Zéér tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Dakkapellen zien er weer schoon en verzorgd uit, en kunnen er weer twee jaar tegen, werkzaamheden zijn goed en vakkundig uitgevoerd door uw medewerker. Ik ben zeer tevreden en verwacht u over twee jaar wederom in te huren voor schoonmaak en in de was zetten van mijn beide dakkapellen.

Prima schoongemaakt alleen heel jammer dat de ombouw van de dakgoot niet wordt schoongemaakt.

Zie boven

Perfect geïnformeerd en prachtig resultaat

Dakkapellen zijn weer als nieuw en de dakgoten zijn weer schoon. Zeer tevreden, erg vriendelijk en professioneel. Een aanrader!

Echt een aanrader Dakkapelreiniging

Om het jaar laten wij onze dakkapel reinigen naar volle tevredenheid! Onze dakkapel ziet er weer als nieuw uit en ook de dakgoten zijn weer bladervrij. Echte een aanrader Dakkapelreiniging.nl

Het resultaat is heel goed. De dakkapellen zijn weer blinkend schoon. Er wordt netjes gewerkt en vriendelijk benaderd. Kortom....top!

Professioneel

Op de afgesproken tijd aanwezig. Er wordt gewerkt met een valbeveiliging. Dakkapel ziet er weer netjes uit.

Super erg blij mee

Super erg blij mee !

Prima reiniging

Snel en supervriendelijk. De dakkapel glimt weer als nieuw. Slim bedacht om dit met een veiligheidslijn te doen, waardoor ingewikkelde en dure hoogwerkers achterwege kunnen blijven. Gewoon een goed bedrijf.

Prima schoonmaakwerk. Dakkapel ziet er weer tip top uit.!

Weer prima werk afgeleverd. Ga zo door.

Afspraak = afspraak.

Prima en accuraat geholpen . Glashelder schoon. Denkt mee met de klant.

Mooi gedaan

Keurig en netjes gedaan en veiligheid hoog inherent vaandel zeker aanbevelen

Mooi resultaat, goede service.

Mooi resultaat, prima service en een heel aardige en betrouwbare medewerker

Zeer vriendelijk en goudschoon

Goed contact vooraf, duidelijke prijzen, vriendelijk en vakkundig personeel. De dakkapellen zijn weer goudschoon

Vriendelijk en Super netjes.

Mijn dakkapel ziet er weer uit als nieuw.

a

b

Afspraken nagekomen

Werknemer is secuur en werkt erg netjes.

Kwaliteit en vriendelijkheid

Ontzettend tevreden over de uitgevoerde dienst. Dakkapel goed schoon en ontzettend vriendelijke werknemer.

Prima! Helemaal volgens verwachting

Snel een afspraak kunnen maken, ook voor 7 buren. Vriendelijke man die ons dakkapel goed heeft schoongemaakt, wij zijn heel tevreden.

Goede ervaringen laat al meerdere jaren het onderhoud dien door dit bedrijf naar alle tevredenheid.

Superschoon !

Zelf mijn dakkapel reinigen is een te grote uitdaging en daarom was het reinigen van de dakkapel, waxen en reinigen van het ingebouwde rolluik in goede handen bij de monteur van Dakkapelreiniging. Ook de binnenzijde van het rolluik werd gereinigd wat geen overbodige luxe was. Communicatie met het bedrijf is helder en duidelijk. Monteur is vriendelijk en bekwaam.

Volgens afspraak vakkundig uitgevoerd!

Medewerkers Dakkapelreiniging was op de afgesproken datum en tijd aanwezig en heeft de dakkapel keurig gereinigd. Voor mij als klant verder geen enkele bemoeienis, anders dan een kopje koffie drinken met de medewerker :).

Top bedrijf. Aanrader !

Goede, snelle service en alles naar wens schoongemaakt. Ervaren personeel.

Snelle en vakkundige service

Snelle uitvoering van de opdracht. Een zeer fijne collega die op uiterst vakkundige wijze de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Prachtig resultaat en fijne collega doe bij ons was.

Geweldig werk geleverd

Onze dakkapel was erg vervuild en ziet er weer uit als nieuw erg blij mee. Rolluiken en dakgoot schoon gemaakt.

Prima geregeld

Snel en schoon

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?