Filters

8

Lekker ontspannen in de buitenlucht

Met een gevarieerd gezelschap van mannen en vrouwen in een grote kring op een grasveld in de Paleistuinen gymnastiekoefeningen doen is erg leuk. De begeleiding is goed en je kunt je eigen niveau kiezen. Het is ook een bijzonder prettige ervaring om te bewegen in de buitenlucht. N. Berg

 • Aanbevelen? Ja
10

Afwisselende toffe & plezierige workout

Met een enthousiaste trainer en dito groep lekker aan de slag gegaan. Creatief en afwisselende les, muziek erbij, hard getraind en gelachen. Er was een duidelijke opbouw en er werd rekening gehouden met blessures. We hebben samengewerkt in groepen in duo en solistisch. Voor mij een verassende les waar ik veel energie van heb gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede training, voor herhaling vatbaar

Van de week een proefles in het Kralingse Bos gehad en die is goed bevallen. De training was uitdagend en afwisselend. Minpuntje (daarom geen 9 of 10 gegeven), was dat de groep vrij groot was en de begeleiding daardoor iets minder persoonlijk. Het was mooi weer en ik begreep dat op dit moment veel mensen op dit moment hun toevlucht tot bootcamp zoeken. Het aantal trainingen word ook flink uitgebreid om dit op te vangen. Een 8 is wat mij betreft een mooi cijfer en ik zal zeker vaker meedoen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke training met veel uitdaging

De Bootcamp training die ik heb gevolgd was lekker intensief met een hele enthousiaste en positieve trainer Je kan het uiterste uit jezelf halen, maar je kan ook schalen als het toch net te zwaar wordt. Je wordt gemotiveerd om door te gaan en na een uur heb je veel verschillende oefeningen gedaan. Het voordeel bij Bootcampteam is dat je op verschillende locaties mee kan doen in de regio, voordeel om met verschillende vrienden deze lessen te volgen. Ook bieden ze veel opties aan qua abonnementen en strippenkaart, erg flexibel dus wat voor mij prettig werkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiaste groep en trainer die een goede pittige training geeft

De training was super leuk ondanks de flinke regenbui, lekker pittig en veel enthousiasme in de gehele groep. Ikzelf doe normaal crossfit training maar dit is conditioneel net weer even anders. De trainer was heel motiverend en gaf rustig en goed training en hield rekening\geeft tips met wat verstandig is om te doen. Had een goede voorbereiding en paste het programma goed aan de weersomstandigheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Perfecte combinatie van conditie en kracht. Voldoende diversiteit aan oefeningen en ook nog eens een enthousiaste trainer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel leuke training, goede intensiteit en enthousiaste trainer.

Voor een proefles voor het eerst meegedaan bij het Bootcamp Team. Ik vond het een erge leuke training en ga zeker vaker mee doen in de toekomst. De training had de goede intensiteit en de locatie was top, in Clingendael Park, Den Haag. Ook de trainer was enthousiast, vriendelijk en motiverend. Helemaal tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke les voor iedereen

een goed te volgen les oor iedereen met een basisconditie. Nette uitleg. Goede instructies. Lekker buiten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitdagende bootcamp les voor elk niveau

Leon is een zeer vriendelijke enthousiaste en motiverende trainer. De bootcamp les is voor elk niveau geschikt , is gevarieerd en vooral erg belangrijk : leuk ! Veel vrolijke gezichten en je ziet dat iedereen er plezier in heeft. Ook een groot pluspunt vind ik dat ik op verschillende locaties en dus met verschillende trainers lessen kan volgen voor de variatie. Voor mij de ideale afwisseling naast mijn 3 hardloop dagen in de week.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super training!

Training was leuk en begeleiding zeker goed! Trainer Susan doet het erg goed en geeft een fijne energieke training. Ze geeft energie, is vrolijk en positief. Het was voor mij de eerste keer sinds lange tijd dat ik weer wat heb gedaan qua sport. Heb behoorlijk spierpijn en ben daar erg blij mee!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na een proefles meteen lid geworden.

Ik vond de training erg goed. De warming up was fijn en de rest van de oefeningen ook. Ik heb het zwaar gehad, maar ik kon het bijhouden. De trainer komt over als een enthousiaste jongen, die weet wat hij doet. Komt betrokken over en maakt met iedereen wel een praatje hoe het gaat. En weet te motiveren.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitdagend, motiverend, afwisselend en met humor!

De trainer Mark geeft de les met zeer veel enthousiasme en motiveert de groep enorm! Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen maar je wordt wel echt gestimuleerd om jezelf uit te dagen (qua conditie én kracht). Door de hoge mate van afwisseling vliegt de tijd voorbij en ga je met een heerlijk gevoel weer naar huis!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dat smaakt naar meer!

Na 1 proefles meteen verkocht! Dat smaakt naar meer dacht ik meteen. Niet alleen het enthousiasme van de trainers, maar ook de energie van de deelnemers zorgt dat je een tandje bijzet! Ik ben meteen lid geworden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitdagend, afwisselend, betrokken

De training was uitdagend en afwisselend. Ik vond de muziek erbij erg fijn, voor extra energie. De groep was precies goed qua grootte, maar zou normaal gesproken voller zitten. De trainster wist direct mijn naam, onthield die ook en gaf persoonlijke tips. Dat gaf een betrokken gevoel. De website en app zijn gebruiksvriendelijk, de mailtjes met kortingen erg motiverend voor een lidmaatschap.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne bootcamptraining

Vorige week een proefles gevolgd en meteen enthousiast geworden door de leuke les van Charlotte. Gisteren weer geweest. Wat mij aanspreekt is dat de lessen afwisselend zijn en dat er verschillende spiergroepen getraind worden. Charlotte geeft enthousiast les en begeleidt de deelnemers goee.

 • Aanbevelen? Ja
10

FIJN!

Fijne bootcamp lessen met verschillende mogelijkheden door middel van een strippenkaart, losse lessen en een GRATIS proefles! Oefeningen kun je doen op eigen kunnen en kracht en na de les heb je een voldaan gevoel! Blij met de strippenkaart zodat je toch nergens aan vast zit op verplicht elke week moet gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zweten!!!

Beste trainer laat je een uur zweten en het vraagt om meer!

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijk buiten sporten

Deze week mijn eerste les gehad bij bootcamp team Westland na wat jaren getraind te hebben bij SimoneSports. Het is heerlijk om weer lekker buiten te sporten in deze Coronatijd. Met een enthousiaste trainer bezig geweest die ook duidelijk aangaf wat de opties waren als het te pittig werd. Wel veel getraind op 1 locatie door Corona, dus ik kijk uit naar wat meer afwisseling, maar ga zeker verder sporten. Daarnaast zijn er zoveel mogelijkheden en locaties wat ook een voordeel is.

 • Aanbevelen? Ja
9

persoonlijk en doelgericht

Ik heb deze week mijn eerste proefles gehad. De training die ik deed stond er blijkbaar bekend dat deze pittig was, en dat was zeker waar! De trainer zorgde er op een leuke, enthousiaste, speelse manier voor dat je echt alles uit de kast haalt. Het was een grote groep, dus er was een tweede trainer bij die rondliep en zorgde voor de persoonlijke aandacht en gaf je het gevoel dat je echt gezien werd. Complimenten! Maar....voor mij was het wel iets te fanatiek en te pittig: een uur lang 60 minuten op je plek aan je spiermassa werken. Het fijne is dat ik tijdens deze training al van verschillende andere deelnemers hoorde over andere trainingen, die ieder een eigen karakter hebben. Daarom ga ik de volgende keer mee naar een Bootcamptraining waar tussendoor steeds een stukje aan hardlopen wordt gedaan. Hardlopen is wel meer mijn ding, dus ik denk dat dat beter bij mij past. Fijn dat binnen 1 organisatie dus zoveel verschillende opties/mogelijkheden zijn, en door de verspreiding van de locaties is er altijd wel iets vlak naast de deur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super training, enthousiaste energieke trainer met persoonlijke aandacht!

Afgelopen zondag heb ik mijn eerste bootcamp training gehad! Ik ben enthousiast! Energieke, enthousiaste trainer met oog voor iedereen. Goed georganiseerd team met zeer gebruiksvriendelijke site! Ik word lid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne organisatie

De trainers zijn professioneel, gedreven en staan altijd voor je klaar. De locaties zijn goed uitgekozen (in de natuur en praktisch). Verder zijn de trainingen voor iedereen geschikt. Ik raad de Bootcamp Team trainingen iedereen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitdagend en gezellig!

Ik heb nu 2 lessen gevolgd en raak al licht verslaafd. Een totalbody workout in de buitenlucht met een proffesionele trainer en leuke groep mensen. Bij twijfel DOEN!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke, gemotiveerde en goede trainers en leuke trainingen

Jaren geleden al lid geweest en met veel plezier meerdere trainingen per week gevolgd. Nu weer opgepakt en even vertrouwd als vroeger. Fijne begeleiding en een leuke sfeer. Leuke manier om onder de mensen te zijn en mensen te leren kennen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goede les van andre

Zeer ervaren leraar. Let heel goed op en geeft goede uitleg. Vond het ook fijn op parkeerplaats te sporten. Ben zeer enthousiast over deze les en leraar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitdagende oefeningen in de buitenlucht

Voor het eerst meegedaan met Bootcamp Team en heerlijk getraind in de buitenlucht. De oefeningen waren afwisselend en konden op je eigen niveau uitgevoerd worden. De trainster was enthousiast,vriendelijk en motiveerde mij. Blij met Bootcamp Team,heb me gelijk ingeschreven!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd