Het was makkelijk en snel mogelijk om een bus te huren. Vriendelijk personeel. Alleen achteraf stond in kleine regeltjes dat we een maximaal aantal km mochten rijden en we zaten hier wat boven dus kregen niet de volledige borg terug.. Al met al wel positief over de ervaring en service!
Ondanks mondelinge reservering,correcte behandeling.
Mensen bij Jan Snel zijn meedenkend. Huren van een bakauto ging soepel en afrekening erg snel.
Fijne auto en weer enorm geholpen er mee. Resterende bedrag is meteen terug gestort.
Alles snel geregeld, pro-actieve service en geen gedoe.
Busje gehuurd om meubels te verhuizen, samen met het verhuispakket. Dat verhuispakket bestaat uit vijf spanbanden die lang genoeg zijn om handig mee te werken, een karretje dat soepel loopt op klinkers die niet helemaal glad liggen en een stapel verhuisdekens waar geen eind aan leek te komen. Helemaal top! En dan werd ik ook nog vriendelijk geholpen. Volgende keer weer!
Super goede service en top auto's
Prettig! Ik mocht wegens een bedrijfsuitje van hen de gehuurde wagen kosteloos een dag langer huren. Goed geregeld, duidelijke uitleg bij het ophalen en ik mocht hem gewoon terugzetten wanneer ik wilde. Mooi dat vertrouwen onderling.
Zeer goede service, en erg klant vriendelijk. Snel reactie terug bij de aanvraag, en duidelijk contact over de prijzen. Zeker een aanrader ! Ik zal hier zo weer een auto huren in de toekomst wanneer dit nodig is.
Al meerdere keren verhuisd in de afgelopen jaren, maar dit was mijn beste ervaring met het huren van een verhuisbus. Vriendelijke mensen zowel telefonisch als in de zaak zelf. De bus was schoon, groot en reed perfect. Het ophalen en terugbrengen ging super soepel en zonder poespas en frustraties. Kortom: erg tevreden en ik kan het iedereen aanraden!
Bus gehuurd bij Autohopper Werkendam. Eerst geprobeerd bij Gorinchem maar daar waren de bussen op, medewerker heeft voor mij gezocht naar een locatie met nog een bus (dag van tevoren). Zeer vriendelijke mensen bij de vestiging in Werkendam, bus zag er netjes uit en reed goed. Makkelijk en snel ingeleverd en geen problemen achteraf.
Fijne service, bus staat klaar en binnen 5 minuten ben je onderweg. Geen 5 sterren omdat de bus geen parkeerhulp had (geen piepjes of camera).
Gewoon no nonsense zoals beloofd. Binnen 5 minuten kreeg ik de sleutel. Kleine uitleg, vriendelijk personeel en fijne bus. Info die je van te voren krijgt is duidelijk. En kon de bus op een prettig moment weer terug zetten en de sleutel in de sleutelkluis doen. Ook prima prijs, ik blijf lekker hier huren. :)
Alles is goed gegaan, service, niet lang gewacht, prima busje… Zal ik het aan kennissen aanbevelen !
Fijne aflevering en instructies van personeel. Auto rijdt goed en laad efficiënt.
Boeken en contact ging erg vlot. Voor scherpe prijs en non nonsense bus gehuurd.
Ik ben zeer tevreden over de service van Wijnands in Bunschoten Spakenburg want ze doen wat ze beloven.
Er past veel in de xl bus, hij rijd prima en goede service bij het afhalen en snelle service bij het inleveren
Ik vind het een zeer klantvriendelijk bedrijf dat oog heeft voor de wensen van de klant. Keurige uitleg van de procedure en werking van het gehuurde. De afhandeling is ook bijzonder, binnen een dag de borg terug gestort. Mijn complimenten voor het team van Dennis Bos zijn groot, ga zo door.
We hadden op stel en sprong bestelbus nodig. Een belletje, bus was meteen beschikbaar, medewerkers dachten mee en zorgden dat we meteen op pad konden. Super!
Op korte termijn had ik een verhuiswagen nodig. Dit is door autohopper snel geregeld.
Via internet de bus met laadklep gehuurd. Hij stond ‘s ochtendsvroeg al klaar. Afhandeling was duidelijk en gebeurde snel. Eerstvolgende werkdag factuur en geld van de borg terug gekregen. Super!
De reservering was in 2 minuten geregeld. En de mensen waren heel beleefd en dacht ook mee met de klant.
Wij hebben een bus in Meppel gehuurd en zeer goed contact gehad! Er is goed met ons mee gedacht over de opties en ophalen/ brengen ging zonder problemen en erg makkelijk. Het was een hele ruime bus en onze hele inboedel paste erin. Zeker een aanrader. Voorlopig hopelijk niet meer verhuizen maar anders zou ik zeker terug komen!
Super snel en makkelijke service, duidelijke verhuurregels zonder kleine letterjes. Direct na de huur mn borg al terug gestort gekregen. Allemaal super geregeld en zeer fijne grote huurbus met laadklep, echt top voor zware spullen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.