Filters

10

Super training voor iedereen die graag buiten sport.

Training in de buitenlucht op verschillende locaties. Voor beginners en gevorderden. Makkelijk inschrijven voor de lessen, en betalen via een app.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke trainers, goed georganiseerd, gevarieerde trainingen, veel mogelijkheden qua locatie en tijden

Je kan de trainingen inplannen en betalen via de app. Deze beidt een goed overzicht de verschillende mogelijkheden die er zijn qua locatie en tijd. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan is er de mogelijkheid om je via de app af te melden. De trainingen zijn heel gevarieerd en worden gegeven door vriendelijke en professionele trainers. De trainingen zijn voor alle niveaus dus de drempel is heel laag. Het is ook leuk om af en toe een training bij een andere trainer te volgen omdat ze allemaal hun eigen manier van training geven hebben

 • Aanbevelen? Ja
9

Top, leuke sfeer en goed niveau!

Geweldige sfeer, leuke afwisseling in oefeningen en echt een voldaan gevoel na de bootcamptrainingen. Ook top dat je in een groep ook persoonlijke begeleiding krijgt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

De gratis proefles was echt top. Mark is vriendelijk en goed bezig. Ik heb direct een strippenkaart besteld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

Goedemiddag, Op zondag 5 september jl. heb ik voor het eerst meegedaan aan een bootcamp training op het strand van Scheveningen! Ik vond de training erg leuk! Naast hardlopen, wandelen en fietsen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik bij jullie gevonden! Immeke is een vriendelijke, actieve, ervaren trainster. Ze legt alles duidelijk uit. Tot zondag! Groeten, Wilma Werkman

 • Aanbevelen? Ja
9

Een afwisselend uur bootcamp gegeven door een motiverende trainster

Een vriendelijke en motiverende trainster zorgde voor een uur vol inspanning met leuke afwisselende oefeningen waarbij je als dat nodig was dingen op je eigen niveau en tempo kon doen. Er werd bij de 1e keer deelname gevraagd naar eventuele blessures waar de trainster dan rekening mee kon houden. Zo nodig bedacht zij een andere oefening. Dat voelde persoonlijk. Na de training had ik een heerlijk voldaan gevoel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne training!

De training was goed opgebouwd, gestructureerd, gevarieerd, intensief en leuk. Leuke trainer die de oefeningen duidelijk uitlegde en ook alternatieven

 • Aanbevelen? Ja
9

Een complete work-out in een uur

Ik ben geen fan van sportscholen, van die zweterige ruimtes en plakkerige apparaten en van die opgepompte mannen die zich in het zweet werken. Ik hou meer van sporten in de buitenlucht en in groepsverband, dat motiveert me meer en kan je gelijk genieten van de buitenlucht. De groepen zijn niet groot, de oefeningen zijn wisselend en uitdagend. En nee, je hoeft niet de beste te zijn. Zolang je maar op je eigen niveau kan sporten. Elke oefening heeft verschillende “levels” van hoe zwaar het is, dus een geoefende bootcamper kan net zo veel uit een les halen als een beginner zoals ik. De docenten zijn erg motiverend en kundig. Het is gezellig om te sporten, maar het is geen theekransje, uitgebreid kletsen tijdens het sporten is er niet bij, je wordt flink aan het werk gezet. Alle spiergroepen komen aan de beurt in een uur en ook je conditie wordt verbeterd door de cardio-oefeningen. Na een uur ben je gesloopt op een positieve manier! Ik kan het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Inspannend op een ontspannen manier.

Lekker in de buitenlucht aangemoedigd worden om net dat tandje bij te zetten, wat ik in mijn eentje niet zou doen, maar wel fijn vind. Om dan na een uurtje uitgeput, maar ook zeker met nieuwe energie en een glimlach terug naar huis te gaan. Heerlijk! Kom maar door met die spierpijn ;)

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke afwisselende training

Leuke afwisselende training. Ondanks de grootte van de groep, was er genoeg ruimte om de 1,5 meter te kunnen bewaren. Trainer legde alles goed en duidelijk uit en hield rekening met zowel beginners als vergevorderden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, gevarieerde lessen waarbij je uitgedaagd wordt!

Leuke en fijne bootcamplessen! Het is ideaal dat je je via de app aan kunt melden en dat de trainer verschillende materialen meeneemt naar de training. Er zijn veel locaties waar je uit kunt kiezen. De lessen zijn gevarieerd en je hebt na een les een voldaan gevoel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bootcampteam is top

Normaal gesproken ben ik niet van deze vorm van sporten, eerder in spelvorm. Toch ben ik elke keer blij als ik weer geweest ben. De veelzijdigheid en de trainers maken dat ik terugkom. Geen training is hetzelfde, je kan op meerdere plekken en de keuze is reuze wat betreft locaties, tijden en dagen. De trainers maken het leuk door te coachen en je te supporten. Ze maken het gezellig door muziek en een praatje. Daarnaast is de website en/of de app zeer gemakkelijk in gebruik.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk fanatiek sporten in de buitenlucht

Ik doe wekelijks op dinsdagavond mee met Bootcampteam in Zoetermeer. Regilio is een heel prettige trainer die niets ontgaat en je snel te hulp schiet waar nodig. Ook is hij heel motiverend tijdens het sporten maar ook dmv een praatje ervoor of erna. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende attributen zoals slamball, gewichten enz. Daarnaast wordt ook de omgeving benut om op te klimmen of staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiast & gevarieerd!!

Wat een goede ervaring, die eerste (gratis ;-)) bootcamp! Een enthousiaste Laurine heeft een zeer gevarieerd programma in elkaar gezet. Ondersteund door een goed werkende site, geeft dit de flexibiliteit waar ik naar op zoek was om naast het individueel rennen & fietsen ook aan de overige spieren te werken, lekker in de buitenlucht. M'n strippenkaart is gekocht en de eerste vervolg-training ingepland!

 • Aanbevelen? Ja
8

lekker uurtje buitenspelen

prima lesje, lekker om even een uurtje buiten te spelen met aardige trainster en muziekje.

 • Aanbevelen? Ja
9

Effectief

Een leuke en effectieve bootcamp! Ik vond dat de tijd snel ging, veel variaties kwa oefeningen en een leuke instructeur die het goed en duidelijk uitlegt! Ik heb spierpijn in mijn schouders, benen, billen en buik. Een bootcamp waar je alles dus goed mee traint!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goede training door energieke trainer!

De les was heel goed voorbereid door de vrolijke en energieke trainer. Zij zorgde voor een goede sfeer. Het uur vloog voorbij. Ook had de trainer oog voor maatwerk. Bij twijfel: doe zeker een keer een proefles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke trainingen, zelfs in de regen

Nu een aantal keren getraind in Groningen. Complimenten aan de creatieve en enthousiaste manier van training geven. Zelfs in de stromende regen maakt de trainer er een leuk en uitdagend uurtje van!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik vond bij Wilco sport in combinatie met spelletjes erg leuk!

Tijdens mijn les bij Wilco in Rotterdam werden oefeningen gecombineerd met spelletjes. Dit is voor mij perfect, want alleen sec oefeningen doen vind ik saai. Ik ga graag terug naar de bootcamp van Wilco omdat er tijdens de spelletjes ook zeker wat te lachen valt en dat mis ik vaak bij sport. Daarbij is het lekker om buiten in het park te zijn en ben je echt even uit je hoofd!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heerlijke trainingen op het strand

Zou willen dat ik dit eerder had ontdekt. Echt veel leuker en beter dan af en toe een rondje hardlopen in mijn eentje. Vooral de mogelijkheid deze trainingen op het strand te doen is top, maar er zijn ook zat andere leuke plekken ( op het Binnenhof!). Ik vind zelf de flexibiliteit heel fijn; dat je elke week een training kunt uitzoeken op een tijdstip of locatie die dan schikt. Zelfs na een ijskoude hagelbui tijdens mijn proefles ben ik er voor gegaan. ‘Zo’n hagelbui hebben we anders echt nooit .. echt niet!’ … bleek waar want doe dit nu al tijdje en nooit meer meegemaakt:-). Ik zie nu zelfs na 2 maanden al verandering in mijn lijf en dat terwijl ik toch altijd al best sportief was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitdagend, professioneel en gevarieerd!

Ik vond de training pittig, gevarieerd, leuke groep en stimulerend. Vooral de trainer stimuleerd, daagd uit en neemt het serieus. Ook tijd voor vragen en tips. Website en online makkelijk in gebruik, overzichtelijk en meteen mail als reactie. Ga volgende week weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super aanmoedigende training

Van een persoon die nooit soorten tot iemand die de hele training mee kan doen vond ik zou fijn om mee te maken Ik zie dat elke week het beter gaat en word enorm, op een positieve manier, aangemoedigd elke x het uiterste uit mezelf naar boven te halen!! Echt super leuk

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig uitdagende bootcamp in de buitenlucht - om blij van te worden

Had ik dit maar eerder ontdekt en ervaren. Een pittige en gevarieerde bootcamp op prachtige locaties in de duinen. Een welkome aanvulling op andere sportactiviteiten om van top tot teen fit te blijven. De trainer en de groep dagen je uit om meer uit jezelf te halen dan je vooraf had gedacht. Dit blijf ik zeker doen bij Bootcamp Team

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele leuke les

Afgelopen week een proefles bootcamp meegedaan bij het hofpark. Ik heb zeker geen spijt (alhoewel zoals verwacht wel spierpijn na afloop) en daarna direct een strippenkaart aangeschaft. Ik kan nu handig met een app een les reserveren. Er werd enthousiast les gegeven, ik kon mijn eigen tempo volgen. Ik kreeg op een prettige manier advies hoe ik de oefeningen moest uitvoeren. Kortom, zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Trainen met Cathy

Op een warme zondagochtend meegedaan met de training op het Dakpark. Er werd handig gebruik gemaakt van de trap aldaar. Deelnemers werkten in tweetallen, dat was stimulerend, het dwong ons om het dan nét wat langer vol te houden. Ik was vergeten een flesje water mee te nemen, maar de trainster had voorraad in de auto: opgelost. Omdat ik 60+ ben (ik had dat van tevoren doorgegeven) paste Cathy de oefeningen aan voor mij. De uitleg was duidelijk en ze hield me in de gaten, ze gaf het tijdig aan als ik een oefening verkeerd uitvoerde. Oefeningen maakte ze op maat, passend bij mijn leeftijd en onervarenheid. Dankjewel daarvoor, want anders had ik me geroepen gevoeld om niet onder te doen voor de jongere (en al meer ervaren) sporters. Het viel me mee van mezelf, dat ik het uur volmaakte. Gelukkig had ik de dag erna slechts draaglijke spierpijn, verspreid over heel mijn lichaam, door de afwisselende oefeningen. Ik zou het prettig vinden als er meer ouderen aan zouden sluiten, geloof me, het is écht te doen! Carina

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd