Filters

10

Heel vriendelijk en persoonlijk!

We hebben heerlijk genoten van een zwangerschapsmassage. De massage was heerlijk met daarna een theetje met een persoonlijke touch.

 • Aanbevelen? Ja
10

genoten van een Heerlijke Strong misvormd massage!

genoten van een Heerlijke Strong misvormd massage!

 • Aanbevelen? Ja
10

De pijn in mijn rug is weg. Bevrijdend!

De strong muscle massage was af en toe even doorbijten. En echt wel nodig. Een uurtje verder is de rugpijn die ik had weg en voel ik mij heerlijk ontspannen. Dit wil ik weer iedere maand~

 • Aanbevelen? Ja
10

Gastvrij, ontspannen en aandacht voor jou

De ontvangst is altijd erg gastvrij. Oogcontact, prettig welkom met een bekertje water, heldere communicatie De massages zijn altijd precies goed: er wordt goed gevraagd naar je klachten en alle masseurs/masseuses zijn vriendelijk en bekwaam. Ga hierheen als je een nieuwe oase van rust zoekt in het mooi Amsterdam!

 • Aanbevelen? Ja
7

Heerlijk!

Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Masseuse voelde goed aan waar extra aandacht aan besteed moest worden. Vriendelijke en rustige ambiance, fijn licht en schoon. Oliën roken heerlijk! Wel wat gehorig, waardoor ik aan het einde van de massage anderen binnen hoorde komen en tussendoor hetwater koker hoorde koken, de telefoon gaat af, en geluiden van andere mensen die gemasseerd worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heerlijk ontspannen

Niet te hard, niet te zacht. Precies goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel.

Je voelt je hier echt welkom. De strong muscle massage wordt zorgvuldig opgebouwd en zonder pijn te doen worden alle vast zittende knopen losgemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very nice!

The strong muscle is a very effective and pleasant way to get rid of all the tension in the muscles. I love the atmosphere!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een oase van ontspanning !

Een professionele massage ,goed verzorgd en aandacht voor degene die de massage krijgt .

 • Aanbevelen? Ja
10

Één van de beste massages die ik heb gehad

De sfeer, de verwelkoming en het interieur zijn heel rustgevend. Ik heb een full-body massage gehad van Jessa en ik voel me weer als nieuw. Ik had ongelofelijke kramp en spierpijn en de pijn is nu grotendeels weg. Professionele medewerkers en fijne omgeving om een massage te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Luisterend oor

Na enige tijd weer 2x stress relief massage te hebben gehad, heeft het mij erg goed geholpen. Ben ook van plan hier te blijven komen. Met een kleine verzoek van mijn schouder klachten, pakken ze het goed op en voel gelijk resultaat. Super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk

Ontzettend fijne massage, Paulina was top. Ik had de ontspanningsmassage en het was een perfect evenwicht tussen zachte ontstpanning en het aanpakken van de plekken in mijn schouders en rug waar het een beetje vastzat. Rustige sfeer, fijne olie en lekkere thee erna. De gastvrouw was ook heel vriendelijk. Kom zeker terug!

 • Aanbevelen? Ja
9

Niet alleen een lichamelijke ontspanning, maar een mentale ontlading

- Je komt tijdens de behandeling in een andere dimensie. Niet alleen je spieren ontspannen bij elke handeling. Je voelt alle negativiteit uit je lichaam vloeien. Voornamelijk de mentale ontlading.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fijne stress reliëf massage door Ada

Compleet ontspannen massage met extra aandacht voor de spieren die vastzitten. Voor herhaling vatbaar

 • Aanbevelen? Ja
3

Ontspannen maar niet wat ik wil.

Ik heb een zwangerschaps massage genomen. Was zeer ontspannen alleen had ik al aangegeven dat ik last had van mijn bekken en de dame die me masseerde zei dat het er bij hoorde ( bij zwanger zijn) ze heeft er helaas helemaal geen aandacht aan gegeven. Ik ben letterlijk ingesmeerd met heel wat olie het was niet echt wat je een massage kan noemen. Het was meer insmeren met olie.

 • Aanbevelen? Nee
9

Intensief ontspannend

Eerste keer bij Masagehuys nadat ik het had opgemerkt na een korte wandeling over de Jan Eef. Wilde al een tijdje na een goede masseuse en na afloop van mijn “stress relieve” massage kan ik dat goede alleen maar bevestigen. Vriendelijk ontvangst met persoonlijke touch. Geloof dat de naam van mijn masseuse Jesse was. Kwam heerlijk ontspannen eruit.

 • Aanbevelen? Ja
2

Niet waard

Ik had een she special geboekt, ten eerste de receptioniste keek ons niet eens aan toen we binnen kwamen en zei geen gedag. De massage was net geaai, echt totaal niet die 69 euro waard!! Wij komen iig niet meer terug.

 • Aanbevelen? Nee
10

Precies wat ik nodig had

Van de binnenkomst tot de thee achteraf; het was heerlijk. Fijne grote massagetafel, en de strong muscle massage bij Mem had precies de juiste balans tussen ‘pressure’ en ‘relaxation’. Olie was lekker warm en de masseuse ging goed om met mijn blessures. Ik ga zeker terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne massage en goede sfeer. Kom er super graag!

Massagehuys is een heerlijke plek. Super goede sfeer, heerlijke massages en ook een relax momentje - passende thee - na de massage. Een aanrader voor iedereen die wil ontspannen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Even heerlijk ontspannen

Ik had een stress relief massage en die was heerlijk. Met een bijpassend kannetje thee ging ik na 1,5 uur helemaal zenn weg. Love it!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne massage met aandacht voor mijn persoonlijke voorkeuren

Ik voelde me verwend en ontspannen. De sfeer was fijn en rustig. Het was heel prettig om even te onthaasten en uit te schakelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Always amazing

I love het Massagehuys. Why? It is rather simple: they know what they're doing. There is a distinct difference between each kind of massage they provide, and while I am being massaged, I can tell which massage I am being given. I have been to many massage parlors where the quality of the massage was heavily dependant on the masseur, but never so here. Every kind of their massage is a delight, in my opinion. So, why 4,5 stars instead of 5? Just sometimes someone steps in the salon not understanding that everything they say or do will be heard by everyone. It is a place where clients are expected to tone down their voices and steer clear from noisy behaviors. The hosts and hostesses are doing their best to elegantly accomodate this, but not everybody adheres to this. If I am having a massage and this happens, in my mind I just wish that the place was better isolated. Having said that, everything else is top notch. The general feeling of kindness, the lovely personalized texts on the cards that come with the tea afterwards and also their great playlists are bonuses.

 • Aanbevelen? Ja
8

ontspannen maandag

Het was heerlijk, die stress relief massage. Ik voel me na een dag nog steeds ontspannen. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend, vriendelijk, professioneel

Ben steeds bij dezelfde masseuse, weet dus niet hoe de anderen zijn, maar mijn persoonlijke ervaringen zijn top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed en fijn en fantastische masseuse

Zou t zo weer over doen

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd