Filters

9

geweldig

we spraken onze wensen en het was ongeveer geregeld, alles is mogelijk en ook wordt er financieel in ons voordeel meegedacht!! Kijken met goeie herinneringen eraan terug, alles verliep goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en betrokken

Midden in de Corona tijd een uitvaart. Wat een uitdaging! Gelukkig had Peter (uiteraard binnen de regelgeving) passende ideeën. Het Stiltecentrum in Kapelle is een prachtige en sfeervolle locatie. We kijken terug op een warm en waardevol afscheid waarbij alles tot in de puntjes was verzorgd. Erg fijn is dat Peter en Corrie altijd even tijd hebben/maken, een bakje koffie of een telefoontje om nog even wat te bespreken het komt altijd gelegen. Bedankt Peter en Corrie. Fam. van't Westeinde

 • Aanbevelen? Ja
9

Peter en Corrie hebben de verwachtingen meer dan vervuld

Bij het overlijden van mijn pa hoefden zijn weduwe en ik niet na te denken welke uitvaartondernemer we zouden vragen. Peter en Corrie toonden zich zeer betrokken en geduldig, hebben steeds alles duidelijk uitgelegd, en waren voortdurend bereikbaar. Alles is volgens afspraken verlopen. Bovendien kregen we praktische handreikingen mee hoe we nu verder op termijn de zaken na dit sterfegeval moeten afhandelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne persoonlijke aandacht voor overledene en nabestaanden

De communicatie is bijzonder goed. Peter en zijn vrouw houden rekening met alle wensen. Peter neemt veel uit handen om formele documenten te regelen, ook waar je zelf op dat moment niet aan denkt, is hij een aanvulling. Ook aandacht voor de nazorg is belangrijk. Fijn om in een droevige tijd lieve mensen om je heen te hebben die alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hulpvaardige hulp in droevige tijd

Een fantastische hulp en steun aan de familie om onze dierbare moeder een waardig, warm einde te geven

 • Aanbevelen? Ja
9

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen namens Familie van de Visser.

Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart die werd verzorgd door uitvaartonderneming Peter Butler. De verzorging, de communicatie en de nazorg was heel goed. Het gebruik van de stiltekamer om afscheid te nemen werd als rustgevend ervaren. De gehele afscheidsceremonie is bijzonder goed verlopen. Als familie waren we hierover zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

warm meelevend en accuraat

In een moeilijke tijd is het fijn dat mensen, in dit geval Peter Butler, meeleven ,meedenken, en een warme raadgever is. Ik heb het als heel positief ervaren! Bedankt Peter en Corrie

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel bijzonder erg prettig!

De familie Butler zijn heel prettige mensen. Met veel inlevingsvermogen en een non-commerciële instelling een zeer prettige begeleiding ervaren. Vakmensen met een menselijke instelling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Open en oprecht meedenkend

Een begrafenisondernemer waar je veel aan hebt. Zij geven je een zeer goed en warm gevoel ,onder ander in het meedenken en doen in die periode waar het toch al zwaar is. Nogmaals dank namens de familie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaring

Ze doen hun werk uitstekend, denken mee, en geven een helpende hand als je er niet uitkomt. En zijn zeer betrokken bij de nabestaanden en dan er alles aan om hun ook op het gemak te stellen, bij het maken van keuzes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaart verzorging uit het hart

Hoe de hele uitvaart verlopen is en alle ondersteuning in de moeilijke tijden. Is door ons zeer goed gewaardeerd we kunnen nu met een traan toch terug kijken op een waardige uitvaart. Van mijn Man , Vader en Opa.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hebben het vak in de vingers . . .

Zowel Peter en Corrie als ook Bram hebben het vak van begrafenisondernemer uitstekend in de vingers. Alles keurig verzorgd maar vooral met veel empathie. Voelen zeer goed aan wat de wensen van de familie zijn en spelen daar goed op in. Fijne mensen !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service en meedenkend!

Wordt meegedacht met het goed tot stand brengen van de wensen! Tot in de puntjes goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgd

Meelevend, informatief en goede verzorging voor overledene en de familie. Ook de nazorg was heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles is uitgevoerd naar volle tevredenheid

Het afscheid was mede door de familie Butler een gemoedelijk en daardoor fijne gebeurtenis waar wij met goede gevoelens aan terugdenken. De betrokkenheid hebben wij als zeer positief ervaren

 • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaart is naar de laatste wens verlopen.

De uitvaart is zoals vooraf besproken geheel naar onze wens verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

was voortreffelijk geregeld

we zijn van het begin tot nu heel goed geholpen. We kunnen altijd bellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

aandacht...steun...vertrouwd gevoel..

Mijn ervaring met twee keer een overlijden van twee dierbare familieleden zijn zeer positief. Vertrouwd... meelevend....steun...professioneel. Alles, in overleg geregeld en vooral de tweede uitvaart in de corona tijd toch een goede afsluiting binnen de mogelijkheden. Nogmaals, zeer betrokken en tot grote steun in deze moeilijke tijd. Het heeft me goed gedaan en nogmaals jullie waren een grote steun in deze moeilijke tijd!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goede respectvolle meedenkende begrafenisondernemer

Dit is mijn tweede ervaring met de familie Butler. Wij hadden zo’n goed gevoel overgehouden aan de eerste keer dat wij niet hoefde na te denken wie wij moesten bellen. Peter is een man die meedenkt met je. Kaart indien nodig dingen aan zoals een fotograaf, waar bloemen voor een overledene het best gekocht kunnen worden en zelfs waar je een grafsteen tegen een redelijke prijs en van goede kwaliteit kunt kopen. Verder een man die zich houd aan zijn woord. De overledene word door zijn vrouw respectvol verzorgt dit tot op de laatste dag. Wij zijn heel tevreden en hebben bewondering hoe deze mensen een begrafenis verzorgen. Onze complimenten

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon uitstekend

Het is gewoon goed geregeld en met elkaar in contact staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring

Heel prettige uitvaart ervaren, alles vlot en rustig verlopen, Peter is een heel fijne man en handelt alles heel deskundig af.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Door de afstand Nijkerk-Goes was het best ingewikkeld om e.e.a. te regelen maar Peter heeft ons bijzonder goed geholpen hiermee. Ook het afscheid en de uitvaart van mijn oom is door Peter en zijn vrouw fantastisch gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hadden geen betere kunnen wensen.

De werkwijze en manier van begeleiding pasten perfect bij ons en onze geliefde. Woorden die wat ons betreft Peter en Corrie omschrijven zijn: inlevend en aanpassend aan de persoon, begrijpend, meedenkend, praktisch, erop kunnen rekenen, persoonlijk en aandacht voor details.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles was niet 100 % naar tevredenheid, maar kunnen hierin berusten.

Alles in een uitvaart was bespreekbaar en werd zoveel mogelijk nageleefd. Er werd zoveel mogelijk gekeken welke beleving er voor de familie nodig was. Dit was heel fijn om tot een goede uitvaart te komen. Door de corona crisis heeft de uitvaart een hele andere wending gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Echt heel goed

Helemaal goed zoals voor mijn vader als voor mijn moeder Dank je wel voor alles

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd