Filters

10

Uitstekende ondersteuning bij onze SEO

We werken sinds 2 jaar met Triplepro en ze hebben ons echt verder geholpen, De website is verbeterd en beter vindbaar. Daarnaast zorgen ze per product dat we hoger komen te staan in de ranking. Het contact is zeer prettig en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en klantvriendelijk bedrijf

Ik ervaar triplepro als een doelgericht bedrijf met fijne jonge enthousiaste medewerkers die weten wat ze doen met een fijn persoonlijk advies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Enthousiaste en leerzame sessie

Voor onze winkel/webwinkel zijn wij met z'n drieën voor de eerste training bij Triple Pro (Griffeweg, Groningen) geweest. Milan en Iris hebben ons goed ontvangen en begeleid. Wij hebben een behoorlijk enthousiaste en leerzame sessie gehad. Er werd goed met ons meegedacht en op attente wijze rekening gehouden met onze visie, missie en doel als bedrijf. Wij kijken uit naar de rest van dit traject en zijn erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende samenwerking met Frits van Sante gehad: altijd vriendelijk en zeer betrokken

We hebben met ClimaLevel Nederland al een aantal succesmanagers gehad. Stuk voor stuk waren ze uitstekend in communicatie en zeer betrokken. Daar was ons laatste contactpersoon, Frits van Sante, zeker geen uitzondering op. Uitzonderlijke service en altijd betrokken dus.

 • Aanbevelen? Ja
8

Het team van Triplepro denkt goed mee en geeft praktische tips.

We ervaren de samenwerking als zeer prettig. Het team van Triplepro (Milan, Hedser en Alana) denkt proactief met je mee en komt met mooie aanbevelingen en praktische tips. Het was in het begin voor beide partijen een beetje aftasten. Triplepro had namelijk geen tot weinig ervaring met de zorg, maar na het bespreken van de mogelijkheden en verwachtingen verliep de samenwerking beter. We zijn erg te spreken over de resultaten en kunnen Triplepro van harte aanbevelen voor websiteverbeteringen en SEO.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische ervaring

Mijn bedrijf wordt super goed geholpen door Frits, echt een topper!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een enthousiast TriplePro team heeft een prachtige en toegankelijke nieuwe website voor ons gebouwd.

Triple Pro houdt de vaart erin, is een betrouwbare partner, heeft welwillende, meedenkende, aardige, kundige en creatieve medewerkers, is flexibel, belooft uit enthousiasme weleens een beetje teveel, is dan oplossingsgericht, reageert altijd snel. Kortom een fijne partner om mee samen te werken. Met elkaar hebben we een hele mooie en fijne website gebouwd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastische website, goede service!

Wij wilden een eenvoudige website die rust uitstraalt. Hier is TriplePro voor ons goed in geslaagd. Wij zijn blij! Bedankt voor de prettige samenwerking!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn om samen met jullie te bouwen!

Triplepro is een fijn bedrijf om samen een website te bouwen. Ze helpen je waar nodig, en natuurlijk moet je ook zelf wat doen (ik ken mijn bedrijf uiteraard als geen ander ;-) Mijn contactpersoon was Gerda van der Wal; zij zit letterlijk en figuurlijk naast je. Ze is snel en accuraat, vriendelijk en behulpzaam. Heeft veel kennis hoe je een website bouwt en weet veel over de vindbaarheid van je bedrijf op het grote wereldwijde web. DANK je wel!

 • Aanbevelen? Ja
8

na een wat rommelig begin is het later zeer goed opgepakt

De kennismaking liep goed na meerdere bedrijven te hebben benadert voor onze website hadden wij de meeste binding met triple pro. Wij zijn goed door het proces heen gekomen alleen in het midden van de bouw liep het even wat minder gesmeerd door wat verschuivingen binnen het team. Maar later is dit goed opgepakt en zijn we zeer content met het eind resultaat. En een belangrijk ding Gerda heeft de site echt een upgrade gegeven na de eerste oplevering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed!

Zeer tevreden over de samenwerking met TriplePro.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en snelle service!

Zeer tevreden over de samenwerking met TriplePro. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe, prachtige website. Dank voor de snelle en goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Contact is goed en wensen worden gerespecteerd

Eerste indruk was prima. Na verder contact gekozen voor TriplePro om onze nieuwe website te laten bouwen. Onze wensen worden gerespecteerd en ze doen er alles aan om het ons te laten begrijpen en makkelijk mogelijk te maken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne communicatie tijdens de bouw van een nieuwe website

TriplePro heeft sinds 2014 een behoorlijke professionaliserings-slag gemaakt. Erg tevreden met onze vernieuwde website www.campinggroningen.nl. De communicatie met Gerda van der Wal verliep erg prettig en er is door haar goed meegedacht over het design en functionaliteiten!

 • Aanbevelen? Ja
7

Verkoper omgaan met klanten

Ik heb ervaring met klanten ik kan werk allen of met team ik hebvervaring meer van 4 jaar in de winkels

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige en professionele samenwerking

Mooie website, fijn contact, behulpzaam, duidelijk professioneel. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super mooie website gecreëerd

Bedankt Triplepro voor het maken van onze nieuwe website. De communicatie liep soepel en vlot en na iets langer wachten dan gehoopt was daar onze mooie website. Nog elke dag blij met de keuzes die wij hebben gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne, informeel contact!

Ik werk nog niet zo lang samen met TriplePro, maar het contact bevalt goed. Ze denken goed met je mee en geven nuttige tips op maat. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Binnen een korte tijd een website opgetuigd: top samenwerking!

Half september gestart en met support en advies van Alana (en collega's uiteraard) een mooie website neergezet. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fantastisch bedrijf met jonge enthousiaste werknemers

Bij TriplePro is niks onmogelijk. Ze denken mee en willen het beste voor de klant. Veel jonge werknemers die alles weten op gebeid ICT en marketing en je graag verder op weg helpen. Precies iets wat ik nodig had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij met de nieuwe website!

Triplepro kan zich goed in de klant verplaatsen en denken heel goed mee en komen met goede voorstellen en ideeën. Wij zijn zeer tevreden! Gerda, bedankt voor het meedenken en het prettige contact!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heldere en duidelijke presentatie

Dankzij duidelijke en enthusiaste spreker heb ik begrepen hoe de Facebook ads werkt en hoe je je doelgroep kan bereiken!

 • Aanbevelen? Ja
9

leerzaam SEO webinar

Beste mensen, dank voor jullie inspirerende SEO webinar!

 • Aanbevelen? Ja
8

duidelijke en praktische webinar

Presentatie sheets waren ondersteunend. Duidelijke uitleg. Ruimte voor vragen en antwoorden. Goede wisselwerking met 1 presentator en een sidekick. Sommige dingen te algemeen of op Wordpress gericht, maar de tips zijn wel bruikbaar voor andere CMS (zelf onderzoeken welke plugins bijv). Nuttige informatie om zelf met SEO aan de slag te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima webinar over SEO

Bondig en toch duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd