Filters

10

Begripvol sturend naar een juiste oplossing!

Bij Sylvana kreeg ik het idee met een half woord begrepen te worden. Door suggesties en oefeningen ben ik zeer goed op weg geholpen om weer om te kunnen gaan met de uitdagingen die ik tegen kom in het leven. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great support, positive energy and experience

I had a great experience working together with Mirjam who is kind, understanding and has a good sense of humour! Our journey together has been insightful and rich. Thank you Mirjam!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne psycholoog die je verder helpt

Therapie bij Sylvana heeft mij erg geholpen met mijn proces. Ik raad haar erg aan !

 • Aanbevelen? Ja
9

Een leerzaam traject met openheid en humor!

Kitty stelde kritische vragen, bracht luchtigheid in de gesprekken door humor en zorgde voor een vertrouwde en open sfeer waardoor ik echt mezelf kon zijn. Haar open en directe manier van communiceren vond ik erg fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van harte aanbevolen

De 11 sessies die ik heb gehad met Sylvana waren voor mij ondersteunend en leerzaam. De combinatie van o.a. luisteren, feedback, tips, mediaties, EMDR hebben zeker bijgedragen aan het bevorderen van mijn herstel. Dat ze soms ook haar eigen levenservaring deelde, maakte dat ik een authentieke menselijke verbinding heb ervaren. Ik ben erg dankbaar dat Sylvana op mijn pad is gekomen en kan haar van harte aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Sylvana, mijn steun en toeverlaat de laatste maanden!

I found her to be kind, patient, totally non judgemental and very understanding. She explained things in a way that was simple to follow and always had an answer to my questions. She helped me no end!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn, betrokken en veilig

Het contact met Mirjam was goed en betrokken. Zij kon mij op een prettige manier helpen. Elke sessie bracht mij een beter begrip van mijzelf in relatie tot mijn omgeving. Ik heb meer vertrouwen en overzie het nu beter. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goede ervaringen met Sabine

Mijn gesprekken met Sabine heb ik als erg prettig en waardevol ervaren. De combinatie van goed kunnen luisteren, het serieus nemen van de onderwerpen die ik wilde bespreken én overduidelijk een hoop kundigheid in de vorm van ervaring, wijsheid en kennis, zorgden ervoor dat de sessies veel hebben opgeleverd. Kortom, ik kan Sabine zeker aanbevelen als psycholoog!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig.

Mijn ervaring met Psycholoog Amsterdam is erg positief. Ik kon snel een afspraak maken en ben goed geholpen. Mijn psychologe, Carmen Norde, was erg vriendelijk en zorgde meteen voor een prettige sfeer. Ik heb onze sessies dan ook altijd als gezellig ervaren. Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn traject bij Carmen is om mijn 'problemen' op een andere manier te benaderen. Dit heeft mij veel ruimte gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super! Vertrouwd, praktisch en rustig

Sylvana is een rustige en prettige psycholoog waar je je meteen vertrouwd voelt. Ze neemt de tijd, veroordeelt niets, bekijkt welke aanpak het beste bij je werkt en laat je dingen van een andere invalshoek zien. Persoonlijk heb ik veel gehad aan emdr en daarnaast heeft ze me erg geholpen met andere handige tools en suggesties die me ook op andere vlakken zeer helpen. Ik was op zoek naar professionele hulp op bepaalde vlakken waar ik niet uitkwam. Op aanraden van iemand anders ben ik bij Sylvana begonnen en is elke reis vanaf Alkmaar absoluut de moeite waard geweest.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn, vertrouwd, persoonlijk

Het contact met Carien heb ik als heel prettig en betrokken ervaren. Ze kwam elk gesprek altijd terug op wat we als laatste hadden besproken, waardoor ik echt het gevoel kreeg dat ze ondanks haar hoge werkdruk de tijd voor me nam en echt op de hoogte was van wat er speelde. Ik zou zeker terugkomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Good experience and treatment

I had a truly good experience during all the sessions I had with Sabine Oenema at the practice. I always felt comfortable, at ease and understood. Sabine helped me to focus during the whole process. I appreciate her support, the experience and knowledge she provides. I would strongly recommend her.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mirjam heeft me goed geholpen in onze sessies.

In een aantal sessies heeft Mirjam me goed geholpen met hetgeen waarvoor ik kwam. Het geeft veel duidelijkheid en methodes om zelf mee verder te gaan. Veel dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer waardevolle sessies gehad bij Carmen.

Carmen heeft mij heel erg het gevoel gegeven dat wat er ook was, het er mocht zijn. Zonder oordeel luisterde zij naar mij en straalde veel rust en vertrouwen uit. Dit gaf mij de mogelijkheid om een trauma te verwerken met EMDR. Mocht ik ooit nog psychologische hulp nodig hebben, ga ik zeker terug naar Carmen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend! Prettig, veilig en vertrouwd

Sylvana is een rustige en prettige psycholoog die ik iedereen kan aanbevelen. Ze neemt de tijd en bekijkt per thema/probleem wat de beste aanpak is. Zo heeft zij mij behandelt met de wondere wereld van emdr en hypnotherapie. Heel prettig en goed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Rustig en praktisch

Ik heb fijne gesprekken gehad met Sylvana Koene, met de rust en ruimte om hier zelf richting aan te geven. En praktische handvatten van haar om er zelf mee aan de slag te gaan. Het heeft me veel inzicht gegeven!

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer prettig en vertrouwd loopbaancoaching traject met Marian

Zeer fijn en inhoudelijk loopbaancoaching traject gedaan met Marian. Met gedegen testen als uitgangspunt en goede, verrassende en vertrouwde vervolgsessies tot een voor mij zeer goed resultaat gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Magisch

Kim Wolterink | Ik had al eerder gehoord over emdr, dat zelfs sceptici erin geloofden. Het is zo'n bijzonder traject voor me geweest. Elke sessie was intens, met verschillende uitwerkingen. Direct verlicht, super verdrietig, mat, moe. Met Kim had ik een klik, ik was blij dat ik dit traject bij haar mocht doen. Ik denk dat dat ook wel belangrijk is, een klik. Ze heeft me geweldig geholpen, door met veel passie dit met me aan te pakken. Zo eerlijk en open, soms hard confronterend, dan weer zacht. Echt geweldig. Bedankt. Met heel m'n hart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend, doelgericht en vooral uiterst plezante begeleiding van mijn loopbaancoach Marian Visser!

Marian Visser is een ontzettend goede loopbaancoach die je gelijk op je gemak laat voelen. Door haar uiterst professionele en persoonlijke aanpak komt ze snel naar de kern van wie je bent, wat je wil en in welke richting je heen moet gaan. Mijn gesprekken met haar waren altijd fijn en ik keek er iedere keer weer naar uit. Door haar heb ik een baan gevonden waar ik me goed in voel en waar ik ook veel perspectief in kan zien. Naast het loopbaancoach gedeelte heeft zij mij ook op persoonlijk vlak veel mee kunnen geven en zit ik ook veel beter in mijn vel. Als je er zelf even niet uit komt en je weet niet wat je moet doen met je carrière raad ik je aan om contact op te nemen met Marian, je zult er zeker geen spijt van hebben!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende behandeling met goed resultaat

Professionele therapie die mij dieper zelfinzicht heeft gegeven & acceptatie van bepaalde karaktereigenschappen. Met het resultaat kan ik absoluut verder. Ik vond de therapeute prettig, intelligent en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk van mijn wespenangst af met hulp van Sylvana!

Sylvana Koene heeft mij op een fijne, goede en praktische manier kunnen helpen met mijn wespenangst, en met succes. Ik voelde me bij haar op mijn gemak en begrepen. Eindelijk kan ik weer genieten van de zomer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolutely satisfying

Sylvana Koene is an excellent psychologist, she supported me with extreme professionalism, making me feel very serene and confident. I loved her approach, suggestions, the way she succeed to let you express yourself and see things from another point of view. Highly recommended!

 • Would you recommend us? Yes
1

Ratelt maar door en luistert niet echt.

Ratelt maar door en luistert niet echt. Staat niet boven de stof.

 • Aanbevelen? Nee
8

De spiegel voor gehouden

Een jaar heb ik bij Kim gesprekken gehad van wekelijks tot soms met drie maanden er tussen. Alles kon op eigen behoeftes ingepland worden. Kim luistert goed maar kan ook de spiegel voor houden en je laten inzien in wat voor patroon je beland bent. De combinatie van EMDR maar daarnaast lichaamsbewuste oefeningen hebben mij geholpen echt tot de kern te komen. Iets waar ik anders snel mijn gedachten kon verliezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben enorm fijn geholpen met de hulp van Marian!

Samen met Marian ben ik opzoek gegaan naar mijn kwaliteiten, talenten en interesses. Hier kwamen hele interessante resultaten uit. Hierna hebben wij samen gekeken hoe ik dit bij mijn werkgever kon aangeven en hebben wij deze gesprekken ook samen voorbereid. Mijn werkgever reageerde heel positief waardoor ik nu weer heel veel zin in de toekomst heb! Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Marian.

 • Aanbevelen? Ja

Over Psycholoog Amsterdam

Psychologen Amsterdam is een samenwerkingsverband van aangesloten zelfstandige gekwalificeerde zorgprofessionals. Met name GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten die zijn aangesloten bij een beroepsvereniging en in het bezit zijn van een kwaliteitsstatuut. Wij zijn er voor jou en kunnen je helpen met uiteenlopende klachten/problemen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd