Best meneer, Wij werden 5 minuten voor de aanvang (09.00uur) van de afspraak door een vrouw gebeld met de mededeling dat u minimaal 15 minuten later zou zijn ivm file. ik vroeg “maar het kan ook 30 of 40 minuten duren” en daar kunnen wij niet op wachten en bood ik mevrouw aan een nieuwe afspraak te maken. U nam de lijn over en benaderde ons heel agressief verbrak u de verbinding. Later in de ochtend ben ik terug gebeld waar wij bleven, ik heb uitgelegd dat wij al hadden medegedeeld vandaag niet te komen en de gelegenheid voor het maken van een nieuwe afspraak werd ons niet geboden door het abrupt verbreken van de verbinding. Wij willen niet werken voor mensen die respectloos 2x de verbinding verbreken. Wij hebben niet geschreeuwd (meerdere getuigen) U antwoord ons nog dat U het verbreken van de tweede verbinding zich niet meer kan herinneren!!!!