Filters

9

Van voor tot achter goed verzorgd

Zeer goede ervaring met Draagkracht. De verhuizing verliep op rolletjes. De verhuizers waren flexibel en dachten mee. Heen en weer lopen om te kijken hoe een koelkast kan passen in de garage en niet te beroerd om zaken nog een keer te verplaatsen omdat er op het laatst toch een kleine wijziging moest komen voor het tijdelijk opslaan van de piano. Goed doorgewerkt, en keurig op tijd. Het enige puntje was dat de ingeschatte hoeveelheid dozen duidelijk te laag was. Hiervoor hadden de verhuizers echter een extra set bij zich voor de dag zelf.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 26 en 27 juli 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
8

Super vlotte verhuizing

Super vlotte en relaxte verhuizing. Alleen zijn er helaas door de verhuizing 2 planken kwijt geraakt, en ze zijn nergens meer te vinden. Maar omdanks dat is alles verder super snel en relaxt verlopen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 26-7-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Handymanservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Handymanservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Fantastisch!!

Een verhuizing kan hectisch en chaotisch zijn waar veel stress bij komt kijken maar dankzij de hulp van de verhuizers van Draagkracht werd het voor ons een prettige beleving. Zij zijn professioneel in de voorbereiding, uitvoering en afhandeling. De verhuizers weten wat ze doen, zijn voorzichtig met de spullen, professioneel, en zijn ook bereid iets extra's te doen dat misschien niet zo was afgesproken. Kortom; een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 27 juli 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Vriendelijke vakmensen met humor

We hebben genoten van John en zijn team. Keihard werken, leuke gesprekken en een perfect resultaat.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12-07-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Top team

Met verbazing heb ik gekeken hoe respectvol het team verhuizers zijn omgegaan met onze spullen. En dat wil je natuurlijk graag. Ik wil hen dan ook een super groot complement geven. Daarnaast hard werkende en sociaal ingestelde mannen. Petje af! Ik heb ook nog een welgemeende tip voor kantoor: verbeter je (interne) communicatie. Dat zal ten goede komen aan de effectiviteit van de verhuizers. Ondanks dat laatste een dik verdiende 10!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 18 juni 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Prima werk

De verhuizing is lekker soepel verlopen vanuit Frankrijk naar Nederland. De verhuizers Lukas en Alexander hebben de spullen netjes afgeleverd bij ons thuis. Netjes gewerkt en zuinig op de spullen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 7 en 8 juli
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Met Draagkracht krijgt ontzorgen een nieuwe betekenis!

Twee dagen lang geen zorgen door het team van Draagkracht: perfect ingepakt, verhuisd, alles goed gedemonteerd en opnieuw gemonteerd in ons nieuwe huis. En wat een top team! Hele fijne, vrolijke en betrouwbare verhuizers en handymen: super bedankt voor de goede zorgen en service Tony, Vincent, Ismael, Sam, Alexander en de anderen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 1 juli 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Top!

Vandaag zijn wij verhuisd door Verhuisbedrijf Draagkracht en ik kan niet anders zeggen dan top! Het contact vanaf het begin met het opmaken van de offerte met medewerker Reinoud, tussendoor contact met Move Manager Xander en de mannen van huis tot huis, Nabil, Alexander, Imad en Salim, verliep allemaal uitstekend! Onze spullen bleken niet allemaal te passen. Door de onhandigheid van Corona, offerte opmaak via beeldbellen gedaan, wat het uiteraard lastig in te schatten maakt. Daardoor iets minder goed zicht op de te verhuizen spullen. Qua bijkomende kosten zijn jullie ons hierin heel goed tegemoet gekomen en daarvoor dank!! En vooral nog even voor de mannen op de verhuiswagen, zeer vriendelijk, toegankelijk en niets te veel!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 15-06-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie recensie! Ons team (https://verhuisbedrijfdraagkracht.nl/ons-team/) doet elke dag zijn best om de verhuizingen tot een goed eind te brengen. En zoals jij zelf zegt van A tot Z! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.

10

Helemaal top!

Ging makkelijk en snel, dat is wat ik wilde. Communicatie was helemaal top en dat vond ik het belangrijkste!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Bedrijf
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Ons team heeft een speciale cursus gevolgd om klanten goed door het verhuisproces te begeleiden. Bedankt voor het vertrouwen.

10

Super verhuizing!

Ben vorige week verhuisd met verhuisbedrijf draagkracht. Alles liep goed en snel en al mijn spullen zijn heel gebleven. De medewerkers waren ook erg aardig. Helemaal blij!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 11-05-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie! Een soepele verhuizing begint bij de voorbereiding. Wij zijn van mening dat jij echt een top voorbereiding hebt getroffen. Bedankt voor jouw vertrouwen.

8

Goede verhuizing in een dag

Verhuizers hebben alles rustig en gestructureerd overgebracht, alles stond meteen klaar in de goede ruimte. Goede verhuiezr!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 21-05-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Ons team van ervaren verhuizers weet heel goed de rust te bewaren door de jarenlange ervaring. Bedankt voor deze mooie opdracht.

10

Geen stress

Op maandag een paar rustige en vriendelijke inpakkers, de dag erna een viertal uitstekende verhuizers. Alle mannen wisten heel goed van aanpakken en informeerden regelmatig of alles naar onze zin ging. En dat ging het!! Wat ons betreft alleen maar lof voor de aanpak van Draagkracht. Een volgende verhuizing zit er niet in, maar anders werd het zeker weer Draagkracht. Niet de allergoedkoopste verhuizer, maar dubbel en dwars het geld waard.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 17 en 18 mei 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Inmiddels is ons team gepokt en gemazeld en dat is niet raar, want soms doen zij wel 2 verhuizingen op een dag. Dit was een geweldige verhuizing om uit te mogen voeren. Bedankt voor de opdracht en het vertrouwen.

9

Goede logistiek en zorgen voor goede verhuizing

Dit was onze eerste verhuizing, maar is ons bij deze firma heel goed bevallen en hebben zelfs het adres al doorgegeven aan een evtl. Nieuwe klant

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 17 mei 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie en de aanbeveling! Indien er een aanvraag wordt ingevuld (https://verhuisbedrijfdraagkracht.nl/aanvraagformulier/) dan nemen wij z.s.m. contact op met de klant. En daarna stellen wij een vrijblijvende offerte op. Bedankt voor het vertrouwen!

6

Verhuizers aardig, netjes afhandeling klachten nazorg niet

De mannen waren vriendelijk en correct. Mocht vooral zelf niets oppakken. Luisterde goed wat er mee mocht. Vooraf aan de verhuizing waren er wat kleine zaken die al niet lekker liepen vanaf kantoor. En ook bij kleine schade en afhandeling nota heb ik zelf meerdere keren gebeld werd van het kastje naar de muur gestuurd. En werd zelfs helemaal niet teruggebeld. Waardoor weken na de verhuizing nog steeds met de verhuizing bezig ben. Wat jammer is want je kiest bewust voor erkend bedrijf. Zaken zijn nog steeds in behandeling na drie weken..

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 01-05-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie en het compliment over de vriendelijkheid van de verhuizers. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend dat dit de uw ervaring is, want wij willen een top prestatie leveren. En daarom evalueren wij elke vrijdag de opdrachten die wij hebben uitgevoerd en indien nodig passen wij onze bedrijfsvoering aan. En daarom zal dit niet meer gebeuren. Ik wil u bedanken voor de opdracht en het vertrouwen.

9

Effectief en duidelijke communicatie

Alles werd netjes en snel ingeladen, als er iets onduidelijk was werd dat goed gecommuniceerd. Het naar binnen brengen van de spullen ging zeer goed. Alles werd netjes gebracht naar de gewenste plekken. Ik kon zo bij de verhuizers terecht voor vragen en De enige reden dat het geen 5 star is is omdat er een vertraging was met de verhuislift en we nog een tijd moesten wachten bij het nieuwe adres.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 8-5-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Het team vond dit een hele mooie opdracht en zij zijn erg blij met het compliment. Op de verhuisdag is het erg belangrijk dat er goed wordt gecommuniceerd en daarom is er altijd een voorman die alles met de klant doorneemt. Bedankt voor het vertrouwen.

10

Goede ervaring geweest en daardoor een vlekkeloze verhuizing

Mannen waren keurig op tijd, regelde alles goed en netjes. Vlotte verhuizing geweest en alles goed en soepel verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 03-05-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. De eerste klap is een daalder waard zeggen ze :) De voorbereiding was zeer goed geregeld en dat maakt het verhuizen een stuk efficiënter. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.

10

Zeer aangename ervaring

Mijn verhuizing laten verzorgen door een verhuisbedrijf was een prima keuze. Uit diverse offertes kwam Draagkracht als beste keuze voor mij uit de bus. Niet de goedkoopste maar andere factoren die voor mij belangrijk waren om uiteindelijk voor Draagkracht te kiezen. Verhuizing zeer tevreden verlopen. Dus goede keuze gemaakt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 08-04-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je recensie Herman. Ontzettend bedankt voor het compliment. Overigens blijkt uit onderzoek van de consumentenbond dat goedkoop, duurkoop is! Wij zijn altijd heel transparant over onze prijzen, dus je weet altijd waar je voor betaalt. Nogmaals bedankt voor deze prachtige opdracht en het vertrouwen.

10

Verhuizing zonder zorgen

Het was echt een bijzondere prettige verhuizing. Het team was op tijd, werkte zeer hard, opgewekt en netjes. Alles prima op orde!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 9/4 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Punctualiteit is een cruciale factor tijdens een verhuizing en daarom is het iets waar Verhuisbedrijf Draagkracht veel tijd aan besteed. Bedankt voor het vertrouwen.

8

Doen precies wat ze zeggen

Ik heb op korte termijn mijn verhuizing moeten regelen, en Daadkracht was vanaf het begin professioneel en heel behulpzaam. De verhuizing zelf ging prima, goed gecommuniceerd en vriendelijke verhuizers. Voor mij was het enige verbeterpuntje de dozen bestellen: ik kon niet goed zien hoe groot ze waren en had toen te weinig besteld. Gelukkig konden ze (op een feestdag!) bijleveren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 07/04/2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Het snel kunnen schakelen is ontzettend belangrijk. De afmetingen van de dozen zijn zichtbaar in de webshop! Gelukkig konden ze worden bijgeleverd. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.

