goede service, goed behandeld

Alles perfect verlopen. 1 klein puntje. Op het bevestigings formulier staat dat de auto vanaf 08.00uur bescikbaar is. Helaas opent de zaak pas om 08.30. Dit wordt wel vermeldt in de mail maar daar lees je snel overheen.

• Vestiging: Brunssum

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer goed geholpen en zeer tevreden over de medewerkster vestiging Vlaardingen. En de bestelbus was ook ruim voldoende.

• Vestiging: Vlaardingen

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service , vriendelijke medewerkers ,fijne auto en alles is duidelijk met huren

• Vestiging: Alblasserdam

• Vestiging: Tiel

perfect, zeker aan te bevelen

Gloednieuwe Bus. En zeer vriendelijke ondernemer.

perfect, zeker aan te bevelen

Auto huur hier geregeld omdat ik pech had met mijn auto. De klantvriendelijkheid was top! Ze zijn zeer behulpzaam en uitermate communicatief.

• Vestiging: Huizen
  • Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Goede service, bestelbusje voldeed prima voor verhuizing. Financiële afwikkeling ging vlot en bedrag borg stond snel weer terug op de rekening.

• Vestiging: Drachten

goede service, goed behandeld

Alles ging vrij vlot, soepel en zeer klantvriendelijk. Vooral ook de totale kosten. Viel mij reuze mee het bijbetalen van extra kilometers.

• Vestiging: Stadskanaal

goede service, goed behandeld

Heel fijn. Vriendelijk. Evenmeelopen en tips over gebruik. Plotklps wilde ik dag langer, was geen probleem. Erg fijn.

• Vestiging: Arnhem

goede service, goed behandeld

Een goeie ervaring hier gehad met een busje huren. Om 9 uur afgesproken en om kwartover 9 kon ik rijden. Nette en vlotte service. Ook goed betaalbaar tegenover de rest. Ik kom hier zeker terug!

goede service, goed behandeld

Prettige ervaring, alles was erg duidelijk en de gehuurde bus was prima.

• Vestiging: Velserbroek
  • Ervaring met: Anders

perfect, zeker aan te bevelen

Ik had de avond ervoor via internet een klein busje besteld, meteen de volgende ochtend werd ik gebeld dat ze daar helaas weinig van hadden staan en dat ik een grotere tot mijn beschikking kreeg. Nou, ik was helemaal blij verrast. Ik ga zeker weten als ik vaker een auto nodig hebt, meteen eentje bij Autohopper bestellen!

• Vestiging: Voorhout

perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettig geholpen, alle afspraken nagekomen en direct borg terug gestort.

• Vestiging: Arnhem

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne service, aardige mensen!

• Vestiging: Huizen

Fantastisch geholpen!

• Vestiging: Nuenen

perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf de eenvoudige boeking via jullie site tot het afhalen en terugbrengen van de auto klopt alles. Geen poespas of onduidelijkheden. Flexibele service en goede service aan de balie. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Voertuig voldeed perfect aan de eisen om zelf te verhuizen. Goed materiaal.

• Vestiging: Harderwijk

• Vestiging: N.v.t.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bakwagen met laadklep gehuurd op een zaterdag om te verhuizen. Voordeel bij autohopper is dat je niet direct voor een heel weekend hoeft te huren. Qua communicatie en kwaliteit van de bakwagen valt er veel te verbeteren. Hierbij mijn ervaringen van afgelopen weekend: Op de reserveringsbevestiging staat dat ik de bus huur van zaterdag 8:00 uur tot zondag 8:00. Dan ga ik er dus vanuit dat ik de auto om 8:00 uur kan ophalen. Niets bleek minder waar. Onderaan de bevestiging staat namelijk dat ze pas vanaf 8:30 uur open zijn, nou oké. Om 8:30 aangekomen op locatie en staan voor een dichte deur. Op de deur staat vervolgens gemeld dat ze pas vanaf 9:00 uur open zijn. Een half uur staan wachten dus. Toen de verhuurder eenmaal aangekomen was werd ik vriendelijk te woord gestaan maar bleek dat de bakwagen behoorlijke schade aan het dak had (iemand probeerde een te laag tunneltje onderdoor te gaan o.i.d.). Verhuurder gaf aan dat de bakwagen pas dinsdag gerepareerd kon worden en dus kreeg ik de wagen zo mee. Tijdens het gebruik bleek dat het eigenlijk onverantwoord was om zo over de snelweg te rijden dus enkel bebouwde kom gereden. Na gebruik kon ik de bakwagen op locatie van verhuurder plaatsen. Of ik dit op zaterdag, zondag of maandagochtend deed maakte niets uit. De sleutels moest ik wel maandagochtend komen overhandigen incl een eindinspectie. Volgens de website en de tijden op de deur is autohopper op maandag vanaf half 9 geopend maar je raadt het al, om 9 uur stond ik alsnog voor een dichte deur. Wederom verhuurder gebeld, die was er pas om half 10 en vervolgens ook nog druk telefonisch in overleg voordat ik wederom vriendelijk te woord gestaan werd. Na de eindinspectie afgerond te hebben werd mij verteld dat de borg vandaag nog terug zou ontvangen op mijn rekening. Inmiddels is het 20:00 uur en heb ik nog niets ontvangen. De huurprijzen zijn misschien aanlokkelijk, maar voor mij was dit eens maar nooit weer. Voor autohopper hoop ik dat dit een incident is geweest en dat de standaard van de dienstverlening normaliter toch echt hoger is.

• Deskundigheid N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

1 woord geweldig, pleegt een telefoontje en er staat gelijk iets klaar. Nette schone autos.

• Vestiging: Kampen

goede service, goed behandeld

goede service! Bus stond klaar en zag er netjes uit

• Vestiging: Vlissingen

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk en netjes bij reservering, afspraak zeer correct, duidelijke uitleg bij ophalen en terug brengen zeer eenvoudig. Een echte aanrader.

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Anders

Super service! Mooie bus

• Vestiging: Voorhout

perfect, zeker aan te bevelen

Perfect! Compliment. Een behoorlijke bestelbus op de snelweg brandstofverbruik ca 1 op 15. Wauw! Jammer dat ik niet vaak hoef te verhuizen;.😂

• Vestiging: Kampen

perfect, zeker aan te bevelen

Keurig nette service. Kreeg een auto met slechts 1108km op de teller mee. Alles werd zeer netjes verwerkt.

• Vestiging: Culemborg

• Vestiging: Beesd