Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die Speak voor mij gedaan heeft en nog steeds doet. Deskundig en prettige samenwerking. Goed bereikbaar en schakelen snel. www.deboerdental.nl
Speak heeft ons begeleid bij het ontwikkelen van een mooie en gebruiksvriendelijke app voor onze patiënten. Zij hebben deskundig advies gegeven, die aansloot op onze wensen.
Speak heeft ons snel en vakkundig geholpen om een mooie maar eenvoudige App te realiseren. Ze dachten goed mee en kwamen met passende suggesties voor de uitdagingen waar we tegen aan liepen.
Uitermate professioneel en klantvriendelijk bedrijf waar ze in samenwerking met de klant, snel en effectief doelen behalen! :)
WordPress website volledig naar mijn wens gebouwd. Werkt ook makkelijk voor mij. Daarnaast wordt mijn website goed gevonden in mijn Regio!
Zeer prettige en professionele samenwerking gehad tijdens de ontwikkeling van de Kindermedicatie-app. Ik beveel Speak dan ook zeker aan! Ook support na oplevering van de app is uitstekend!
Laagdrempelig en snel te bereiken. Zijn goed in het meedenken wat het beste is voor je bedrijf.
Klant wordt goed geholpen en serieus genomen, wordt tijd uitgetrokken voor uitleg. Proactief bedrijf!
Goed advies en begeleiding. Bij support blijven nog wel eens dingen liggen
Prettig bedrijf! Ze nemen de tijd voor je project en leveren dat keurig op.
Korte lijnen, goede communicatie met snelle terugkoppeling en juiste bereikbaarheid, meedenken
Persoonlijk betrokken en korte lijnen, deadlines worden niet altijd gehaald ik denk dat er wat te weinig mensen zijn met specialistische kennis mbt magento en dit ook een gevaar is bij uitval van Victor
Top mannen, ga zo door!
Wij hebben goede ervaring. Innovatie is voor ons belangrijk en daar kan nog meer in worden geïnvesteerd. Let op de communicatie. Niet altijd naar wens. De technische ondersteuning was niet altijd gewenst. Het gaat hierbij om het oplossen van incidenten. De doorlooptijd is soms te lang.
Op het moment dat jullie nodig zijn staan jullie er ook. Ook het meedenken wordt zeer op prijs gesteld, niet alleen voor onze website maar ook voor eventuele samenwerking met andere klanten van jullie, in ons geval Fortuin (Wilhelmina)
Goede communicatie, vlotte oplossingen en fijne begeleiding. Top!
Ik heb altijd zeer plezierig contact met de medewerkers van SPEAK. De snelheid van oplossen van issues is top. Meedenken met ontwikkelingen kan misschien iets beter
Trekschuit 20
8447 CJ Heerenveen
Ruim 20 jaar toonaangevend door strategisch advies en solide service. Wij bieden vernieuwing door creatieve en daadkrachtige digitale oplossingen. Jouw partner in digitale daadkracht Of het nu gaat om klantportalen, software ontwikkeling, websites, webshops, online marketing, narrowcasting of mobiele applicaties, op ons kun je rekenen. Het resultaatgericht bouwen aan de successen van onze partners binnen corporate, het MKB, (semi)overheid, de zorg, het onderwijs, en non-profit ervaren wij ook als óns succes. Daarom kunnen partners op ons bouwen. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.