Super! Alles ging top! Van begin tot eind goed geregeld! Borg ook snel weer terug!
Top! Wat een klantvriendelijkheid en meedenken! Zo fijn!
Als “leenauto “ meegekregen. Prima karretje
Zeer goed bevallen, mocht de bus al een dag eerder afhalen zodat we smorgens vroeg op pad konden. Al met al een fijne ervaring.
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, goed georganiseerde plek. Maakt alles goed in orde en zet de klant op de 1e plaats
Ik heb een bestelbus gehuurd ivm overhuizing. Communicatie helder, en duidelijk. Vriendelijk te woord gestaan tijdens het halen en terugbrengen van de bus. Kortom.....een aanrader
Er werd goed meegedacht en flexibel ingezet, top.
Een auto gehuurd voor mijn zoon zodat hij een weekend vanuit Doetinchem naar Utrecht kon komen. Super klantvriendelijk alles besproken aan de telefoon, en zeer goede afhandeling..Een dikke 10 wat ons betreft.
Mijn ervaring met Autohopper kon niet beter. Van betaalbaarheid tot superkwaliteit bus, van gratis extra verhuisaccessoires tot hoe simpel alles geregeld was. Bedankt!
Hadden de grootste bestelbus, helemaal goed. Ruim en met een laadklep dus heel Handig met inladen. Heel tevreden.
Snel geregeld en prima afhandeling. Goede service dat we de bus voor dezelfde prijs eerder op konden halen
De service was vriendelijk en dus uitmuntend. Verder was het busje voorzien van vele nuttige extra's. Busje was van binnen en buiten heel netjes en schoon. Kortom echt tevreden.
GEMAKKELIJK IN OMGANG, JUISTE INFORMATIE ALTIJD BEREID OM TE HELPEN WAAR DAN OOK. PRETTIG OM MET DEZE FIRMA ZAKEN TE DOEN, WAS TOP.
Heel netjes en vriendelijk geholpen, duidelijke administratie, snel borg terug.....alles helemaal prima!
Overzichtelijke en gemakkelijke online boeking; vriendelijke, behulpzame en flexibele medewerkers
Goede service. Goede huurprijs. Als ik weer een auto moet huren, zal het zeker hier weer zijn. Auto in goede staat. En met leuke opties op de auto.
Gewoon goed, zonder poespas. Duidelijke en heldere voorwaarden. Borg werd direct gestort en zonder problemen heb ik de bus weer ingeleverd.
Ik kon last-minute nog een auto huren. Dat ik hem iets later kon terugbrengen was geen probleem.
Goede informatie, duidelijk, makkelijk te boeken, uitstekend gecommuniceerd en alles volgens reservering en afspraak.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn