Een zeer goede firma

Na jaren lang nog altijd een hele goede ervaring gehad, de service en alles erom heen en dat zelfs na jaren geleden verhuisd te zijn geweest. Ze staan altijd klaar voor je.

Goede en snelle service

Ik kreeg uw adres via een bekende. Hij had niks teveel gezegd. U dacht mee en zorgde voor een snelle oplossing.

Prima geholpen

Snel en vakkundig

Lokale goede en snelle service

Heel snel en netjes

Nieuwe vaatwasser binnen een uur netjes geplaatst.

We werden netjes deskundig en snel geholpen

Vanaf t eerste telefoontje totdat de klacht verholpen was werden we keurig verhandeld. We hadden al vaker ervaring met dit bedrijf. Voelt betrouwbaar en goed

Top service en een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Ik ben een jarenlange klant bij Geraedts. Als apparatuur aan vervanging toe is, is het voor mij vanzelfsprekend om hun de opdracht te gunnen. Waarom, de kwaliteit is uitstekend en je betaalt niet meer dan ergens anders. Ze denken mee welke apparatuur het meest geschikt is voor jouw situatie. Mocht toch een een keer iets gerepareerd moeten worden, dan hoef je nooit lang te wachten en wordt alles vakkundig verholpen.

Heel goed

Vriendelijk, deskundig personeel en een uitstekende service

Oldschool is Newschool !!

Vroeger was alles beter, nou gelukkig is er nog een stukje vroeger over. Perfecte service goed advies zoals altijd. Onze droger weer gemaakt van een fractie wat een nieuwe zou kosten.

Uitstekend!

Fijn bedrijf dat advies en service hoog in het vaandel heeft. Klantgericht

Ben heel tevreden uitstekende service.

Ben heel tevreden . Word altijd vriendelijk geholpen. De monteurs zijn ook heel beleefd .

Heel goed

Geen gladde praatjes. Marktconforme prijzen. Geen overaanbod van merken waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Vriendelijke en bekwame monteur die plaatsing verzorgd.

goede en snelle service

goede en snelle service

geweldig

Komen afspraken na.

Alles goed en prettig geregeld.

Meedenkend en eerlijk

Goed advies, weten waar ze over praten. Goede kwaliteit!

mijn ervaringen zijn prima

Zoals altijd ben door de firma Geraedts goed geïnformeerd en de bezorging van apparaten en uitleg is uitstekend.

Geweldige meedenke medewerker

Oplossingsgericht en monteert direct.

Betrouwbaar bedrijf met correcte en gemotiveerde medewerkers

Vanwege defecte dempers wasmachine weer met deze firma te maken gehad. Kan niet anders zeggen dan dat de reparatie snel werd verricht.

Prima service !

Alleen maar positieve ervaring mee !!

Heel goed

Vriendelijk, vertrouwd, heel gemotiveerd personeel en zeker niet in de laatste plaats vakkundig.

Topmonteur

Snel, goed en eerlijk.

Zoals altijd snelle en correcte reparatie

Geraedts staat altijd klaar en zorgt voor een correcte reparatie.

Geweldige service

De service is al jaren geweldig, het personeel zeer vriendelijk en de snelheid waarmee je geholpen wordt uitmuntend. Ik raad het iedereen aan die problemen heeft met wasmachine, droger, vaatwasser, diepvries of koelkast om Contact op te nemen met Geraedts in Herkenbosch.