Het had even wat voeten in de aarde, maar er stond een geweldig optreden van een geweldige band en Roy en Rick maakten de verantwoordelijkheid waar die ze op zich hadden genomen. Een volgende keer zullen we zeker weer een beroep doen op hen.
Prima contacten gehad. Vooraf goed bereikbaar en reacties volgen vaak snel. Behalve het contact vooraf tussen de technische man van het Schaffelaartheater en jullie verliep niet snel. Dus het afstemmen qua techniek is laat concreet geworden. Daarom bij communicatie en service voor de boeking een 7. Tijdens de avond verliepen de contacten en het afstemmen prima.
Een prima avond waar het publiek voor bleef wachten, ondanks de regen. Maan reageerde fantastisch op het publiek, veel interactie en mooie zang.
Alles top. Geen 10 omdat er altijd iets te verbeteren moet zijn. Heb geen opmerkingen en weet zeker dat we meer gaan samenwerken.
2 zeer enthousiaste professionals die hun vak verstaan. Wat hen onderscheid is heldere en eerlijke communicatie, net dat extra beetje service en een gezonde dosis humor en plezier.
Goede, no-nonsens communicatie, klantgericht, prettig op locatie tijdens optreden. Praktische afspraken en snel reageren.
Prettige samen werking!
Zeer positief, ga ik vaker gebruik van maken. Verfrissende aanpak, zeer persoonlijk. Wel moeilijk schaalbaar op die manier.
Wij werken al een tijd samen met Rick & Roy. Het bevalt ons prima! Fijn om mee te werken denken mee en staan open voor allerlei ideeën. Ze zijn flexibel wat zeker prettig is om mee samen te werken op evenementen! Wij hopen dat er nog een lange samenwerking mag blijven bestaan!
Mijn ervaring is goed en plezierig , makkelijk in communicatie .
Top pers
SUPER OM MEE SAMEN TE WERKEN !!
Ik heb een zeer prettige samenwerking gehad met Rick van Artist Agency. De dag voor het event waren er nog wat problemen met de geluidsinstallatie en Rick heeft dit heel snel en goed weten op te lossen, dank daarvoor. Hopelijk is dit een begin voor een goede samenwerking. Wel zal het voor Edukans gunstig zijn als er (meer) korting kan worden gegeven op artiesten/geluidsinstallaties en een gesprek met de artiest i.v.m. het feit dat Edukans een ontwikkelingsorganisatie is en haar missie/visie goed naar voren kan brengen.
Prettige communicatie
Steenbergerwijk 43