Filters

9

Top

Snel en deskundig advies,vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon of via email of app. Alles snel geregeld en binnen acht weken lagen de panelen op het dat en ze werken erg goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden met de zonnepanelen

Ben nu iets meer dan een jaar klant en kreeg een verzoek een review achter te laten. Ik ben over alles eigenlijk best wel tevreden. Ik betaal echt een stuk minder dan dat ik had betaald als ik geen zonnepanelen had gehad en ze zien er mooi uit.

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet aan beginnen, komen afspraken niet na!

In november 2022 afspraak met ze gemaakt en zijn ze geweest voor de schouw. Het klonk goed, dus contract getekend. Het nieuwe jaar 2023 zouden ze geplaatst worden. Het werd 2023 en ik hoorde maar niets, via WhatsApp uiteindelijk iemand "te spreken gekregen" en de plaatsing zou eind maart plaats gaan vinden. Al wie er kwam eind maart, geen HalloStroom. Gewoon niet op komen dagen zonder enkele reactie of reden! Als ik ze vervolgens probeerde te bellen werd telkens de verbinding verbroken en op mail, Messenger en WhatsApp werd ook niet gereageerd... Pas na het plaatsen van negatieve reacties op Social media wisten ze mij ineens wel te vinden. Heel raar. Omdat ik hier absoluut geen 15 jaar aan vast wilde zitten het contract laten ontbinden. Als je alle reacties op Facebook leest onder hun advertenties zie je dat mijn verhaal niet op zichzelf staat, vrijwel alleen maar negatieve ervaringen. Had ik dat maar eerder gezien. Aanbevelen? Volmondig nee!

 • Aanbevelen? Nee
5

Netjes gewerkt alleen het sociale contact was slecht

31 mei de zonnepanelen geplaatst dit is vakkundig gedaan. Een van de twee monteur dat was de genen die het elektrische gedeelte deed had denk ik een slechte dag hij vond het idee van hoe de stroomkabel moest lopen niet zo n goed idee dit was veel meer werk het kwam bij ons zo over dat deze meneer er eigenlijk geen zin in had. Ook hebben wij veder geen uitleg gehad hoe het veder werkt dit heb ik zelf moeten regelen doormidden van bellen met Hello stroom.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en snelle service.

Alle afspraken zijn nagekomen en bij vragen wordt je snel en goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelofelijk goede service

Lang verhaal kort, mijn persoonlijke ervaring met hallostroom is werkelijk formidabel. Wij zijn echte twijfelaars geweest wat betreft kopen of huren. Hierin werd meegedacht en alle voors en tegens belicht. Ongekend in deze tijd. We hebben er van afgezien ivm prive omstandigheden. maar als we toch zouden huren komen we onmiddellijk terug bij hallostroom. Mijn persoonlijk contact met Stan was echt geweldig, wat een geweldige beleefde en vriendelijke verkoper ongekend aan hem heeft het niet gelegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Wat een fijne mensen kwamen er langs. Ze hebben onze nieuwe zonnepanelen snel maar zeker ook heel netjes gelegd. Ze stonden na afloop zelfs met een stofzuiger alles schoon te maken.

 • Aanbevelen? Ja
9

tevreden over Hallostroom

zonnepanelen werden zeer snel geleverd en geplaatst. voor de monteurs was het Ramadan, maar dat was niet te merken. er werd uiterst snel en veilig gewerkt. na afloop werd al het afvalmateriaal inclusief beschadigde dakpannen meegenomen. Na montage hadden wij een lekkage. contact met Hallostroom daarbij was wat minder. Maar na zelf contact opgenomen te hebben met de installateur was dit binnen een paar uur opgelost. Monteurs verdienen een groot compliment voor hun werk

 • Aanbevelen? Ja
10

10

Ben heel tevreden over hallostroom heb geen klachten

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed bedrijf

Goede service en kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en goede installatie

Ik heb nu 1 jaar de Zonnepanelen van Hallo Stroom Ik wil iedereen aanraden die van plan is om Zonnepanelen te nemen deze bij Hallo Stroom aan te schaffen Super netjes geïnstalleerd en een prima service bij vragen of klachten. Ik zeg doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

heel goed!

Eerder dan verwacht werden de panelen geplaatst. Twee uiterst vriendelijke monteurs deden hun best. Voor 1 van hen was het ramadan maar dat was aan zijn inzet niet te merken. Na actualisering van de meterkast en de plaatsing is het leuk om te zien wat er aan het net teruggeleverd wordt. Wij zijn tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed geregeld

Goed gesprek...nette prijs Goed en vakkundig panelen geplaatst. Heb geen negatieve ervaring met HalloStroom gelukkig. Ik kan ze aanbevelen....

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes werkend

Ze waren met ze 3 en erg vriendelijk en netjes kwa werken hebben alles netjes achtergelaten En susie waar we mail contact mee hebben gehad zeer meedenkend met hoe het beste de panelen uitkomen en hoeveel en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, bekwame adviseur

Bedankt Stan voor de fijne, bekwame uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn contact, goede service en komen de gemaakte afspraken na.

Fijn contact, leggen alles goed uit en denken mee in oplossingen. Goede communicatie en komen afspraken na. Daarnaast ook nog een snelle levering, binnen een maand schitteren de panelen al op mijn dak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig om met dit bedrijf zaken te doen als particulier.

Huren nu op de kop af 1 jaar zonnepanelen via HalloStroom. De service vinden wij grandioos, vanaf het eerste gesprek tot op de datum van vandaag. Bij alle vragen die we hadden / hebben en bij wat lichte opstart problemen die zich voor hebben gedaan, krijgen / kregen we goede begeleiding en werd alles opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische hulp met alles en prima installatie binnen 1 dag. Harde werkers die niet eens koffie wi

Goede service en binnen 1 dag gelegd, alles ook heel duidelijk. Alles netjes afgewerkt en de mannen van Watt op je dak gingen aan 1 stuk door wilde niet eens koffie. Chapeau voor dit bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
9

prima bedrijf

Vriendelijke klantenservice. Soms wat lastig bereikbaar via telefoon, maar via whatsapp snel contact..

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb een goed gevoel en de afspraken met Hallostroom zijn volledig nagekomen.

Na een gesprek te hebben gehad met Koen van Leeuwen die Hallostroom uitstekend vertegenwoordigt , heb ik het besluit genomen om de zonnepanelen te laten installeren op mijn dak. De firma die het moest uitvoeren had twee jongens gestuurd die echt er verstand van hadden en met veel kennis de opdracht uit voerden. Deze jongens Youssef en Robinson zijn echt een aanrader en een uithangbord voor Hallostroom. De uitleg was goed en ik kon met mijn vragen bij deze twee gemotiveerde jongens terecht. Ik heb alleen moeite met de app van monitoring op mijn telefoon te zetten het lukt mij niet weet U hoe en wat ik verkeerd doe. m.vr.gr. Henk Wijshake

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld

Goede contacten nette mannen die de zonnepanelen kwamen leggen alles opgeruimd. Gewoon top

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze deden wat ze beloofd hadden.

Vanaf de eerste informatie tot aan de installatie van onze 15 zonnepanelen liep alles op rolletjes. Ook de after sales, toen de omvormer er even uitlag, werd dat vriendelijk en adequaat opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

ben tevreden

ik heb geholpen met instalatie zonnepanelen,daar waren die monteurs erg blij mee.nu over de werking van deze panelen,ze hangen te kort,om enig oordeel te geven,kan wel zien dat mijn stroom tarief is gedaald,maar ga er van uit dat dit een mooi systeem is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geïnformeerd

De mannen die de zonnepanelen hebben aangelegd waren top

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima voor elkaar

Fantastische vaklui en de zonnepanelen werken uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja

Over HalloStroom

Welkom in de nieuwe energiewereld. Die is 100% duurzaam en hernieuwbaar, zonder vieze bijsmaak. Opgewekt door duizenden huishoudens tegelijk in plaats van vervuilende kolencentrales. Wij gaan die energie bereikbaar maken. Door zonnepanelen te verhuren. Dat is ons doel. Daar werken wij elke dag aan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd