Prettig! Ik mocht wegens een bedrijfsuitje van hen de gehuurde wagen kosteloos een dag langer huren. Goed geregeld, duidelijke uitleg bij het ophalen en ik mocht hem gewoon terugzetten wanneer ik wilde. Mooi dat vertrouwen onderling.
Reserveren en later het huren verliep heerlijk soepel, op dag van verhuizen 's morgens 0m 8.30 uur verhuiswagen gehaald. De verhuurder had beloofd er op gevraagde tijd te zijn op zaterdag, en dat was het geval. Auto was goed en juist voorzien van riemen en dekens. De service was goeden vriendelijk, goede uitleg van de electrische laadklep. Dit was echt een prima ervaring met verhuurbedrrijf Abbing (autohopper Zwolle)
Geen bla-bla maar een professionele instructie en waar voor mijn geld.
De gereserveerde auto stond 's morgens al klaar zodat we konden beginnen met de verhuizing. Deze bus was behoorlijk groot met veel laadruimte. en op zondag ontving ik de formele eindafrekening met de toezegging dat de borg binnenkort teruggestort zou worden.
Fijn geregeld allemaal. Snelle reactie, nette bus en service! Werd als klant prettig ontvangen en geholpen.
Busje gereserveerd en binnen no time reactie gekregen dat het de volgende dag klaar stond, bij aankomst heel professioneel geholpen en alles duidelijk uitgelegd en super vriendelijk ook. Ik raad dit echt aan!
Heel vriendelijk geholpen en netjes ga zo door.
Kreeg snel antwoord op de vraag of ze een busje voor 9 personen hadden en wat de kosten waren. Het ophalen van het busje ging vlot en het terugbrengen na 18:00 ging goed met de sleutelkluis buiten op het terrein.
ik had voor één dag een autootje nodig om de laatste spulletjes te verhuizen. De service bij autohopper was voor mij precies goed omdat het niet duur is en makkelijk te bereiken. Extra was dat er ook super vriendelijke mensen werken! Heel fijn!
Fantastic place, the best people.
Een fijn bedrijf waar communicatie, transparantie en professionaliteit voorop gaan. De bussen zien er goed en onderhouden uit. Aanvraag, afhandeling en verwerking van administratieve taken is professioneel en snel.
Even zat ik zonder auto maar dat was opgelost door het huren van een leuke auto bij autohouder. Prijzen zijn zeer redelijk en de service was top. Na het terugbrengen werd ik netjes naar het station gebracht. Erg tevreden!
Fijne schone auto voor n goede prijs.
Een auto huren kun je overal maar met autohopper kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. De auto voldeed al alle verwachtingen maar de persoonlijke betrouwbare afhandeling en snelle terugstorting van de borg maakten het af.
Zeer vriendelijk en goed geholpen, voor een goede prijs.
Door aardige mensen geholpen. Contact snel en netjes. Prima bus en snelle afhandeling!
Goede service. Begon al bij telefonische informatie. Erg fijn
Hele fijne service en een top auto, goed geholpen en genoten van een week vakantie met mijn kinderen.
Op zeer korte termijn had ik onverwachts een grote bestelbus nodig. Na telefonisch contact met een zeer vriendelijke medewerker, die zich zeer behulpzaam en flexibel opstelde kon ik binnen een paar uur een bestelbus ophalen voor het verhuizen van inboedel naar Italië. Bestelbus Volkswagen crafter stond direct voor ons klaar een reed super!
Wij hebben een toyota aygo mogen huren voor een lange periode. Ook het verlengen van het contract was geen probleem. Super makkelijke en ideaal voor een 2e auto erbij. Wij bevelen autohopper absoluut aan!
altijd als we bij autohopper huren ,worden we super vriendelijk door eric geholpen. Het vervoer is altijd keurig schoon. zelfs opkort termijn voor een aanvraag wordt alles uit de kast gehaald en het lukt dan ook altijd weer.
Last minute aangeklopt bij Autohopper voor een bus. Online aanvraag werd binnen een half uur bevestigd. Toch nog even telefonisch contact gezocht om er zeker van te zijn dat hij echt gereserveerd stond. Zeer vriendelijk contact gehad en ik kreeg 100% garantie dat de bus klaar zou staan. Op de dag zelf de bus opgehaald en wederom goede service en vriendelijk contact. Iets wat tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend is. Mocht ik vervoer nodig zijn dan weet ik waar ik moet zijn.
Vlot en met geweldig professionele kennis van zaken is mij deze auto verhuurd. Duidelijke uitleg over gebruik zoals laden. Factuur vlot na afloop per mail ontvangen en uiteraard direct overgemaakt. Het was mijn eerste ervaring met jullie bedrijf en zeker niet de laatste.
Vanaf het eerste contact moment werd er gelijk vertrouwen opgewekt. Je huurt een bus om het hele land door te rijden en er werd alleen maar mee gedacht. Van een karretje voor de wasmachine tot aan een voordelige handmatige aanpassing van de prijs. Het gevoel van al het geld uit de klant halen was verre van. Zo wel op de mail als telefonisch fijn contact. Ook zie je vaak bij autoverhuur bedrijven dat de borg voor langere periode word bevroren, bij autohopper Zwolle staat het een dag na inleveren weer op je rekening! 5 sterren is eigenlijk nog te mager. TOP service!
De service was netjes en flexibel. De auto erg mooi en splinternieuwe auto!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.