Ik heb een nieuwe cv-ketel laten plaatsen na een deskundig gesprek met een medewerker. Alles precies volgens afspraak en alles zeer schoon achtergelaten! Dus, een zeer tevreden klant!
Beste Hein, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ondanks dat de installatie wat langer duurde is alles prima verlopen. Een warmtepomp is iets anders dan het jaarlijkse onderhoud van de CV ketel, maar goede communicatie en netjes schoongemaakt.
Beste Jos, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Bedankt voor de snelle en correcte plaatsing van het nieuwe verwarmingsapparaat.
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super personeel en werken heel goed en netjes
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
een klacht dezelfde dag opgelost
Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede service snelle levering
Beste Leo, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles prima verlopen
Beste Bernd, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Ap, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zowel de voorbereiding als de realisatie verliepen soepel. De informed consent mbt mogelijke kosten was uitstekend geregeld.
Beste Bert, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hesi werkt super En vriendelijk
Beste Marcel, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs hebben bij hen werkzaamheden de stekker van de beveiligingscamera eruit getrokken, en niet terug ingestoken waardoor de camera defect is geraakt , kosten post voor ons 102 euro , en nu zit ik met de kosten
Beste Joep, Bedankt voor uw review. Aangezien de montagedatum 26-7-2024 was gaan wij ervan uit dat u deze schade al gemeld/afgehandeld heeft. Zo niet? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze collega’s via: 0455412220. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De medewerkers zijn vriendelijk, hebben kennis van zaken en netjes… fijn om apparaten te laten installeren. Dik tevreden:
Beste Karin, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik had een prima ervaring met Hesi. Vooral hun behulpzaamheid en mogelijkheden om dingen uit te voeren vielen enorm in de smaak. Dit was een enorm contrast met andere aanbieders waarbij niets kon en men ook geen oplossingen aanbod.
Beste Marc, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Duidelijke offerte, goede afspraken wat wel en niet kon en daarna professioneel geplaatst door vakkundig personeel
Beste Jos, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Aangenaam
Beste Monique, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Bedrijf maakt goede afspraken, Monteurs werken snel en zorgvuldig en netjes.
Beste R. Philippen, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hesi heeft de afgesproken werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd! Liets don lof.
Beste Peter, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer vriendelijk en deskundig.
Beste Gerard, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Geen gedraai, meteen werd verteld hoe men tewerk zou gaan. Datum en tijd klopte. Moesten tot 3 keer terugkomen omdat een aansluiting bleef lekken. Dezelfde dag na melding kwam men langs om te repareren.
Beste Henk, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! We begrijpen dat het vervelend is dat we meerdere keren moesten terugkomen vanwege een lekkage, maar we waarderen uw geduld en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld om het probleem snel op te lossen. We streven er altijd naar om eventuele ongemakken zo snel mogelijk te verhelpen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prettige communicatie
Beste Elice, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ketel is vervangen door een nieuwe. Na 15 jaar is de kans op storingen groeten, vandaar werd ons het voorstel gedaan om de ketel te vervangen.
Beste Karel, Bedankt voor de goede beoordeling! We zien dat u ons een 6 heeft gegeven, wat aangeeft dat er ruimte is voor verbetering. We horen graag van u wat we nog beter hadden kunnen doen om uw ervaring volledig naar tevredenheid te maken. Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nette vakbekwame bedrijf dat zijn afspraken na komt
Beste M.J.P. Willems, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Definitiv kompetent. Der Kollege hat aus dem "Nichts" ein Puzzle an Rohre verarbeitet und alles ohne Plan. Freundlich und sauber gearbeitet. Von der Idee abgesehen, die mich begeistert hat, auf jeden Fall empfehlenswert.
Hallo Valdemar, vielen Dank für diese sehr gute Bewertung, das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
Prima gewerkt en goed gemaakt.
Beste Lilian, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De beste oplossing voor verplaatsen cv
Beste Paul, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslag 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.