Prima bedrijf alles goed geregeld .zeker voor die prijs
Inmiddels vaste klant geworden. Alles verloopt snel, contacten zijn prettig, maatwerk indien nodig, en prima auto's beschikbaar.
Rob van de Berg was correct, klantvriendelijk en zeer behulpzaam.
De eerste ervaring met Autohopper was absoluut positief. Voor een klusje had ik op korte termijn even een bestelbus nodig. Met wat afstemmen op elkaar hadden we snel een heel schappelijke deal, zodat ik mijn klus kon uitvoeren. Ik kreeg een prachtige, bijna-nieuwe bestelbus mee. Na inleveren was binnen no time de afrekening in de mailbox en de borg terug gestort op mijn bankrekening. Klasse! Wel wat jammer was dat ik nog ergens anders een tandemasser moest bij-huren. Want die heeft Autohopper niet in de verhuur.
Prima auto. Kritiek: mijn Canadese vriend die de auto huurde op mijn naam kon zijn creditcard noch debitcard gebruiken.
De 100 vrije km's is wat misleidend en ik begreep oop dat veel mensen dat verkeerd interpreteren. Misschien niet helemaal de manier om daarmee te marketen. Verder was alles top geregeld!!!
Hi Martine, fijn dat alles goed was geregeld! Zou je in een mailtje naar [email protected] aan kunnen geven wat je misleidend vindt aan de 100 vrije km's? We doen er juist alles aan om dit zo duidelijk mogelijk te communiceren, we horen graag hoe we dit beter kunnen doen! Bedankt! Vriendelijke groeten, Annick
Autohopper is een prettige en professionele verhuurder en zeker aan te bevelen bij anderen
Zeer goed en correct geregeld!
Ik heb een verhuisbus gehuurd en ben er zeer tevreden over. De bus was in prima staat en de service van de garage was zeer goed.
Ik heb 2,5 maand een Aygo gehuurd via Vakgarage Lamme. Lekker autootje voor een goede prijs en de garage heeft mij goed geholpen.
Ik had al een goede ervaringmet Autohopper Nijmegen, en wederom is deze weer goed, volgende en hopelijk laatste verhuizing kom ik graag weer terug, thanx Ricardo. Groetjes Marion
Super geholpen vanaf info aanvraag tot afhandelingm vincent bedankt
In de buurt, prijs ok en zo'n laadklep!.... zoooo handig. TOP!
Prima ervaring, goed geholpen en dachten uitstekend mee om te bepalen wanneer de bestelbus opgehaald kon worden.
Renault Trafic gehuurd voor kleine verhuizing. Mooie nieuwe bus. Enkel goede ervaring.
Super fijne hulp echt super fijn !!
Vriendelijk er staat altijd een auto klaar
To the point, doelgericht en behulpzaam
Alles is prima geregeld!!
Gewoon shoppers goeds.
heb aan het rapportcijfer niets toe te voegen. gewoon perfect
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn