Beste heer/mevrouw, Bedankt voor deze zeer goede en mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Wolfgang, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Paul, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste heer/mevrouw Frijns-Stroom, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Ger, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Esther, Bedankt voor de goede beoordeling. En excuses voor het vuil op de trap, dit is uiteraard niet de bedoeling. We zullen het met de monteur bespreken. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Astrid, Bedankt voor deze top review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste George, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hallo Pascal, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Arie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Math, Bedankt voor de zeer goede review! En leuk te horen dat de cashback al zo snel is uitbetaald! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Mandy, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Bianca, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Richard, Bedankt voor de uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Eric, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Jos, Bedankt voor de goede beoordeling. Volgens onze documenten is alles conform offerte uitgevoerd. Mocht u een andere mening zijn toegedaan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zullen dan voor een passende oplossing zorgen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Frank, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Heandra, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Wiel, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste heer/mevrouw Schoemaker, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste mevrouw Boons, Bedankt voor de beoordeling. Vervelend dat u geen uitleg heeft gekregen over de nieuwe ketel, we zullen dit met de desbetreffende monteur opnemen. U kunt ons altijd bellen met vragen over de bediening van de ketel. En graag horen wij van u wat het probleem met uw dakgoot is. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.