Filters

9

Motiverend om buiten te sporten

Dichtbij huis, lekker buiten in het park. Nooit zin om te gaan maar altijd blij geweest te zijn. Fijne blije en motiverende trainer helpt daarbij.

 • Aanbevelen? Ja
9

Laagdrempelig, toegankelijk en deskundig

Mijn proefles was een goede ervaring en smaakt naar meer. De trainer legde de oefeningen goed uit en gaf alternatieven voor beginners (zoals ik) en verder gevorderden. De sfeer was goed en open.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne trainers met totale workout

Ik heb jarenlang met heel veel plezier bij Bootcamp Team getraind; veel op een vaste dag & plek, maar je voelt je even welkom op andere locaties bij andere trainers. Lekker buiten trainen waarbij alle spiergroepen behandeld worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg leuke trainingen!

Wekelijks een erg leuke training van Francis, die zeer enthousiast de bootcamp begeleid. Met afwisselende oefeningen, leuke muziek erbij. Kortom, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke gevarieerde workouts

Goede enthousiasmerende trainers, veel keuze uit tijdstippen waarop getraind kan worden. Gevarieerd aanbod

 • Aanbevelen? Ja
10

They get me training!

I am not a fun of training, but since i started with bootcamp team i am a regular! Fun sessions and good instructors!

 • Aanbevelen? Ja
8

Lekker buiten!

Heerlijk om buiten te sporten. Wel een zware training. Ik ben benieuwd of de volgende training heel anders is?

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke, afwisselende en uitdagende training!

Afgelopen week heb ik een proefles van Bootcamp Team gevolgd bij Debbie Bohemen in Voorburg. Debbie is een energieke en betrokken trainer die een afwisselende en uitdagende training voor ons had voorbereid. De bootcamp is mij goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
9

Superleuk, heerlijke training in de buitenlucht.

Mijn eerste training was buiten in de regen, maar zo leuk dat het niet uitmaakte, trainer deed het erg goed de tijd was om voor je er erg in had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en motiverende training

Oké, ik moet het toegeven... de eerste Bootcamp was wel even pittig. Maar dan had ik ook al een tijd weinig gesport. De trainster was een aardige dame die ons op een prettige manier motiveerde. Na de verwachtte portie spierpijn besloten om lid te worden. Want je merkt wel dat het effect er is! De website en app van Bootcamp Team zijn meer dan prima en de communicatie is goed. Kortom een professionele organisatie waar je vertrouwen in kunt hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk gesport in het Rijswijkse Bos

Leuke en gevarieerde bootcamples door trainer Giovanni. Mooie locatie ook om te sporten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik groei tegen de verdrukking in

Persoonlijke aandacht, goede sfeer, niveau past goed (bij mij)

 • Aanbevelen? Ja
7

Afwisselende training met een enthousiaste trainer

Afgelopen dinsdag met een proeftraining meegedaan. Mijn partner doet dit al meerdere maanden en is erg enthousiast. De training was erg afwisselend: eerst een warming up via een kaartspel en daarna in groepjes van max 4 steeds 4 oefeningen doen en daarna doorschuiven. Dat maakte het boeiend maar voor mij als nieuwkomer ook wel ingewikkeld en zwaar. Ik heb tientallen jaren niet gesport en iets als een ‘jumping jack’ valt voor mij niet mee qua coördinatie. Gelukkig deed de trainer de oefeningen voor en deed hij suggesties voor lichtere varianten. Ik heb me aangemeld voor een abonnement met de bedoeling dit heel langzaam op te bouwen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gevarieerd programma in de buitenlucht

Bootcamp is een mooie manier om in groepsverband lekker buiten te sporten waarbij je je eigen fysieke grenzen kan opzoeken en verleggen. Enthousiasmerende trainers zorgen voor gevarieerde trainingen, met name gericht op kracht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn!

Fijne trainingen, ik vind de prijs kwaliteit verhouding prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

Elke week een uurtje in de buitenlucht fysieke inspanning, heerlijk!

Nooit gedacht dat een training bij het Bootcamp Team iets voor mij zou zijn. Niets is minder waar. Ondanks de grootte van de groep en de diversiteit aan deelnemers en oefeningen voel ik me thuis in de groep! Toch weer iets positiefs te melden in deze barre Corona tijd.

 • Aanbevelen? Ja
9

gemakkelijk en afwisselend

Ik heb nu 3 lessen gevolgd en ik vind het heerlijk! Lekker in de buitenlucht en elke instructeur geeft op een andere manier les, waardoor het heel afwisselend is. Super gemakkelijke website, waar je heel snel je les kunt boeken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke en intensieve training

Maandag een leuke training gehad bij de Wollebrand. Iedereen kan er aan mee doen en je kan het zo zwaar maken als je zelf wil. Je krijgt veel persoonlijke tips zodat je de oefeningen goed uitvoert. De begeleider was aardig en zorgde voor veel energie en positiviteit .Zeker aan te raden voor iedereen

 • Aanbevelen? Ja
8

Total bodywork out in de buitenlucht

Bij bootcamp team ervaar je, va het zien vd website, inschrijven voor een les (want vol is vol) tm de dag na de training als je fijn al je spieren voelt, de professionaliteit. Fijn is dat er diverse locaties en begeleiders maar ook verschillende variaties en momenten van aangeboden trainingen zijn. Voor mij is het fijn om lekker te kunnen blijven sporten (ook in deze gekke tijd)in de buitenlucht, liefst in de natuur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik vond het leuk!

Ik vond het een erg leuke training! Veel verschillende oefeningen en genoeg voor verschillende spiergroepen. Het leuke is dat je de oefeningen zo zwaar kan maken als je zelf wil, waardoor het voor iedereen uitdagend is. Martijn is een leuke, enthousiaste trainer. Hij heeft oog voor iedereen en geeft advies waar nodig. Ik zou hem aanraden! De website vond ik overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiast!!

Sportief bezig zijn op allerlei leuke locaties in Den Haag, leuker kan het niet worden. Enthousiaste, gemotiveerde, geduldige trainer die je 60 minuten lang het beste uit jezelf weet te halen, zelfs bij mindere weersomstandigheden. Gebruik van app is makkelijk, kosten duidelijk, reserveren niet moeilijk. Er wordt snel gereageerd op vragen/reacties. Top Team dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Intensieve, leuke bootcamp in de buitenlucht!

Het zijn leuke lessen met motiverende, enthousiaste docenten. Je wordt lekker fysiek uitgedaagd en hebt een zelfvoldaan gevoel naderhand. Sporten in de buitenlucht geeft ook een boost. Je doet het in een groep, dus samen. Dit brengt ook een stukje gezelligheid met zich mee en je stimuleert elkaar ook!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heerlijk sporten in de buitenlucht

Wandelen en tennissen vind ik leuk maar nu ik een keer mee heb gedaan met een bootcamp les, ook heerlijk in de buitenlucht, ben ik fan. Niet teveel hardlopen maar een leuke gevarieerde les waarbij je na een uur lekker het gevoel hebt dat je wat gedaan hebt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gegarandeerd spierpijn na de 1e keer

Afgelopen week voor het eerst meegedaan met een bootcamp les van bootcamp team Den Haag. Echt fijn om te zien dat de instructeur van vrijwel iedereen de naam kent en ook echt de moeite doet namen van nieuwe mensen te leren kennen. De oefeningen waren ook heel afwisselend en uitdagend.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ontzettend leuk

Vorige week een leuke maar pittige eerste training gehad. Was een prettige groep waar snel aansluiting is gevonden. Leuke afwisselende oefeningen die ik op eigen tempo kon meedoen. Of je nu beginner of gevorderd bent je kunt gewoon mee doen! Mocht je nog twijfelen, gewoon doen!!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd