Zeer professioneel

Dakkapel en goten zeer professioneel gereinigd. Afspraken nagekomen.

Mijn dakkapellen zijn weer mooi schoon.

Prettige ervaring. Een sympathieke medewerker heeft op een veilige manier mijn dakkapellen schoongemaakt. Na mijn verzoek werd de klus na een paar dagen gedaan. En dat voor een redelijke prijs.

Vriendelijk en attent

Jelle is heel vriendelijk. Dakkapellen zijn snel en goed schoon gemaakt. Volgende keer graag weer :)

Geweldig goed bedrijf

Uitstekend te woord gestaan door de betreffende medewerker. Duidelijke uitleg wat zou worden gedaan Goed en keurig uitgevoerd. Na afloop goed eindgesprek. Eén klein puntje....... Was van mening dat ik direct na de reiniging moest afrekenen. Bleek dat een factuur zou worden gestuurd. Dit werd tijdens het eindgesprek meegedeeld. Zou bij het eerste contact verteld mogen worden. Dan had ik niet in mijn woning hoeven blijven.

Dakkapel inclusief rolluik is weer spic&Span na werkzaamheden Dakkapelreiniging

Was een behoorlijk klus op de zolderetage maar het is gelukt. Zie er weer mooi it.

Alles zoals van te voren beloofd

Keurig op afgesproken tijd, fijn contact en weer keurig schoon!!! Wij zijn er super blij mee.

Volgende keer weer….

Netjes en goed uitgevoerd

Voor herhaling vatbaar

Uitstekende dienstverlening

Aankomst volgens afspraak. Alles prima opgeleverd op zeer vriendelijke wijze. Compliment!

Ervaren mensen met uitstekend resultaat

Zeer goed dus, prettig contact en goed werk.

Zie vorige vraag

Goede afwerking schoonmaken dakkapel

uitstekend bedrijf, zeer tevreden.

uitstekend bedrijf, zeer tevreden.

Top behandeling

Vakkundig en vriendelijke medewerker

Ik ben zeer tevreden van de afwerking en zien jullie volgend jaar weer terug.

Vriendelijke en snel werkende man

Werkt snel en netjes.

Doen wat wordt beloofd correct en professioneel

Alles prima geregeld volgens afspraak. Fijne correcte mensen. Erg tevreden.

Zeer netjes en secuur

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten van Dakkapelreinigen.nl. Wederom heel professioneel en secuur werk geleverd. Onze dakkapel is weer spic en span. En complimenent aan Maduro voor zijn vriendelijke en nette voorkomen. Dat is nog eens klantgericht je werk doen. Tot over 2 jaar!

Helemaal naar tevredenheid

Zorgvuldig! Vriendelijk persoon

Zorgvuldig, vriendelijk met aandacht!

Prima werk en veilig.

De dakkapellen zijn prima schoon gemaakt en in de wax gezet. Wij zijn er zeer tevreden over. Er wordt ook heel veilig en netjes gewerkt. Klasse!

snelle en goede service

Alles goed gereinigd en dakgoot leeg gehaald. binnen een ochtend klaar. super service

Er is goed werk geleverd. De dakkapel ziet er weer schoon uit

Veilig gewerkt en met aandacht. Alle randen en hoeken en rolluik secuur meegenomen. Prettige communicatie

Goed bedrijf en prima communicatie.

Vanuit Dakkapelreiniging is er heel goed gereageerd op het feit dat de dakkapel niet in 1x schoongemaakt kon worden, doordat de stroom in de gehele straat uitviel en de rolluiken naar beneden waren. Er moest een tweede afspraak ingepland worden. Heel fijn hoe eea is geregeld.

Zeer professsioneel

Goede afspraken, gespecialiseerd en zeer klantvriendelijk personeel.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.