Laden reviews...
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat SVK vakmanschap levert met vriendelijk personeel. Klanten noemen duidelijke communicatie en een nette afwerking. De leveringen verlopen doorgaans op tijd en er wordt schoon achtergelaten. De ervaringen zijn overwegend positief en betrouwbaar.
Vakkundig, eerlijk, betrouwbaar, goede kwaliteit, netjes. Gewoon perfect allemaal
23 June 2026
Marina
Beek en Donk
Vanaf eerste contact tot en met de factuur: het contact was heel prettig. Goede adviezen, afspraken worden keurig nagekomen. Complimenten voor Hans en Ilias. Vakmannen!
5 June 2026
Patrick
Boekel
Ze werken zoals afgeproken zeer netjes en vakundig,met goed peroneel.
3 June 2026
mario herwig
Veghel
Goede afwerking van het afdak
2 June 2026
H.J Bijster
Uden
Nieuwe voordeur geplaatst door vakmanschap met oog voor detail, en weten wat ze doen. Zeer vriendelijke en aardige jongens. Oude deur is netjes verwijderd en nieuwe keurig geplaatst. Alles heel netjes afgewerkt en opgeruimd."Zoals we het zelf thuis willen" echt top!
11 May 2026
Peter
Oss
Zeer goed bedrijf. Goede communicatie, denken overal in mee en overleggen met de klant. Nette afwerking en alles word schoon achter gelaten. Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers die weten wat ze doen en waar ze het over hebben. Het hele traject vanaf de eerste afspraak tot de laatste dag van de montage en afwerking is soepel verlopen.
10 May 2026
Roy
Grave
SVK levert goed werk! Communicatie is goed, beleefde, netjes werkende medewerkers, alles opgeruimd. Met het resultaat ben ik heel erg blij! De volgende klus weer bij SVK.
9 May 2026
A Teunissen
Nijmegen
Prima monteurs die netjes werken en alles schoon achterlaten!
9 May 2026
Pierre
OSS
Tijdens het plaatsen van nieuwe kozijnen en glas bleek dat er 1 raampje een scheur had. Geen probleem, dit werdt genoteerd en alsnog gemaakt. Ook had bij ons de monteur van de nieuwe keuken een afwerkstrip van een kozijn verwidjerd maar deze wads helaas gebroken. Contact opgenomen met SVK en ook deze strip werd were netjes door SVK gemonteerd, wat zijn de kosten? Daar zijn geen kosten aan meneer, dat is een stukje service van SVK. Ook gewedlig als andere techneuten de kozijnen bekijken, dat deze ook goede waarderingen geven over het plaatsen van deze kozijen. En wij zelf zijn er natuurlijk ook heel happy mee, veel minder geluid van buiten naar binnen. Minder stoken.
7 May 2026
Geert
Helmond
De mensen zijn heel kundig en hebben goed advies. Het plaatsen van onze pui ging goed en het personeel is vakkundig en vriendelijk. Een aanrader!
5 May 2026
Wij zijn zeer tevreden
23 April 2026
Thieu van Vucht
Heesch
Erg vriendelijke uitvoerders, ze zijn zorgvuldig en ruimen keurig op. En de afwerking is prachtig om te zien.
13 April 2026
John
Rosmalen
Prettige communicatie, ook bij een onverwacht probleem tijdens het inmeten. Wordt meegedacht. Fijne monteurs tijdens het plaatsen die netjes werken!
7 April 2026
Martijn
Uden
Alles volgens afspraak gedaan. Zelfs iets meer, ze hebben meegekeken naar de verlichting van mijn veranda die niet goed werkte, en hebben het opgelost.
30 March 2026
Cees
Smits
Afspraken prima en netjes verwerkt
26 March 2026
Wout
Veghel
Materialen zijn van uitstekende kwaliteit en de installatie van deze geschiedt door vaklui die hun uiterste best doen om overlast te voorkomen en oog hebben voor een uitstekende afwerking.
26 March 2026
Ad
Boekel
leveren werk netjes op, laten geen rotzooi achter. vriendelijk, net werkvolk
23 March 2026
J.
gemert
Van verkoop tot inmeten tot inbouw alles echt goed verzorgd. Iedereen komt heel vriendelijk en profesioneel naar je toe. De inbouw compleet verzorgt en heel netjes.
19 March 2026
Ad
Odiliapeel
Ze hebben het kozijn volgens mij deskundig geplaatst.
16 March 2026
peet
oss
Fijne mensen, duidelijke communicatie en vakmanschap. Ook voor een klus die wat lastiger is ben je hier aan het juiste adres.
16 March 2026
Freek van Vugt
Oss
Perfecte monteurs. Deur is is goed geplaatst en perfect afgewekt.
11 March 2026
Frans van den Bersselaar
Sint Oedenrode (Nijnsel)
De medewerkers die bij ons de kunststof kozijnen en deuren hebben geplaatst, waren vriendelijk en stonden open voor onze vragen. Ze proberen zoveel mogelijk alles op te ruimen door te vegen en te stofzuigen. De afwerking is supermooi. Wij zijn uitermate tevreden met het eindresultaat.
4 March 2026
Gérard
Grave
goed. vriendelijke werknemers. 1 opmerking.. De houten vloer had behoorlijk wat krassen.De eerste dag lag daar wel bescherming van mij en van jullie. Tweede dag bij afwerking niet meer en het 2 traps trapje werd op en neer geschoven met het been. Kozijnen en deuren zijn mooi geïnstalleerd.
1 March 2026
Wil
Veghel
Onlangs onze kozijn en voordeur laten vervangen door SVK. Contact in voortraject was prettig en duidelijk. Afspraken worden nagekomen. Ook medewerkers die kwamen monteren waren vriendelijk, dachten mee, waren vakkundig en werkten netjes. Eindresultaat is prima, wij zijn erg tevreden.
12 February 2026
Rudy