korte tijd. Verkoop ging daarna omhoog.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zijn behulpzaam, beschikken over goede mensen en weten waar ze het over hebben!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, snel en geduldig

Iris van TriplePro heeft mij heel goed geholpen bij het verhelpen van een foutmelding bij een advertentie. Ze is vriendelijk, snel en geduldig. Heel fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zéér professioneel bedrijf!

Heb echt een hele fijne, meedenkende, vakkundige ervaring met TriplePro! Leveren goed werk. Luisteren na je, denken mee en professionele mensen in dienst. Nienke dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super betrokken partij die goed werk aflevert

Erg leuk om samen te werken met dit bedrijf. Triple Pro heeft kundige medewerkers in dienst die er alles aan doen om samen met jou het beste resultaat te behalen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, styling boven alle verwachtingen

We hebben een huisstijl gekregen waar we oprecht ons leven lang trots op kunnen zijn. Had op niets beters mogen hopen. Ontzettend snelle service, elk aspect boven alle verwachtingen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een heldere presentatie gehad over Facebook marketing

Deze tips en ervaringen ga ik in de toekomst zeker zelf toepassen bij de eigen pagina's die ik beheer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Iris is echt een topper, super bedankt voor de tips

Een fijn en professioneel bedrijf. Triplepro heeft veel ervaring in huis op veel gebieden en daarom kunnen ze mij echt een advies opmaat geven. Ik ben super blij.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed en meedenkend bedrijf

Sinds een aantal maanden werk ik ( Plein1410/ Jassenplein.nl) samen Triple Pro. Het team is zeer proactief en zeer gericht om de doelen te behalen die zijn gesteld door beide partijen. Daarnaast zijn de medewerkers erg prettig om mee samen te werken en beschikken over de juiste kennis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Luisteren naar de klant en nemen hun verantwoordelijkheid in uitwerking en afwerking

Persoonlijk contact ondanks de digitale meetings omzetten in goede contacten, begrip en samenwerking. Lopen niet voor verantwoordelijkheden weg en lossen alles correct op. Precies wat je mag verwachten en daardoor toch zeldzaam in een markt waarin vele concurrenten zich vooral richten op factureren in plaats van realiseren. Top team !

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionaliteit, meedenken en adviseren staan centraal

Wij zijn al jaren klant bij Triplepro. Maandelijks ontvangen wij een voortgangsrapportage die helder wordt toegelicht. Ook de communicatie met Ellen, Rose-Anne en Maaike verloopt erg goed. Zeker in de laatste 2 jaar erg mooie online resultaten behaald. Top bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
8

Experts in hun vak

Triple pro begeleidt je van voor tot achter op professionele wijze door de online processen heen. Deze experts zijn naast hun online skills ook gewoon heel fijne mensen om mee te werken

 • Aanbevelen? Ja
8

Heldere Webinar over FB ads via Business manager

Webinar in de avond over facebook en Instagram advertisement via Business manager. Helder, bruikbaar, toepasbaar en praktisch.

 • Aanbevelen? Ja
10

Als ik op vrijdagavond Maaike niet had...

Ik weet niet wat jou ervaring is... maar mijn werk stopt niet om vijf uur. Dus ook niet op vrijdag na 17.00 uur. Net wanneer je de volgende dag een lancering hebt gepland, gaan dingen op het laatst toch nét iets anders dan gepland. Zo ook bij mij. Vrijdagavond. 18.56 uur. Een digitaal vraagstukkie waar ik alleen niet uit kwam. Dus appte ik Maaike. En zij hielp. Net als die week ervoor trouwens. Toen we de lancering voorbereid habben. En dachten alles klaar te hebben staan. ;-) Maaike: dank! Voor de kennis en kunde en óók voor de hands-on mentaliteit op vrijdag na vijven. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zéér informatieve webinar

Als tekstschrijver krijg ik steeds vaker opdrachten voor webteksten. Mijn kennis van SEO was echter minimaal. En ik had er -moet ik bekennen- ook wel een lichte aversie tegen, omdat ik vooral waarde hechtte aan goede teksten. Dankzij dit webinar weet ik dat goede content gelukkig nog steeds heel belangrijk is. Maar Hedser (een absolute SEO-autoriteit) heeft mij in een paar uur duidelijk en overtuigend laten zien hoe belangrijk SEO is. En hoe je die met soms kleine ingrepen enorm kunt verbeteren. Kortom: een zeer leerzaam en boeiend seminar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, meedenken en flexibel

Hebben inmiddels meerdere projecten laten begeleiden door Triple Pro en hebben ervaring met meerdere mensen binnen deze organisatie (Carolien, Brian, Alana en Ellert) stuk voor stuk goede deskundige mensen. Zoals zo vaak stond op alle projecten enige tijdsdruk en waren we iets laat. Maar door de positieve houding van dit bedrijf is alles op tijd gerealiseerd. Het persoonlijke directe contact en het denken in oplossingen heeft ons enorm geholpen. Nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd