Filters

9

Prima

De begeleiding van het gehele Uitvaartzorg is tip top verzorgd . Heb je vragen je wordt er heel goed mee geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer waardig en persoonlijk afscheid

Bij een onverwachts overlijden zoals wij deze helaas hebben ervaren bij mijn vader is het zeer lastig om beslissingen te nemen over een afscheid omdat rationeel nadenken op dat moment lastig is. Uitvaartzorg Butler heeft hier alle begrip voor en heeft ons hierin geweldig ontzorgd en ondersteund, niets was hen teveel. Het resultaat was een waardig afscheid en voelde aan als een op maat gemaakte en persoonlijke uitvaart waarin onze kinderen ook betrokken werden. Het verdriet wordt er niet minder om, maar de door Uitvaartzorg Butler geboden zorg helpt ons bij het verdere rouwproces.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede respectvolle begeleiding en gedreven alles tot in perfectie te regelen.

De uitvaart is door de goede gesprekken en het creatieve vermogen van Dhr Butler een zeer persoonlijke uitvaart geworden, waarin wij onze dierbare zeer hebben herkend. De goede begeleiding, gesprekken vooraf en na het overlijden hebben er toe bijgedragen dat we samen er een waardig afscheid van hebben gemaakt in de gedachtegang van onze dierbare overledene.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima begeleidng, alle lof.

Met respect en liefdevolle verzorging na het overlijden van onze moeder. Peter nam alle tijd ondanks dat het druk was om ons te woord te staan. Te begeleiden tijdens het hele proces van cematie, bij het sluiten van de kist, vanaf het overbrengen van het stiltecentrum in de rouwwagen naar het crematorium, waar ook alles prima verzorgd was. Moeder zou, "bedankt" tegen je zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Doen zichzelf beter voor op de site dan dat ze waar kunnen maken

We kregen een invaller die behoorlijk veel fouten heeft gemaakt taalfouten in de tekst op de rouwkaart mijn man kreeg een vies shirt aan had ik met liefde nog gewassen als ze dat hadden gezien /gezegd verder hadden ze niets aan zijn haar/sikje gedaan hij is gecremeerd eruitzien als een zwerver dat beeld blijft de rest van mijn leven op mijn netvlies branden er js ook niet aan ons gevraagd hoe hij er normaal uitzag

 • Aanbevelen? Nee
10

Peter en Corrie staan garant voor een persoonlijke benadering.

Een jaar na het overlijden van mijn vader ontving ik een klein boekje met troostrijke gedichtjes een een persoonlijke noot van Peter. Ik was ontroerd. Die persoonlijke noot was ook steeds aanwezig in de advisering en begeleiding van de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitzonderlijke persoonlijke benadering, ongelofelijk attent en respectvol

Ondanks de enorme drukte in de week voor en na Kerstmis, heeft Peter ons fantastisch begeleid bij de uitvaart van mijn broer. Op eerste kerstdag de kaarten schrijven, “ omdat dit veel persoonlijker is”, meedenken met het afscheid en de verzorging, inleven in de geloofsaspecten, speciale accenten bij het verzorgen van kaart en de bloemen, een hele fijne samenwerking. Bedankt Peter!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel betrokken team

Heel prettige ervaring, goed contact, erg vriendelijk. Zeer vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

op een nette manier is alles goed geregeld

Mijn hartelijke dank voor de goede begeleiding voor tijdens en na de crematie. Janny de Kok Poleij Kruiningen

 • Aanbevelen? Ja
5

Gepaste uitvaart

We kijken er met een goed gevoel op terug.

 • Aanbevelen? Ja
7

Mede door de fijne en goede begeleiding, kijken wij met mooie herinneringen terug op de rouwdagen en

Mede door de fijne en goede begeleiding, kijken wij met mooie herinneringen terug op de rouwdagen en de begrafenis van onze lieve moeder en het herbegraven van onze lieve broer. Alle wensen die wij hadden als familie zijn mede door hun inzet verwezenlijkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden met de dienstverlening.

Het was fijn dat er in alle aspecten werd meegedacht en dat veel uit handen werd genomen. Alles is een vriendelijke en ontspannen sfeer, waarbij je nooit het gevoel had dat je iets werd opgedrongen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Echt alles wordt keurig geregeld door Peter en Corrie.

Wij hebben een goede ervaring met Peter en Corrie. We konden hen altijd even bellen voor onze vragen en voor alles kwam een oplossing!

 • Aanbevelen? Ja
10

kan niet beter

zo liefde vol en mee denken met alles .De uitvaart was zoals Chris het het wilden .Met de kinderen en kleinkinderen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Alles was perfect geregeld,alles goed uitgelegd en ons heel erg goed begeleid,nazorg was ook goed, 1 puntje ter verbetering niet door mij gezien, maar door een ander persoon,de kaarsen die achter de kist stonden waren niet gelijk aan elkaar,2 dezelfde kaarsen is netter,zelf had ik het niet gezien en ook geen last van gehad Met vriendelijke groeten

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm en persoonlijk

Wij hebben de verzorging van de gehele uitvaart als zeer prettig ervaren. Peter en Corrie zijn warme en betrokken mensen. Niets was hun teveel. Onze dank is groot hiervoor. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel én betrokken

Wij hebben de warme, betrokken en toch ontspannen benadering van Peter en Corrie zeer gewaardeerd. De persoonlijke contacten verliepen zeer prettig. De begrafenis was in alle details perfect georganiseerd. Overal werd aan gedacht of over meegedacht, zoals over de locatie waar wij het beste gelegenheid tot condoleren konden bieden. Wij werden perfect ontzorgd. Ook het mooie gedicht bij het sluiten van de kist in het rouwcentrum hebben wij zeer gewaardeerd, temeer omdat mijn moeder zeer van gedichten hield. Wij kijken met een goed gevoel terug op het verloop van de uitvaart en de begrafenis.

 • Aanbevelen? Ja
10

betrokken en goed geregeld

Uitvaartverzorging Peter Butler is een deskundige , persoonlijk en vertrouwd Het was voor ons als familie fijn dat alles goed naar onze wens geregeld werd. Bram was een rustig, betrokken en zorgde voor een toegankelijke sfeer we zijn erg tevreden over uitvaartzorg Peter Butler

 • Aanbevelen? Ja
10

heel persoonlijk en liefdevol passend bij ons

Je kan vijf sterren aangeven, voor ons een tien-plus. Zo toegankelijk, persoonlijk en liefdevol, ze voelen je echt aan. Heel blij met de keuze voor Uitvaartverzorging Peter Butler! Er wordt meegedacht in onze stijl. Alles is gegaan op een manier waar wij achter staan en waar we heel blij op terug kijken, en dat is zo belangrijk om het afscheid van een dierbare af te kunnen sluiten. Chapeau Uitvaartverzorging Peter Butler!

 • Aanbevelen? Ja
10

Finne uitvaartbeleving

Peter, Corrie en Bram zijn een fijn team die de uitvaart van onze vader / opa en moeder / oma volgens hun eigen wensen hebben uitgevoerd. Ze hadden de tijd genomen en alles wordt netjes overlegd. Het opgebaard zijn in de rouwkamer is ook een mooie ruimte die sfeervol is en prettig met het gedimde licht waardoor het warmte uitstraalt. Ook de nazorg na de ceremonie hebben wij als zeer prettig ervaren en er wordt je veel uit handen genomen waar je niet naar hoeft om te kijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer nette en adequate afhandeling

De uitvaart is netjes gedaan. Ook is er meegedacht met de afhandeling ervan.

 • Aanbevelen? Ja
10

op en top geregeld

van begin tot het eind goed verzorgd. Sjappo.

 • Aanbevelen? Ja
10

super goed

heel mens lievend en zorgsaam aandacht voor alles onze dank is groot

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel professioneel en betrokken.

Hele fijne ervaring gehad, heel persoonlijk en denkt mee. Niks is te veel, staan altijd voor je klaar. Nogmaals hartelijk bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warme professionele begeleiding.

Peter en Corrie, Dank je wel voor de begeleiding en uitvaart van onze broer Jan. We hadden ondanks het grote verdriet, een warme intense week met de familie. Jou persoonlijke en professionele uitstraling heeft ons enorm geholpen in het verwerken van ons verdriet.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd