Goede ervaring met dit bedrijf!

Het plaatsen van en de afwerking van de schuifpui is door deskundig personeel uitgevoerd! SVK heeft bij mij vanaf 2018 alle kozijnen vervangen, en alle tevredenheid!!

SvK komt na wat ze beloven

Het resultaat is prachtig! Zowel onze nieuwe schuifpui als ramen zijn van top kwaliteit. De afwerking is netjes gedaan, en er werd ook tijdens het werk overlegd zodat we altijd mee konden beslissen over oplossingen. Er werd erg netjes gewerkt. Ook in het voortraject kregen we alle tijd om te beslissen en werden alle mogelijkheden duidelijk voorgelegd. SvK is een hele fijne partij om mee te werken.

Vriendelijk

Vriendelijk en vakkundig prima afgewerkt

Tot zover PRIMA

De klus is nog niet geklaard dus ik kan nog geen oordeel vellen alhoewel ik zover het wél is gebeurd alle sterren kan kleuren voor de heren die het werk hebben verricht: respectvol, vriendelijk, voorzichtig met het materiaal en mijn spullen. Alles werd telkens opgeruimd en ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Kortom: mensen om als werkgever trots op te zijn: Ferry en zijn mannen!! als de erker helemaal klaar is denk ik erg tevreden te zijn!!

Mooi materiaal,afwerking kan beter maar

Foto’s gemaakt en opgestuurd naar svk in t weekend en s’maandags gelijk gebeld door svk voor n afspraak Volgende dag! kwamen de monteurs al Na aller tevredenheid opgelost Bravo

Heel goed advies, perfect ingemeten, keurig geplaatst

Top ervaring met een prima bedrijf.

Van A tot Z prima verlopen. Van offerte, planning tot plaatsing zeer transparant en klantgericht.

Als goed

Goed werk geleverd

Goede kwaliteit maar wel zeer strak passend

Net zoals de vorige keer ook nu weer een goed gevoel bij het geleverde werk en de mannen die het werk nauwgezet uitvoerden. Kunststof Kömmerling Cube kozijnen met draaikiepramen en triple glas laten plaatsen op de begane grond. Even wat gevloek bij het plaatsen van het kozijn omdat het wel zeer krap opgemeten was en de kozijnen en compriband moeilijk in de bestaande opening te wrikken waren maar uiteindelijk netjes afgewerkt. Ook het vast gemonteerde werkblad met kastenwand op mijn werkplek netjes geintegreerd in de afwerking van het nieuwe kozijn, echt maatwerk mannen !

Erg blij met de nieuwe kunststof kozijnen

De werkmannen hebben zorgvuldig werk afgeleverd. Nette afwerking, maatvoering klopt, alles zit er strak in. Er was ruimte voor aanpassing in de planning, waardoor ze 2 dagen eerder klaar waren. Er wordt goed meegedacht over eventuele opties en geen vraag is te veel. Er is geen schade ontstaan, of dat is direct naar tevredenheid verholpen. Het was fijn dat er gelegenheid was om mijn rolluiken tussendoor schoon te maken. Heel prettig dat ik er op geattendeerd werd dat deze klaar stonden. Dank voor jullie goede service!

Goede ervaring van aanvraag tot plaatsing

Goede ervaring van aanvraag tot plaatsing

Super bedrijf

Nauwkeurige en kieskeurigheid werknemers die bij mij zijn geweest om de kozijnen te vervangen van hout naar kunststof

Keurig werk geleverd

Voor en achterdeur geplaatst. De medewerkers waren heel aardig en beantwoordden al onze vragen.

Toppers

Het complete pakket van advies / offerte tot en met plaatsen Met name Hans en Martin die de deur hebben geplaatst

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Mooie producten en goede installateurs. Erg tevreden met mijn nieuwe kozijnen

Super bedrijf!

Medewerkers zijn kundig en meedenkend. Alles is netjes en snel geplaatst. En overleggen alles goed. Van opname tot montage, helemaal super! Bedankt! Mvg

Prima ervaring

Deur uitstekend geplaatst en de mini probleempjes keurig opgelost ( kleine krasjes etc)

Zeer netjes en zeer snel en hard gewerkt

De mannen hebben zeer goed, en netjes werk geleverd Zeker zal ik iedereen aanraden voor Gevelelementen naar SVK te gaan Alleen maar lof

Mooie kwaliteit.

Mooie kozijnen. Netjes geplaatst. Mannen werken netjes stucwerk is zelfs heel gebleven. Denken mee voor afwerkings mogelijkheden. Ruimen netjes op en nemen alle oude kozijnen,glas ed mee. Kortom SVK is top.

Blij en heel tevreden

Afgelopen week op onze bovenverdieping de houten kozijnen laten vervangen voor kunststofkozijnen. De ervaring met SVK van offerte traject, inmeten tot monteren is erg positief. Afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht en de medewerkers zijn vriendelijk. Alle kozijnen in drie dagen door Hans, Rico en Kristiaan vakkundig geplaatst en mooi strak afgewerkt. Na afloop van het werk werd alles keurig opgeruimd.

Op vier kamers (bovenverdieping) zijn de kozijnen vervangen op een rimpelloze manier.

Evaluatie werkzaamheden Beek Datum 15.01.2025 Vervangen kozijnen bovenverdieping Opmerkingen We zijn zeer tevreden over: • De manier waarop de medewerkers zich voegden in ons dagelijkse leven. • Het contact dat informatief, soepel én vriendelijk was. • De deskundigheid van de medewerkers. • De snelheid waarmee de klus is geklaard. • Het resultaat tot zover. Afspraken Nog vervangen 1 raamdeel en 1 hor.

Superblij met onze nieuwe kozijnen van SVK

Onze nieuwe kozijnen zien er prachtig uit en zijn vakkundig geplaatst door zeer ervaren en super vriendelijke medewerkers van SVK. Alles mooi afgewerkt en na afloop werkdag werd alles netjes opgeruimd en zelfs de trap en vloeren gestofzuigd. Ook de gevelbekleding is erg mooi en de kleur is nog mooier dan we hadden verwacht. Bij een volgend project, gaan we zeker de opdracht aan SVK geven.

Goede kozijnen, goed geïnstalleerd

Ferry en Martin hebben uitstekend werk geleverd, waren aardig, beleefd en hebben het netjes achter laten. Goed gedaan! Ook communicatie voorheen ging goed. Alles geleverd zoals afgesproken. Ahja bijna alles, er missen nog paar kleine dingen maar we verwachten (uit eerdere ervaring) dat de puntjes op de i nog helemaal goed komen (ventilatie roosters, horren, gevelstenen). De kozijnen zien er prachtig uit en de isolatie/comfort is echt merkbaar beter.

Vervangen van kozijn in dakkapel

Het oude houten kozijn van mijn dakkapel is goed en vakkundig vervangen door een kunststof kozijn. De afwerking aan de binnenkant is ook goed gelukt. Dakkapel van ruim 23 jaar oud oogt weer als zo goed als nieuw. Bedankt voor de goede service!!

Vakkundig, netjes en vriendelijk.

Onze ervaring is prima. We hebben goed advies gekregen. Ze kwamen hun afspraken netjes na. De monteurs hebben puik werk afgeleverd, werkten snel en vakkundig en hebben de boel netjes opgeruimd achtergelaten. We zijn dik tevreden met onze nieuwe voordeur.

Energielaan 7

5405 AD Uden