Het was een prettig onderhoud. Kort maar krachtig.
wij zijn goed en correct geholpen.
Keurig ontvangen korte uitleg. Vond de uitleg wel op vragen wel erg kort en afgeraffeld. Had het idee dat er weinig tijd voor onze vragen was.
Prettig contact met een deskundige notaris.
Wel jammer dat een kopje koffie (of thee) er niet in zat
Kennis van zaken. Cases worden goed opgepakt.
Goed gesprek en duidelijk in uitleg
we zijn heel erg deskundig geholpen en door jullie hebben we nu een goed testament voor de kinderen voor later......
Vriendelijke notaris, legde alles duidelijk en begrijpelijk uit. Nam alle tijd voor vragen.
We zijn goed geïnformeerd en geadviseerd wat bij onze situatie past. Duidelijke, vlotte communicatie. En snelle antwoorden.
Ik werd op een prettige manier vlot geholpen met mijn vraag.
snelle afhandeling
19 jaar geleden voor het eerst op kantoor voor ondertekenen akte nu nogmaals. Nog steeds vooraf goede uitleg en begeleiding. De akte zelf voor ondertekening in jip en janneke uitleg prima begrijpelijk gemaakt. Dank u wel.
De antwoorden op onze vragen waren helder, duidelijk en begrijpelijk.
Fijne uitleg en keurig geholpen met alles
Geen standaard notariskantoor,in die zin van dat het niet afstandelijk is. Door de jaren heen zijn we altijd prima geholpen,zeker toen wij een huisje in Frankrijk kochten met wat uitdagingen en daar veel tijd voor de notaris in ging zitten hebben we geen wanklank gehoord,top
Goede gedegen afhandeling van zaken.
Original review
Goede gedegen afhandeling van zaken. Ik miste alleen uitleg over de inhoud van documenten. Uitleg van, voor leken moeilijke zaken, was erg summier en nog steeds moeilijk (ook bij navragen).
Vriendelijk open voor vragen Nemen de tijd vóór je kortom aan te bevelen
Zie boven
prettig zaken doen
Professionele afhandeling
We hadden een korte bespreking over een onderwerp waarbij de notaris ook enkele andere onderwerpen aansneed. Het ging om belangrijke zaken waarop we zijn adviezen opgevolgd hebben. We zijn daar erg blij mee. Het geeft een goed gevoel dat je de zaken goed overdacht en geregeld hebt.
Mijn ervaring is heel goed. Kon op korte termijn een afspraak maken. werd goed ontvangen,ondanks corona, en werd goed mee gedacht over mijn testament.