10

Geweldig, wat kunnen die aardige mannen werken.

Ze waren er eerder dan afgesproken, ze hadden er zin in. En dat was te merken, ze waren aardig, gezellig en hebben heel hard gewerkt! Bedankt Richard, Reggie en Sylvester! Jullie zijn toppers! Vanaf het begin , het telefonisch contact met de planning, al een heel goed gevoel gehad met dit bedrijf.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 29-03-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Een goed begin is het halve werk! De verhuizers doen dit al ontzettend lang en zij weten dat plezier hebben in je werk erg belangrijk is. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.

10

Nette verhuizers die meedenken

Van offerte tot aan de nazorg ben ik heel tevreden. De twee heren die onze verhuizing hebben gedaan werkten zeer netjes en hebben tijdens de verhuizing goede tips gegeven. Al met al heel tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 17-03-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Het is ons opgevallen dat het meedenken met de klant ervoor zorgt dat er minder stress wordt ervaren op de verhuisdag. En daarom besteden wij hier extra aandacht aan. Bedankt voor het vertrouwen!

10

Aardig professionele en vriendelijke mensen:-) Ben zeer tevreden!

Verhuisbedrijf draagkracht is de gemaakte afspraken nagekomen. onze verhuizing liep heel goed, netjes en in een professionele manier, we zijn dankbaar, tevreden daarom ik RAAD dit bedrijf aan! Aardige mensen: Jesse, Daniel en Mario zijn onze verhuizing in een nette en perfecte wijze gedaan en de telefonist Arian was ook een toppertje. Daarom geef ik dit bedrijf een 5 ster!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23-03-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie en de mooie complimenten. Dit betrof een behoorlijk uitgebreide opdracht, echter is door de goede communicatie alles soepel verlopen. Bedankt voor het vertrouwen.

10

Super!

Vanaf de receptie,sales tot aan de verhuizers zelf was alles goed geregeld! De verhuizers werkten kundig, netjes en snel. Erg knap voor de hoeveelheid spullen die wij hadden op ons kantoor. Er werd helder gecommuniceerd en wij werden goed op de hoogte gehouden tijdens de werkzaamheden. Al met al zal ik deze verhuisbedrijf zeker aanbevelen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 18 en 19 maart 2021
  • Ik wil beoordelen als Bedrijf
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Zakelijke verhuizingen zijn voor ons geen onbekend terrein en daarom verliep deze dag lekker soepel. Bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen.

10

Draagkracht maakt zijn naam waar!

Een uitdagende verhuizing is perfect verlopen. De boedel van drie huizen naar twee huizen is geen sinecure - per huis een lijst opgesteld met wat moest blijven staan en wat er vanuit elk huis verhuisd moest worden naar een ruimte in een ander huis. Eerst werd alles per huis ingepakt en gedemonteerd en met de grote hoeveelheid mankracht ging het verhuizen veel sneller dan gepland. Op dag 1 zou er alleen ingepakt worden, maar het ging zo voorspoedig dat op dag 1 al veel verhuisd werd naar een ander huis. Drie ladingen werden er die dag al afgeleverd. Op dag 2 werd alles naar het andere huis verhuisd en is later het restant bij het eerste huis afgeleverd. Alles netjes in de ruimtes waar de zaken moesten komen en datgene wat weer geinstalleerd moest worden werd weer netjes in elkaar gezet. De mannen verdienen allemaal een dikke pluim met mooie mix van ervaren internationale verhuizers en inhuurkrachten die ook uitstekend werk afleverde. De heerlijke Haagse humor verraadde hun afkomst en zorgde voor een leuke afwisseling van twee intensieve dagen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 18 en 19 maart
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie. Dit was een prachtige verhuizing om te mogen uitvoeren. En een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, daarom nemen de verhuizers hun goede humeur altijd mee. Bedankt voor de complimenten en het vertrouwen in Verhuisbedrijf Draagkracht.

10

London to Rotterdam, perfect service!

I asked Verhuisbedrijf Draagkracht to move my belongings from London to Rotterdam, in Q1 2021. Right after Brexit and at the hight of the third wave of COVID and amidst new travel restrictions. I could not have asked for better service, the were friendly and quick to respond to questions right from teh start, and they were right on time at pickup and, after 6 weeks of storage at delivery too. They made what could have been a stresfull move seem easy. Thanks!

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • N/A
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed Jan-Mar 2021
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Other,
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving, Storage
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving, Storage, Disassembly and assembly of furniture, Handyman service, Unpacking service
  • Do you plan to use these services in the future? Yes

Reactie van het bedrijf

Thank you for the review. We were prepared for all of the Covid-19 measures taken by the government aswell the new customs regulations. And that is why it went so smooth. Thank you for your trust!

Over Erkende Verhuizers

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd