De service bij het huren van een verhuiswagen was beter dan verwacht

Na het reserveren van de auto werd aangeboden de auto op te halen op een voor mij gunstiger tijd. De auto bleek heel schoon en ik kreeg een duidelijke uitleg en demonstratie hoe de laadklep te bedienen. Tevens werd aangeboden de auto op een voor mij handig moment terug te brengen i.p.v. 's ochtend om 8.00 uur. Zowel de eindfactuur als de terugbetaling van de garantie was heel snel.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Etten-Leur

Prettig in afhandeling

Het boeken en de afhandeling verliep soepel. En de bus was heerlijk in gebruik. Ruim en zeer goed in gebruik. Prettig om mee te rijden. Alleen....als het koud is raakt de batterij van de auto sneller leeg. Iets om rekening mee te houden!

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Personenauto

Auto prima, na service waardeloos.

Toen wij de auto gingen halen bleek dat de verkeerde klaarstond, geen probleem binnen 1 minuut hadden we de juiste auto. € 750,= borg betaald en we konden weg. Op onze vraag hoelang het duurt voor de borg weer op rekening staat werd duidelijk aangegeven dat het altijd op dezelfde dag van inlevering weer op de rekening staat, ook als dit op een zaterdag is. Helaas bleek dat dus niet te kloppen. We hebben op maandag gebeld en hadden een hele chagrijnige meneer aan de lijn die zei dat dit een paar dagen zou duren. Hij vond het maar belachelijk dat ik belde. Helaas hebben dit soort bedrijven vaak niet in de gaten dat er een limiet op een creditcard zit, en mensen door die torenhoge borg in de problemen kunnen komen als ze bv op vakantie zijn.

• Vestiging: Eindhoven
  • Ervaring met: Personenauto

Prima en snelle afhandeling ophalen en afleveren huurauto.

Wij zijn goed en snel geholpen bij het ophalen van de huurauto. Het afleveren ging heel erg snel en de waarborgsom werd snel teruggestort.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Prima huurauto

Goede service, prima auto

• Vestiging: Middelharnis

Topklantvriendelijk.

Vanaf reservering tot inleveren ging super. Goed en bekwame uitleg, idem ook schoonmaak ruiten voor vertrek e.d. Autohuur was voor één dag van 08.00 uur huurflat tot en met 08.00 uur volgende dag inleveren

• Vestiging: Alblasserdam
  • Ervaring met: Personenauto

Duidelijk en toch snel bestelauto kunnen reserveren

Op korte termijn een bestelbus nodig en weet niet wat het was, maar bijna iedereen had geen bestelbus meer in de huur beschikbaar. Behalve dus Autohopper in Barneveld. Gebeld en gekeken wat we nodig hadden en de auto voor de volgende dag gereserveerd. Bij afhalen snel geholpen en administratief in orde gemaakt en de auto meegenomen. Einde dag ingeleverd en uurtje later een mail met de kosten. Borg wordt snel teruggestort. Prima ervaring.

• Vestiging: Barneveld

Fijne auto

De i10 is een goed onderhouden en schone auto. Ook wasik blij verrast over het verbruik (6 liter op 100km). Hij rijd fijn en de stoelen zijn comfortabel. Ik had genoeg ruimte voor mijn benen en knieën. De cruisecontrol is fijn in gebruik. Het enige minpunt, en hier kan autohopper niks aan doen, lane-assist schakelt soms in op de slechste momenten. Deze stuurt je terug naar het midden van de weg, dit tot mijn frustratie op gedeelde banen met tegenliggend verkeer waar ook een fietspad is.

Vertrouwen

Voor het eerst weer rijden na een groot ongeluk, spannend.. Maar de eigenaar gaf me alle vertrouwen en uiteindelijk had ik dat ook in mezelf! Voor de tweede keer een auto gehoord daar. Super belangstellend en meedenkend!

• Ervaring met: Personenauto

Uitstekende service, zelfs op korte termijn

We willen een huurbusje voor de volgende dag. Deze is echter niet voorradig. Men besluit deze uit een ander filiaal op te halen (70km). En dan mogen we deze buiten openingstijden ophalen en terugbrengen. Tegen een kleine vergoeding. Super!! En steeds hebben we contact met dezelfde persoon. Het busje is keurig en voldoet aan onze verwachting

• Vestiging: Hilvarenbeek
  • Ervaring met: Bestelbus

Tamara heeft mij snel en efficiënt op weg geholpen.

Puik!

• Vestiging: Winterswijk
  • Ervaring met: Personenauto

Goede service! Korte duidelijke uitleg/instructie. Busje zag er top uit! Netjes de borg de volgende dag al teruggestort gekregen.

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Heel snel en top geregeld

Heel snel en helemaal top geregeld

• Ervaring met: Anders

Uitstekende, vriendelijke service in Abcoude en Mijdrecht.

Uitstekende, vlotte service. Goede kwaliteit materiaal.

• Vestiging: Mijdrecht

Top service

Vanwege een verhuizing had ik op zeer korte termijn een bus nodig, deze heb ik na contact opnemen dezelfde dag de bus kunnen ophalen. Erg fijn en naar tevredenheid geholpen. Bedankt!

• Vestiging: Deventer

Geweldige en snelle service

Dit is de service die je nodig hebt als je een auto/bus/bakwagen nodig hebt. Je reserveert gemakkelijk online en je kunt hem zo ophalen!

• Vestiging: Assen

Snelle, vriendelijke afhandeling.

Makkelijk te reserveren via de website, vlotte vriendelijke afhandeling op het moment van afhalen. De verhuiswagen voldeed aan alle verwachtingen.

• Vestiging: Drachten

Prima bussie

Makkelijk geregeld en prima service. Misschien is een ander bedrijf iets goedkoper maar dit was lekker dichtbij en gloednieuw materiaal.

• Vestiging: Enkhuizen

Alles ging heel vlotjes

Prima service,snelle afwikkeling van alles. In 1 woord: Prima!

• Vestiging: Vlissingen
  • Ervaring met: Anders

Een geweldige service met een persoonlijke touch én voor een mooie prijs!

Een goede dienstverlening voor een betaalbare prijs! Voor iedere transport klus aan te bevelen!

• Vestiging: Middelharnis

Prima verhuurbedrijf

Fijn geholpen en een goede uitleg prima bus me laadklep. Volgende keer gaat ik weer naar AutoHopper

• Vestiging: Zoetermeer
  • Ervaring met: Bestelbus

snel geregeld, flexibel als het moet

prima auto, inperste instantie voor 1 week probleemloos de verlenging kunnen toen die nodig was. Restitutie snel en probleemloos.

• Vestiging: Veghel

Top service

• Vestiging: Maastricht
  • Ervaring met: Personenauto

Allemaal prima en klantgericht verzorgd. Geen verrassingen.

Zo’n eerste keer een huurrelatie aangaan is voor mij immer een spannend moment. Bij andere verhuurbedrijven en vormen zijn er veelal weer snacks in de vorm van verrassingen in vooral kosten bij aangaan, anders dan geannonceerd. Hier in het geheel niet. Tevens betreft het hier auto’s van max 2 jaar oud en dus weinig kans op verrassingen. Een volgende keer staat Autohopper boven aan m’n huurlijst. Top!

• Vestiging: Haarlem

Vriendelijke en snelle service

Ik werd snel geholpen. Zeer attente service. Heb een top auto gekregen.

• Vestiging: Groningen
  • Ervaring met: Personenauto

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.