Filters

7

Top verloskundige praktijk

Ik ben erg bij met de verloskundigen van het geboorte atelier. Zowel bij mijn eerste zwangerschap als bij de tweede. Jammer van alle corona maatregelen maar daar kunnen zij natuurlijk niets aan doen! Wel jammer dat ik tijdens mijn bevalling een verloskundige kreeg van een ander bureau die ik niet eerder had gezien (uiteraard door overmacht).

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Hele fijne verloskundige praktijk met allemaal top vrouwen! Voelde snel vertrouwd, goede begeleiding en nemen alle tijd. Ook fijn dat er meerdere locaties in Almere zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super verloskundige

Heel veel steun gehad aan Liduine tijdens de bevalling. Ze wist precies waar ik behoefte aan had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik zou het iedere zwangere vrouw aanraden!

Mijn ervaring met het geboorteatelier is ontzettend positief. Vlak voor mijn zwangerschap heb ik een miskraam gehad en ook tijdens deze pittige periode ontzettend goed begeleid en ondersteund. Toen ik gelukkig weer opnieuw zwanger werd was ik enorm onzeker en ook hier werd rekening mee gehouden. Lichamelijk was het best een zware zwangerschap en ook tussendoor kon ik altijd even bellen en overleggen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde me echt serieus genomen. Mijn bevalling verliep uiteindelijk wat anders dan gepland waardoor ik na een uur persen thuis met persweeën toch nog naar het ziekenhuis moest. Alle lof voor Samar die me zo goed heeft bijgestaan en Liduine die me zo goed door de vreselijke autorit heeft heen gecoacht! Ook bleven ze in het ziekenhuis toen het daar werd overgenomen tot onze kleine meid Kenzi geboren was en gelukkig alles oké was. Hartstikke bedankt voor alles toppers!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Iedereen is betrokken en zorgzaam. Ik voelde me begrepen en gesteund in mijn zwangerschap.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, betrokken verloskundigen

Ik ben gedurende mijn zwangerschap ontzettend fijn ondersteund door de verloskundigen van het geboorte atelier! Ze zijn goed bereikbaar en nemen je erg serieus. Ook als je ongerust bent mag je altijd even langs komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne persoonlijke zorg

Ik ben onwijs goed geholpen door de verloskundigen van Het Geboorte-atelier. Het was persoonlijk en er werd echt naar je geluisterd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgzaam en kundige dames

Ik kan alleen maar positief zijn over de het geboorte-atelier. Van begin tot eind zijn ze steunend geweest. Zelfs als ik onnodige zorgen had, namen ze me echt serieus. Ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden om zich hier aan te melden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend betrokken en ingespeeld op mijn persoonlijke situatie

Ze luisteren naar je en passen hun zorg aan op je persoonlijke situatie. Erg fijn dat je nooit het gevoel krijgt dat je onnodig ongerust bent o.i.d. Heel erg betrokken en liefdevolle mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd vakkundig geholpen

Altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Zeker een aanrader. Iedereen was super lief en vakkundig. We hadden geen betere praktijk kunnen kiezen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg fijne communicatie en zorgverlening.

Als ik contact opnam met een vraag werd hier goed antwoord opgeven en of actie op ondernomen. Voelde erg fijn !

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, persoonlijke zorg waar je die het meest nodig hebt!

Wij voelden ons direct op onze plek bij het Geboorte-atelier. Alle dames zijn professioneel en heel erg betrokken bij jouw zwangerschap. Er wordt goed met je meegedacht en geluisterd naar jouw wensen rondom de zwangerschap en de bevalling. Mede hierdoor heb ik een hele fijne thuisbevalling gehad zoals ik die graag wilde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, toegankelijk en heel kundig.

Ik zou ze aanraden aan elke zwangere vrouw in Almere.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne verloskundige praktijk

Goede begeleiding bij de zwangerschap. Iedereen is erg lief en betrokken. In verband met medische redenen moest ik voor alle controles en afspraken over naar het ziekenhuis, ondanks dat hielden ze contact met mij en kreeg ik regelmatig de vraag hoe het ging tijdens de zwangerschap. Na de bevalling ook fijne controle gehad.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed gezorgd

Goed gezorgd

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een enorme betrokkenheid!

Wat hebben wij een enorm fijne, persoonlijke en betrokken begeleiding gehad. De collega’s zorgen allemaal stuk voor stuk voor deze fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Tijdens de controles altijd prettig geholpen en hele fijne ondersteuning en begeleiding tijdens de bevalling

 • Aanbevelen? Ja
10

Very nice experience with such quality staff ☺️

At every step of the pregnancy i was guided with the best of advice. I’ll be thankful to the whole team for every bit of everything.

 • Would you recommend us? Yes
10

Een geweldig warme praktijk waar je je thuisvoelt

Voor ons de 2e keer bij het geboorte-atelier, Altijd zeer professioneel en je voelt je direct thuis. Super lieve verloskundigen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Ik ben super geholpen en heb mij altijd op mijn gemak gevoeld. Als ik nog een keer zwanger zou worden zou ik zeker weer bij jullie terug komen. Helaas werd ik medisch waardoor ik in het ziekenhuis moest bevallen want ik had het heel graag met 1 van jullie willen doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en fijn contact

Van begin tot eind goed begeleid tijdens mijn zwangerschap. Met alle verloskundigen goed contact gehad en altijd alles kunnen vragen en bespreken. De bevalling is van begin tot eind begeleid door Bibi en ik heb me bij haar volledig op mijn gemak gevoeld. Een warme persoonlijkheid, die mij super heeft gecoacht! Ook fijn dat we nadien samen de bevalling nog hebben kunnen nabespreken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne begeleiding gedurende en na de zwangerschap!

Een prettige kleine praktijk in Almere met een persoonlijke benadering. Bij iedere afspraak werd er echt de tijd genomen voor ons om vragen te beantwoorden, echo's te maken en check ups te doen. Overall zijn wij heel tevreden en zouden wij het Geboorte Atelier zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, heb het fijn en prettig ervaren.

Goede bevslling gehad. Zwangerschap is goed gemonitort. Ben erg tevreden. Aardige verloskundige. Snelle reacties op vragen en assistentie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Heel tevreden. Mede dankzij de verloskundige van het geboorte atelier een hele fijne bevalling gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn dat jullie voor ons klaar stonden!

Ondanks dat we halverwege zwangerschap onder controle stonden in AMC en verloskundige daar, stonden jullie altijd voor ons klaar. Wij konden altijd voor vragen bij jullie terecht en ook was er telefonisch contact tijdens bevallingsperiode en na de geboorte in AMC.

 • Aanbevelen? Ja

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd