Goede gasten werken hard en vriendelijk.
Na een bittere pil, nadat het eigenlijk verhuisbedrijf failliet ging. Zijn we door deze verhuizers uit de brand geholpen. Professioneel, netjes en snel. Klasse. En zeker een dikke aanrader.
The guys from Draagkracht were the crew that managed our move-in. They did a great job, efficient, professional and friendly! Definitely recommending their services.
Telefonisch geregeld, kreeg goed advies. Werd v d verhuizing ook nog gebeld of het doorging. Keurig, netjes en zonder brokken door vakmensen verhuisd. Top verhuizers.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles keurig verhuisd. Lift wel een aantal keer lang hangen, waardoor het langer duurde, maar al met al erg tevreden.
Heel leuk mensen
In het begin dachten de verhuizers, dat niet aĺes erin ging , echter mer goed stapelen toch alles erin. Verhuizers zelf zeer aardig en behulpzaam. Alles mooi op tijd geleverd.
Ondanks dat er in de planning iets fout was gegaan, zorgt Draagkracht hoe dan ook voor een formidabele ervaring. Geen gedoe, erkenning en daadkracht voor wat even ‘mis’ ging. Goeie en klantgerichte afhandeling. De heren van Draagkracht hebben de verhuizing uiterst zorgvuldig, snel en met een grote glimlach gedaan. In een verhuis wat toch een ‘change of life’ is, is dit echt een verademing en een fijne manier om af te sluiten én opnieuw te starten in een nieuw thuis. Ongelooflijk bedankt mannen!
Super behulpzaam, alles secuur
Did a great job measured accurately and installed all the pictures and TV. Feels like home now that i have photos of the kids in the wall. The move is complete
Aardige manne… Flink
Mousa, Karim en Houssem hebben on zeer goed en snel geholpen.
Goede en snelle. Service alles netjes in elkaar gezet gezzelige mensen en vriendelijk Hassan hangt u kleren in de kast 10 bonus punten voor Hassan
Vlot, plezierig team. We kunnen Crown en hun Nederlandse partner Draagkracht zeer aanbevolen.
Team buck, Leuke gasten, goed gewerkt
Te aanbevelen
Zie boven
Als een berg zag ik op tegen de verhuizing. Echter, telefonisch als op de dag zelf werd alles in overleg in goede banen geleid. Het oude huis was met een paar uur leeg, het nieuwe huis in mum van tijd voorzien van dozen en meubels op de juiste plek; zelfs de uit elkaar gehaalde en de opnieuw in elkaar gezette IKEA-kasten. De verhuizers hadden onwijs hun best gedaan en voor ons kon het inruimen beginnen!
Harde werkers die met je meedenken waar alles precies geplaatst moet worden. Willen zelfs helpen dingen in elkaar tr zetten voor je, als er tijd is.
Hassan en Jochem hebben ontzettend goed geholpen bij de verhuizing van mijn dochter naar een huis voor begeleid wonen. ('s-Ochtends geassisteerd door Danny.) Haar bed en een grote driedeurs kast moesten in elkaar gezet worden. Het viel niet mee, het ging niet makkelijk, maar ze hebben het toch maar gedaan, zodat mijn dochter de eerste nacht in haar nieuwe huisje lekker in haar eigen bed kon slapen! Om 19:00 waren ze pas klaar. Ik heb tegen deze verhuizing opgezien, maar dat had echt niet gehoeven.
Degene die de offerte opnam , belde me tijdens werktijd. Ik had echter aangegeven later gebeld te wilden worden. Hierdoor heb ik mijn offerte niet goed door kunnen geven. Ik had later via de mail aangegeven dat ik nog de tv en wasmachine mee wilde, dit mocht ik doen. Bij de verhuizers was dit helaas niet bekend op de dag dat ze kwamen. Graag hier dus op letten! Ook heb ik de verhuizers bij een bankstel moeten helpen. Wel goed dat ze vlot hebben gewerkt.
De verhuizing is fantastisch gegaan door de mannen van Draagkracht. Ze waren op tijd, waren vriendelijk en super snel. Binnen 3 uur was alles over naar de nieuwe woning. Het kost veel geld, maar ik ben blij dat ik het er voor uit gegeven heb.
Wat een superfije verhuisdag heb ik gehad. Alles ging zoals gepland en de jongens, Noor, Suli en Delano hebben t fantastisch gedaan. Ik voelde me echt ontzorgd. Wat hebben ze hard gewerkt. Chapeau! Ik ben jullie zo dankbaar Mariette Labots
Zeer tevreden geholpen. Professioneel, snel, vriendelijk en zeer kundig. Het trapgat bleek te klein voor ons bed, maar ook dit obstakel overwonnen. Enige punt van kritiek. In de offerte stonden alleen de ‘grote’ spullen (en niet hetgeen in een doos kon). Aan de telefoon is wel bevestigd dat ongeveer 30 dozen bij de prijs inbegrepen zaten, maar dit bleek niet zo te zijn, waardoor er nog extra kosten kwamen. Deze met volle overtuiging betaald omdat we zo blij waren met de verhuizers en het resultaat!
Radonstraat 44
2718 TA Zoetermeer