In de avond gebeld of er iets op voorraad was. En dat was het. Is het gelijk ingepakt en verstuurd. Had het de volgende ochtend al in huis. Top service
Vriendelijk personeel.
Geldrop, dec 2024: We hebben hier al vaker gekocht en dat ging altijd goed. Goed geholpen in de winkel, bezorging volgens afspraak, vriendelijk personeel. Voor de deur kunnen parkeren is ook prettig. Nog nooit een beroep hoeven doen op garantie of reparatie, dus daar hebben we geen ervaring mee.
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
de inductie kookplaat werd op tijd geleverd en meteen zeer dekundig aan gesloten,,het personeel van van de weijer die de intruductie kookplaat bij mij thuis af leverden waren supper vriendelijk,, ze vroegen ook meteen zullen wij de gaskookplaat mee nemen en dat was ook supper,,omdat ik daar niet om gevraagd had,,de uitleg hoe de introductie kookplaatwerk was ook supper goed,,ben blij dat ik deze beslissing heb genomen om op een introductie kookplaat te gaan koken werkt van tasties de weijer is een supper goed bedrijf ik hoop dat de weijer nog lang mag bestaan wandt er gaan er steeds meer op de fles
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie review en de complimenten. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service! We wensen u heel erg veel kookplezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Netjes geholpen in de winkel, en uitstekend afgeleverd bij mij thuis.
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Beste Theo, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Een fijn bedrijf. Goede uitleg en hulp bij keuze van de droger die we moesten kopen. Hier al meerdere apparaten gekocht en ook later goede service en reparatie !
Beste Ingrid, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden. Dat horen we natuurlijk graag. We wensen u veel droog-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed genoeg
Beste Ugo, Bedankt voor uw positieve review. Dat horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer goed zowel de voorlichting als het plaatsen
Na 90 min inbouwtijd was in de nieuwe koel-vriescombinatie geen leven te bekennen. Als je voor het inbouwen even controlleerd of het systeem werkt, had je heel wat tijd bespaard. Maar bij Bosch 'hoeft dat niet, dat werkt altijd'. Ook het bestelproces werkte niet vlekkeloos, als klant moest ik er op wijzen dat het bestelde product niet passte, had ik dat niet toevallig opgemerkt had de bestelde combinatie ook weer retour gemoeten. En de plaatsing van een tijdelijke leenkoelkast ging wel goed op eigen initiatief van de monteur; de telefonische interaktie met van de Weijer over dit onderdeel ging helaas ietwat stroever. Al in al: er is nog ruimte voor verbetering. En uiteindelijk is alles goedgekomen. Deze bemiddeling is opbouwend bedoeld en mag als aanmoediging gelden om in de toekomst de puntjes op de 'i' te zetten.
Beste Wolf, Bedankt voor het plaatsen van uw eerlijke review. We vinden het vervelend om te horen dat het allemaal niet vlekkeloos is verlopen. Daar streven we namelijk wel naar. Inmiddels hebben we contact met u gehad en is het probleem volledig verholpen. Toch zijn we blij met uw oplettendheid en heeft u volkomen gelijk met uw review; er is nog ruimte voor verbetering. We hebben de desbetreffende collega hierop geattendeerd en nemen uw feedback uiteraard mee voor de volgende keer. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Beste Harry, Bedankt voor uw positieve review. Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Snel een keuze kunnen maken en netjes geïnstalleerd.
Beste Manfred, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Heel.prettige en deskundige mensen die hun afspraken stipt nakomen, goed advies geven en uitstekende service verlenen De spullen die ze leveren zijn van topkwaliteit. Nooit meer ergens anders je apparatuur kopen!!!
Beste Hannah, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Dat horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Al jaren onze witgoedleverancier. Dichtbij en betrouwbaar.
Van 2x kapotte afzuigkap tot niet terug bellen tot een te hoge prijs vragen, en n nutteloze discussie voeren….
Beste, Bedankt voor het plaatsen van de review. We vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Mijn collega heeft inmiddels contact met u opgenomen en het probleem verholpen. Daarbij hebben we u een vergoeding aangeboden voor de te hoge kosten en de problematiek rondom de afzuigkap. Uiteindelijk is alles dus netjes opgelost en wensen we u veel plezier met uw nieuwe afzuigkap. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
2 drogers gekocht met een cash back maar ons lukt het niet om dit te incasseren.1 droger is geregistreerd en de andere lukt mij niet. Jammer. Allemaal eenvoudig zeggen ze.
Beste, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de service! Wat betreft de cashback actie; Deze is geldig met 1 actiemodel per categorie. Ik vermoed dat het hierdoor niet lukt om de tweede droger te registreren. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. Ondanks dit wensen we u veel droog-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Een fijne betrouwbare winkel met prima keuzehulp en snelle bezorging en installatie van de aangeschafte apparaten.
Beste Dave, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijk ervaren personeel
Beste Jan, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ga zeker hier ook mijn afzuigkap kopen die al is ingemeten.
Beste Tatjana, Bedankt voor uw lovende horen. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel kook-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Wij hebben nooit problemen, gehad met de apparaten van Witgoedspecialist Van de weijer. wij hebben van vrienden gehoord, dat de service uitstekend is.
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie review. Wat leuk om te horen dat u van ons heeft gehoord via vrienden! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goede info en niet opdringerig....
Beste Carla, Bedankt voor uw mooie review. Dat horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Er wordt goed meegedacht
Beste Marjan, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Dat horen we graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Tevreden.
Beste, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Kom al jaren bij jullie! Prima ervaring! Heb wel mijn bedenkingen bij de Chinese artikelen die ik steeds vaker in jullie zaak zie!
Beste Johan, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent! Welke producten bedoelt u hiermee precies? Wij verkopen voornamelijk merken van Duitse afkomst. Daarbij zorgen wij ervoor dat ons assortiment kwalitatief goed is, ongeacht de afkomst van het product. Hopelijk kunt u hiermee vooruit. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De medewerker in de showroom dacht goed mee met de situatie die wij schetste. Voor de zekerheid is er ingemeten, maar alles paste precies zoals gedacht. De monteurs hebben alles netjes aangesloten.
Beste Bianca, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Witgoedspecialist Van de Weijer al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.