Filters

8

Hebben aan de verwachting voldaan, ondanks enkele misverstanden.

Ik denk dat het verstandig is om niet alleen af te gaan op de foto's van luchtopnames van een dak etc. Het voorkomt dat het aantal panelen niet op een adequate manier worden gelegd op het dak.M.i. had dat toch beter gekund.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!!

Vanaf het begin bij het inwinnen van informatie t/m de installatie verliep alles heel soepel. Werd vriendelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg. Ook de schouw verliep vlotjes, vriendelijke man die precies vertelde hoe en wat. De installatie werd gedaan door 2 spontane mannen. Op nog geen 3 uurtjes waren ze klaar. Ook zij waren spontaan en voorzagen ons van een goede uitleg. Tussendoor nog telefonisch contact gehad met HalloStroom om wat vragen te stellen. Wederom duidelijke uitleg gehad. Kortom: alleen maar positief. Beslist een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen

Heb nu sinds een maand zonnepanelen van Hallostroom en alles werkt heel erg goed. Ben zeer tevreden over het hele proces.

 • Aanbevelen? Ja
6

Slechte service bij storing.

Na bijna 2 jaar een tevreden klant zonder probleem doet zich een storing in het zonnesysteem voor. Na tel. overleg en een online check bleek dat een onderdeel vervangen moet worden. Dit zou weken tot 2 maanden duren voordat ik de zonnepanelen weer kan gebruiken, het systeem is uitgezet. Ondertussen heb ik geen opbrengst en lopen mijn huurkosten door. Ik vind het een belachelijke lange tijd voor het verhelpen van een storing. Ook zou er volgens contact periodiek technisch onderhoud plaats vinden, dit is tot nu toe niet gedaan.

 • Aanbevelen? Nee
10

klantvriendelijk en duidelijke afspraken

prima afwerking

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect en snel geregeld!

Eerste indruk via telefonisch contact met een medewerker van HalloStroom was al zeer positief. Ik werd keurig op het afgesproken tijdstip gebeld en uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en wat de daarmee gepaarde kosten zouden zijn. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het plaatsen van de panelen zaten slechts een paar weken. Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken en kan HalloStroom zeker aanbevelen. Ook het feit dat het contract overdraagbaar is een eventuele volgende eigenaar, spreekt mij zeer aan. Zo voelt het niet alsof je ergens aan 'vastzit'. Tevens is het mogelijk om de zonnepanelen mee te nemen naar een volgende woning.

 • Aanbevelen? Ja
6

Klantenservice kan beter

Ik wilde achteraf toch meer directe info over de teruglevering en alsnog een app installeren en tevens weten hoe ik de omvormer kan aflezen. Na 2 mailtjes gebeld op een avond. Een derde contactpoging dus. Ik zou de volgende dag, zaterdag, teruggebeld worden. Mooi niet dus! Wel op maandag gelijk een telefoontje met excuses.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles prima geregeld

Goeie organisatie, alles uitgevoerd zoals besproken met prima installateurs

 • Aanbevelen? Ja
9

Open en duidelijk

Bij telefonische gesprekken is vooral de openheid direct merkbaar en daarnaast is de uitleg van het gehele proces heel duidelijk. Terugbellen gaat net zo open en is duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

mooie zwarte zonnepanelen

we hebben tien zonnepanellen geplaatst gekregen en zijn zeer tevreden met hoe het er uit ziet en wat het ons oplevert

 • Aanbevelen? Ja
10

Super opbrengsten

Sinds een paar weken heb ik zonnepanelen via dit bedrijf en heb al heel veel opgewekt. Erg vakkundige mensen en prettige gesprekken.

 • Aanbevelen? Ja
5

Goede kwaliteit, matige service

Ik heb 10 panelen, waarvan er een paar slordig liggen, ik heb hier enkele malen telefonisch contact over gehad met als resultaat dat het niet anders kan. Ik zie ze nergens zo liggen als op mijn dak, waarschijnlijk vinden ze het niet nodig om te komen kijken. Jammer, maar helaas

 • Aanbevelen? Nee
8

Goed geregeld

Alles goed geregeld en duidelijk. Netjes vragen beantwoord die er waren. Netjes alles geïnstalleerd en opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect!

Snel en goed!

 • Aanbevelen? Ja
9

goede afspraken en prettige mensen

alles liep zoals was afgesproken

 • Aanbevelen? Ja
10

Toch voor Hallostroom gegaan

Wij hadden diverse offertes opgevraagd voor het huren van onze panelen maar uiteindelijk toch voor Hallostroom gegaan. Alles werd goed uitgelegd en ze konden heel snel installeren (binnen twee weken lag het op mijn dak!). Dat icm de scherpe prijs heeft ons doen besluiten voor deze club te kiezen en daar zijn we erg blij mee. Ziet er geweldig uit en levert nu al flink op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

De zonnepanellen zijn vorige week op ons dak gelegd. We hebben 15 mooie zonnepanellen met een solaredge omvormer. Iedere dag schijnt de zon nu dus ze wekken heel veel op. Mijn man en ik zijn erg benieuwd naar de rest van het jaar maar tot nu toe heel tevreden met Hallostroom. Heel netjes gewerkt en we zijn goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Ik heb mijn zonnepanelen nu net een jaar en ze wekken meer op dan afgesproken. Heel fijn dus.

 • Aanbevelen? Ja
4

Nadat ze geolaatst zijn geen service meer

Nadag bij kns de platen .op het dak gelegd zijn. Volgde een week later pas de omvormer. Nu blijkt dat wij nooit kunnen opbrengen wat er gezegd is. Contact gezocht voor extra platen. Nee meneer past niet. Huh ?? Ik het fak.op enopmeten, past dus wel. Maar hke ik heg ook brengt ze.doen hier niks aan. Spijt ??? Ja erg veel had okk met een ander in zee kunnen gaan. Hallo stroom aanbevelen ??? Nee!!!

 • Aanbevelen? Nee
7

Prima, alleen directe koop is denk ik toch veel giedkoper

Panelen werken prima. Alleen weet ik nog niet zeker of 8 panelen, 44 euro per maand, echt bespaard. Zeker straks met de saldering aanpassing. Ik denk wel, mbv verschillende offertes dat in 1 keer koop toch veel gunstiger. Want na 10 jaar moet je ze alsnog afkopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Flinke besparing

Er werd gezegd dat we zouden besparen op onze rekening en het klopt gewoon. Nu sinds een half jaar zonnepanelen van dit bedrijf en we besparen iedere maand toch een euro of 10. Lekker meegenomen. Heel fijn ook dat het ons geen groot bedrag kostte van tevoren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Na lang aarzelen toch maar gedaan

Na lang aarzelen hebben wij toch zonnepanelen genomen en tot nu toe erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en goed geholpen

Ik had helemaal geen ervaring met zonnepanelen en wist niet hoe het werkt. Ik heb een goede uitleg gekregen van aan de telefoon en kreeg een duidelijke offerte met mijn besparing uitgelegd en wat ik ga betalen. Binnen 3 weken zijn de zonnepanelen op mijn dak gelegd en wekken nu stroom op voor mij. Zeer tevreden met de service, duidelijkheid en snelheid van hallostroom. Laat de zomer maar komen!

 • Aanbevelen? Ja
10

hele mooi panelen

vorige week panelen geplaats. hele mooi panelen en hele fijne mensen die de panelen hebben geplaats.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnige service

We hebben nu sinds een maand zonnepanelen van Hallostroom en zeer tevreden over de service. Heel fijn gesprek gehad met mijn adviseur en ook de monteurs waren van A-kwaliteit. Een aanrader wat ons betreft.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd