Filters

8

Heel fijn kunnen praten.

Ik heb met Kim hele fijne gesprekken gehad die echt voelde, die inhoud hadden en die knelpunten naar boven brachten. Voelen en bezinning speelden daar ook een rol bij en daar maakte Kim me op een fijne manier wegwijs in. Heel fijn kunnen praten dus. Dankjewel Kim.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring!

Kitty zou ik zeker aanraden. Erg fijne gesprekken, waardoor ik situaties vanuit een ander perspectief kan bekijken. Geeft veel rust.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg prettig!

Ik voelde me gehoord en werd met praktische oefeningen gerust gesteld en kon daarmee weer verder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring.

Je merkt dat Floor haar vak met met plezier uitoefent, ze was zeer betrokken en behulpzaam ook in het meedenken wat mij verder zou kunnen helpen (o.a. in het lezen van boeken e.d.). Daarnaast is zij ook zeer helder, recht door zee. Dat werkte voor mij vaak als stimulerend en motiverend. Heerlijk als je je na een gesprek 10 kilo lichter voelt :-).

 • Aanbevelen? Ja
10

Praktisch, empatisch, direct, verhelderend, geruststellend

Zowel de cognitieve gedragstherapie als de ACT-methode bevielen mij goed. De psychologe gebruikte een concrete benadering van mijn problemen waarmee ik zelf aan de slag kon. Zij hielp mij bij het leren aanvaarden van gebeurtenissen uit het verleden, loslaten, gedachten relativeren, gevoelens benoemen en patronen herkennen. Meteen vanaf de eerste sessie voelde ik me op mijn gemak bij mijn psychologe en al doende kreeg ik steeds meer vertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very good experience

I spent five sessions with Sjana Holloway talking about low self-esteem and parental influences. Not only she is professional and experienced on these topics, but also I was surprised to find out how familiar she is with other cultures. As an Asian foreign resident in this country, I am very happy to meet Sjana who is able to understand both my personal struggle and cultural background. I highly recommend her.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevolle behandeling

De gesprekken met Floor waren erg waardevol, ik voelde me welkom en er was veel ruimte om aan te sluiten bij mijn behoeften. Enerzijds was de behandeling in het hier en nu, maar ook was er veel aandacht voor het gezinssysteem waarin ik ben opgegroeid. De gesprekken gaven me veel inzichten, waardoor ik steeds meer rust ging voelen. Ik heb handvatten gekregen om met negatieve gedachten, gevoelens en onzekerheden om te gaan en ben me meer bewust geworden van onderliggende gedrags- en gedachtepatronen. Ik leerde stapje voor stapje steeds beter naar mijn gevoel te luisteren, het lukt me hierdoor nu beter om keuzes te maken die aansluiten bij mijn behoeften.

 • Aanbevelen? Ja
10

Invoelend

Sylvana is voor mij een sensitieve behandelaar die in connectie met je staat en je in je waarde laat. Ze reikt je mogelijkheden aan om een andere perspectief te zien, waardoor je oud zeer en blokkades los leert laten. Ik raad haar van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne gesprekken met mooie uitkomsten

De gesprekken die ik met Martijn gevoerd heb, hebben mij geholpen om uit mijn burn-out te komen. Door middel van diverse therapieën en de fijne gesprekken, heb ik weer energie en zin om de toekomst tegemoet te gaan. In de toekomst zou ik nog vaker gesprekken met Martijn willen voeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Amazing experience!

My experience working with Sjana over the course of a few months has been truly wonderful. Seeing as this was my first time going into therapy, she did a tremendous job at making the process very comfortable for me and thus I was able to really focus on my progress. Her recommendations and advice offered me a lot of guidance, while still giving me the freedom to make my own decisions and form my own path. I would recommend Sjana to anyone and would certainly come back in the future (if need be).

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote stappen gezet dankzij Sylvana

Tijdens mijn sessies met Sylvana heb ik ontzettend grote stappen gezet. Sylvana is heel empathisch en voelde precies aan wat ik op welk moment nodig had. Ze wist mij de juiste tools aan te reiken en gaf mij veel vertrouwen. Haar sessies zijn erg persoonlijk en ze deelt haar eigen ervaringen. Hierdoor voelde ik me altijd op mijn gemak. Ik heb ontzettend veel geleerd van EMDR, EFT, ontspanningsoefeningen tot pieker management. Ik ben erg dankbaar voor haar begeleiding en inspiratie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en goeie tips om mee te nemen in de rest van je leven!

Tijdens de 3 maanden wekelijkse behandelingen weet ik nu hoe ik beter mijn grenzen moet aangeven om stress en paniekaanvallen te voorkomen. Ik herken in mijzelf wanneer ik de verkeerde kant op ga en dit allemaal door de goeie hulpmiddelen van Martijn. Ik voelde mij veilig en kon alles zeggen waar ik mee zat. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en ben veel minder angstig om een paniekaanval te krijgen. Heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

super goede ervaring!

Ik heb bij Martijn Ruiter een behandeltraject doorlopen na burn out verschijnselen. Martijn is wat mij betreft een super professional. Hij heeft een groot empathisch vermogen, is heel open en heeft op de goede momenten ook veel humor. Veel handvatten gekregen om concrete oplossingen te vinden. Zou hem dus zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Ik heb bij taytelbaum psycholoog Martijn Ruiter gehad. Ik dacht dat het leegmaken van het rugzakje dat ik had dat het zeker een paar jaar zou duren. Maar dat was gelukkig niet het geval. In 3 maanden tijd hebben we veel bereikt en ik ben super dankbaar dat hij zo bekwaam maar vooral heel lief is. Hij zet je gedachte op scherp en houdt je een spiegel voor. Ik weet niet of ik met een andere psycholoog dezelfde resultaten had bereikt. Zou hem zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke groei in informele setting

Josien heeft mij tijdens haar sessies, in een informele setting, een enorm fijne begeleiding gegeven. Ze heeft mij veel handvatten gegeven waardoor ik beter met bepaalde situaties in kon gaan. Het heeft me veel nieuwe inzichten opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een duidelijke, persoonlijke aanpak die mij helpt.

Bij Josien heb ik meer inzicht gekregen hoe ik op situaties reageer en hoe ik ook anders kan reageren. De sessies, waren altijd persoonlijk en wat ik ook prettig vind is dat er altijd een soort van luchtigheid in de sessies aanwezig was. Ik heb hier veel aan gehad en zou haar daarom ook aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel inzichten en daardoor rust & helderheid.

Ik ben Taytelbaum en met name Kitty enorm dankbaar voor alle sessies die mij heel veel inzichten en steun hebben gebracht. De verschillende denkwijzen om om te gaan met lastige & stressvolle situaties gebruik ik nu dagelijks. Dit heeft mij tot nu toe heel veel gebracht. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede hulp

Martijn was erg behulpzaam en empathisch, en de gesprekken met hem gaven veel inzichten. Met zijn hulp kreeg ik al snel meer grip op mijn problemen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Groei en ontwikkeling door fijne ondersteuning!

Kim gaf me een luisterend oor en voelde ik me begrepen door haar fijne empathisch vermogen. Middels haar fijne vragenstelling heb ik op verscheidene vlakken een positieve ontwikkeling kunnen doormaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Good place to take care of yourself!

I had a very pleasant experience with Sylvana. High professionalism, and great location!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een fijne psycholoog die je verder helpt

De behandelingen bij Martijn hebben mij erg geholpen. Ik raad hem zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik kwam met een hulpvraag bij Sylvana Koene omdat ik in mijn eentje even niet verder kwam. Zij heeft mij echt geholpen. Ik voelde mij begrepen en kreeg precies dat zetje wat ik nodig had om verder te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne vakbekwame psycholoog

Ik had hulp gezocht met een bepaald doel. Vrij kort na de start van de gesprekken, kreeg mijn leven een totaal andere wending. Martijn Ruiter heeft een grote bijdrage geleverd om mij overeind te helpen in een zeer moeilijke periode. Ik voelde mij gehoord en begrepen, geholpen door zijn adviezen en hij kreeg mij met zijn humor, zelfs aan het lachen tijdens de huilbuien door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very happy with my sessions

I saw dr Sjana Holloway and she guided me through dealing with the loss of my father as well as work on my self esteem. I saw the effects of her sessions right away as after the first session, my sleep improved significantly. Seeing her was one of the best things I did for myself!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm prettig contact met psycholoog Arnoud

De psycholoog luistert goed, geeft bruikbare tips en heeft veel humor. Dit maakte het contact enorm prettig en fijn. Na 11 sessies durf ik te zeggen dat ik positief veranderd ben en genoeg handvatten heb gekregen om mijzelf de komende tijd te ontwikkelen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Psycholoog Amsterdam

Psychologen Amsterdam is een samenwerkingsverband van aangesloten zelfstandige gekwalificeerde zorgprofessionals. Met name GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten die zijn aangesloten bij een beroepsvereniging en in het bezit zijn van een kwaliteitsstatuut. Wij zijn er voor jou en kunnen je helpen met uiteenlopende klachten/problemen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd