Originele beoordeling
Door snelle communicatie van beide kanten was het mogelijk om dit in korte tijd te realiseren. Wij vonden het een gezellige middag en kijken uit de verdere samenwerking!
Bedankt voor je reactie. Leuk om te horen dat onze diensten zo goed aansloten bij uw wensen!
Wendy, bedankt dat we mochten ondersteunen bij dit leuke evenement!
Graag gedaan. Bedankt voor het vertrouwen, ook wij vonden het een geslaagd evenement! m.v.g. Klantenservice HS Events B.V.
Beste Koen, De ledbollen hebben wij geleverd met de juiste materialen, samen met onze storingsdienst is de juiste montage mogelijkheid telefonisch besproken om alles werkend te krijgen (gezien uw eigen tafel hierbij aangesloten werd). Onze technicus heeft begrepen dat zijn advies voldoende was om de show naar wens te draaien. We vinden het dan ook jammer dat u niet meer gebeld heeft met verdere vragen, welke wij graag met u behandeld hadden. Intern zullen wij de handleiding welke meegeleverd wordt extra aandacht geven om het gebruikers gemak nog meer te bevorderen. m.v.g. Klantenservice HS Events B.V.
Beste Veerle, Bedankt voor het invullen van het formulier. Al onze materialen zijn inderdaad verhuur (tenzij anders afgesproken). Bij verhuur dienen inderdaad alle materialen geretourneerd te worden. Dit staat tevens aangegeven op onze offertes. Vervelend dat hier onduidelijkheden in zijn ontstaan. Telefonisch hebben wij al even contact gehad en samen hebben wij dit misverstand besproken. Tot de volgende keer! m.v.g. Klantenservice HS Events B.V.
HS is een overkoepelende organisatie van: - HS Events, full service evenementenbureau welke zorgt dat u gast bent op uw eigen evenement! - HS Video, creëert prachtige video’s voor bedrijven en organisaties die een mooi verhaal willen vertellen! - HS Livestream, voor al uw online communicatie!