Filters

10

Super!!!

Afgelopen week een proefles ervaren bij Nana in het Vroesenpark. Hele fijne trainster. Ze let goed op houding en daagde iedereen uit naar zijn/haar level. Het was heerlijk weer en had al mijn spieren op een prettig gevoel belast. Dit smaakte zeker naar meer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijnste training sinds lange tijd!

Motiverende training, professioneel advies. Beste training ooit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bootcamp met een fijne groep mensen

Fijne trainers die je helpen om een stapje verder te gaan. I.v.m. mijn schouderblessure kan ik niet alle oefeningen uitvoeren. Erg prettig dat de trainers alternatieve oefeningen aanbieden. Daarnaast leuk om in groepsverband te sporten, erg gezellig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies wat is zocht!

Heerlijke training gehad en meteen een strippenkaart genomen, kan niet wachten op de volgende training!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekkere stevige workout

Een lekker tempo tijdens de training en de trainster wist goed te variëren in verschillende niveaus

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb nog nooit zo een sympathieke trainer ontmoet!

Bij aankomst wist hij mijn naam al en hij wist enorm goed om te gaan met de klachten die ik al sinds jaar en dag heb. Ik heb eindelijk iets gevonden wat bij me past.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke en resultaatgerichte trainingen met veel persoonlijke aandacht

Ik ga altijd graag naar de trainingen, weer of geen weer de trainers weten er altijd iets leuks en fijns van te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk sporten in de buitenlucht!

Goed en divers aanbod gegeven door kundige trainers. Ik ga elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Energiek

Ik had helemaal geen zin om te gaan. Toch alles bij elkaar geraapt en vertrokken naar het park. Gelukkig, wat voelde ik me lekker na de les. De groep en de trainer waren echt geweldig. Tot volgende week!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Gisteren een super goede training gehad in Den Haag, ik zou iedereen dit aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
1

slecht

Het was een verschrikkelijke lesgever

 • Aanbevelen? Nee
9

Goede club en fijn getraind

Ik heb een goede en proffesioneel contact gehad met de team en lekker in de friesse lucht kunnen sporten. Een aanrader om toch tijdens de lock-down te kunnen blijven trainen. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne training!

Ik vond de training heel aangenaam. Afwisselende oefeningen en fijn dat er buiten toch sport attributen aanwezig kunnen zijn. De groep was wel groot maar toch hield de trainer Mitchel alles scherp in de gaten of je de oefening wel goed doet. Goeie en fijne bootcamp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Álles wat je zoekt als je into HIT bent, hét alternatief voor de sportschool (zeker in lockdown)

Ik vond de training zwaar, (o.a. omdat mijn conditie niet geweldig is, precies de reden dat ik aan Bootcamp wil beginnen), maar wél lekker. De afwisseling in de oefeningen waren fijn en de duur van de training was goed. Zeker als sportscholen minder lang open zijn door allerlei (m.i. onzinnige) maatregelen is dit echt een uitkomst. Daarnaast helpt deze setting mij meer uit mijzelf te halen waardoor ik meer kan bereiken. Ik ben superpositief over de training en over Bootcamp team als organisatie! De trainer die ik had (Mitchell) is écht een topgast! Eigenlijk precies wat je zoekt in een trainer en wat je verwacht, daarnaast als persoon gewoon een fijne vent. Hij weet waar hij het over heeft en ik vond het wel lekker dat hij ook niet doordramde als ik even wat minder fanatiek meedeed (ik ga kneiterslecht op drill sergeant achtige types, word ik lichtelijk agressief van) omdat ik uitgeput was eventjes haha. Hij deed het gewoon heel goed! Ik zou zeggen: gewóón aanmelden en gaan met die banaan (jullie ook dames) ;)

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke pittige training

Afgelopen zondag voor de 1e keer meegedaan. De training was uitdagend, leuk en gezellig.  Suzanne is een gezellige trainer die weet waar ze over praat. 

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuk en uitdagend!

Leuke club waar er veel mogelijkheden zijn met verschillende locaties. Je kan kort van tevoren aanmelden en dat geeft vrijheid in het trainen. Tot nog toe heb ik les gehad van erg enthousiaste trainers die de training afwisselend houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke trainingen.

Ik volg de training op donderdag bij Jack. Ik vind de trainingen erg leuk, uitdagend op elk niveau en afwisselend. Jack kijk goed wie hulp nodig heeft bij de oefeningen en ondersteunt hierbij. Ook motiveert hij iedereen om een fijne manier om alles eruit te halen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Lekkere pittige training

Gezellige maar ook pittige bootcamp-training gehad van Paolo Carenini. Het weer was om te huilen (viel met bakken naar beneden), maar dat mocht de pret niet drukken. Heb bijna een week lang spierpijn gehad, heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg goede trainingen met motiverende trainers

Sinds een maand train ik bij Bootcamp Team. Ik ben hiermee begonnen om mijn core te verstevigen en uithoudingsvermogen te vergroten voor het kitesurfen. De lessen zijn hiervoor ideaal en coach is Mark is erg motiverend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed georganiseerd en aardige gemotiveerde coaches!

Ik train nu een paar maanden mee met bootcamp. De lessen zijn altijd goed voorbereid en erg leuk. Ik heb drie verschillende instructeurs gehad tot nu toe, allemaal heel vriendelijk en gemotiveerd. Als op een makkelijke manier je je conditie op peil wilt houden, absoluut een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bewegen, gezelligheid en buitenlucht in een!

Na lang stil te hebben gezeten ivm zwangerschap, besloten om weer lekker te gaan bewegen. Ik kreeg netjes voor de training een berichtje of de trainer nog ergens rekening mee moest houden ivm blessures. Tijdens de training werd meerdere malen gevraagd hoe het met me ging. Kortom een sportieve en sociale aangelegenheid met aandacht voor de sporters!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super training voor iedereen die graag buiten sport.

Training in de buitenlucht op verschillende locaties. Voor beginners en gevorderden. Makkelijk inschrijven voor de lessen, en betalen via een app.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke trainers, goed georganiseerd, gevarieerde trainingen, veel mogelijkheden qua locatie en tijden

Je kan de trainingen inplannen en betalen via de app. Deze beidt een goed overzicht de verschillende mogelijkheden die er zijn qua locatie en tijd. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan is er de mogelijkheid om je via de app af te melden. De trainingen zijn heel gevarieerd en worden gegeven door vriendelijke en professionele trainers. De trainingen zijn voor alle niveaus dus de drempel is heel laag. Het is ook leuk om af en toe een training bij een andere trainer te volgen omdat ze allemaal hun eigen manier van training geven hebben

 • Aanbevelen? Ja
9

Top, leuke sfeer en goed niveau!

Geweldige sfeer, leuke afwisseling in oefeningen en echt een voldaan gevoel na de bootcamptrainingen. Ook top dat je in een groep ook persoonlijke begeleiding krijgt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

De gratis proefles was echt top. Mark is vriendelijk en goed bezig. Ik heb direct een strippenkaart besteld.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd