Filters

10

Wat cool dat Sixpack en Bootcamp Team er in crisistijd voor ons zijn!

Hey survivors! We waren net op onze favouriete stek aan het bootcampen en wie zagen we daar? Jorrit van Sixpack! Jorrit heeft trainingsschema’s op de bankjes in het park geplakt. Wat cool dat Sixpack en bootcamp team er in crisistijd voor ons zijn! Fit is onze overlevingsstrategie! Bedankt Sixpack en Bootcamp Team! Burpees voor iedereen! Groetjes, Goedhart

 • Aanbevelen? Ja
10

Inspirerend, uitdagend en afwisselend.

Zeer inspirerende trainers en afwisselende activiteiten. Je wordt uitgedaagd om op je eigen niveau tot het gaatje te gaan! Het voordeel van het Bootcamp Team is dat je op verschillende tijden op verschillende locaties kunt trainen. Aanmelden en afmelden gaat eenvoudig via de app. Trainen kan zowel met strippenkaarten als met een abonnement.

 • Aanbevelen? Ja
9

Afwisselende lessen, betrokken trainers en heerlijk in de buitenlucht!

Ik ben sinds november gestart met de bootcamp trainingen. Ik ervaar de lessen als afwisselend, de trainer is betrokken en geeft goede feedback of bijvoorbeeld je houding. Trainen heerlijk buiten, dichtbij huis en met een fijne groep mensen, voor mij ideaal!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne les waar iedereen zijn eigen tempo kan aanhouden

Lekker buiten sporten dat is voor mij belangrijk. De groep deelt de zelfde passie en dat is plezier en fit worden of blijven. De sport instructeur Tom speelt in op ieder zijn wens en kunnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige trainingen: aanrader!

Dit is de perfecte plek om op een leuke manier aan je gezondheid te werken! In oktober ben ik als beginner begonnen, met een enorm slechte conditie. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en ben ik zoveel fitter! De lessen zijn divers en super leuk. Het is enorm gezellig en de tijd vliegt voorbij. Je kunt op je eigen tempo meedoen. Ik ben blij dat ik Bootcamp Team gevonden heb: het is geweldig! 😃

 • Aanbevelen? Ja
8

Bewegen is gezond

Ik volgde samen met mijn dochter een proefles.Het was wel vermoeiend ,maar buiten sporten is gezond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uit je hoofd, in je lijf

Ik train op zondag ochtend bij Rob de Heer op het strand van Scheveningen. Ik vind het ontzettend leuk. Hij is positief, energiek, bedenkt wekelijks andere oefeningen waardoor het afwisselend is, hij probeert je uit te dagen om het maximale eruit te halen maar er is wel ruimte op je eigen niveau te trainen. Ook de locatie is natuurlijk fantastisch. De training biedt me de gelegenheid om uit mijn hoofd te komen na een week werken, heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

bootcamp; waarom niet?

Je wordt fit Afwisselende trainingen Wanneer je maar wilt en keuze uit trainers Via een strippenkaart kan je kennis maken Je hoeft nergens aan vast te zitten. Ik zeg doen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een leuke afwisselende uitdagende training

De bootcamp training op de woensdagavond is afwisselend, uitdagend en het is gezellig. Een leuke club enthousiaste mensen bij elkaar die lekker aan de slag gaat. De trainer is enthousiast, heeft leuke afwisselende oefeningen en houdt het tempo erin. Een aanrader voor iedereen die aan zijn algehele conditie wilt werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Super leuke training. Best pittig maar goed te doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gezellige groep, uitdagend en leuk!

Ik heb bij Bootcamp Team een proefles gevolgd op locatie Leidschendam (Prinsenhof). Ik heb deze les als erg uitdagend en leuk ervaren. Instructeur Peter geeft duidelijke instructies en advies. Daarbij is dit een heel gezellige groep waarmee ik lekker mee kan trainen en hier en daar een praatje mee kan maken. Ik raad het écht iedereen aan die van sporten houdt in de buitenlucht, van een uitdaging houdt en uiteraard het gezellig vindt in een groep. Ik ben een tevreden en enthousiaste lid!

 • Aanbevelen? Ja
8

leuke en afwisselende training

De oefeningen zijn steeds kort en wisselen snel door, daardoor blijft het leuk en gaat de training snel voorbij! Je hebt niet door dat je zo hard gesport hebt, pas na een dag als de spierpijn tevoorschijn komt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Lekkere inspanning in de buitenlucht.

Bootcamp Team geeft leuke gevarieerde oefeningen in de buitenlucht die ervoor zorgen dat ik na een uur trainen een vermoeid en voldaan gevoel heb. De groep vind ik niet te groot, zodat er persoonlijke aandacht door de trainer blijft. Op de goede site kan ik me makkelijk aan of afmelden voor een training waardoor ik kan gaan trainen wanneer het voor mij het beste uitkomt.

 • Aanbevelen? Ja
8

uitdagend en flexibel

Ideaal aan de bootcamp team formule is dat je kunt kiezen uit veel verschillende locaties, tijden en trainers. Hierdoor word je keer op keer uitgedaagd om nog meer uit jezelf te halen. Ga je vaker naar een zelfde training, dan leer je meer mensen kennen en word je snel beter in de oefeningen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Flexibel, buiten, eigen niveau

Heel prettig om bij bootcampteam te sporten. Gezellige fanatieke trainers, afwisselende oefenen voor cardio- en krachttraining en lekker buiten. Daarnaast veel keuze qua locaties en tijden, een toegankelijke app en handige vormen van abonnementen en strippenkaarten. Prettige klantenservice. Kortom: aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn

De bootcamp sessie was goed en pittig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super! Echt genieten

Trainen via bootcamp team is altijd genieten! Heel afwisselend, gevarieerde oefeningen, gemotiveerd worden, en dat alles lekker in de buitenlucht. Ik ga altijd vol energie weer naar huis! Echt genieten dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bootcampteam maakt je fit

Ik train al enkele jaren via het Bootcampteam, ik kan het iedereen aanbevelen. Ik sport minimaal 3 keer per week waardoor ik super fit ben geworden en blijf. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke en enthousiaste trainers. Voor ieder niveau is er wel een geschikte trainer. Veel keus en flexibele in de afspraken. Ik beveel het Bootcampteam meer dan aan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Afwisselend in goede sfeer flink bewegen

Op verschillende locaties met diverse attributen flink bewegen. Alle spiergroepen komen aan bod. Trainer geeft duidelijke uitleg. Ieder op zijn eigen niveau!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische begeleiding en oefeningen

Het is erg leuk sporten elke week. Goede trainers en leuke verschillende oefeningen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekker bezig in de buitenlucht

Met Bootkampteam ben je sportief bezig in de buitenlucht. Je komt jezelf tegen en wordt aangespoord om net dat stapje extra te doen. Precies wat ik nodig heb!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super enthousiast team!

Een groot aanbod aan lessen, heerlijk buiten en veelzijdige trainingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Intensief werken binnen leuke trainingen!

Bootcamp Team geeft veelzijdige trainingen/ lessen. Je wordt uitgedaagd om alles te geven en na de lessen voel je zeker dat je wat gedaan hebt. Ik raad iedereen die aan zijn/ haar conditie wilt werken deze bootcamp lessen aan!

 • Aanbevelen? Ja
8

Super trainingen

Trainingen zijn erg fijn en er wordt met iedereen rekening gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede organisatie met ruim trainingsaanbod

Inschrijving voor een bootcamples en het aankopen/wijzigen van je abonnement gaat gemakkelijk via de app. Er zijn meerdere bootcamplocaties in de buurt, zodat er meerdere opties zijn voor het volgen van een les. De intensiviteit en inhoud van een les verschilt per trainer, hierdoor sluiten niet alle trainingen aan bij je eigen train-behoefte.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd