10

Netjes gewerkt en aardig personeel

Goed personeel en goed en netjes gewerkt. Alles netjes opgeruimd en goed uitleg gehad

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig contact.

Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Netjes opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed.

Goed prijs.netjes en snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed.

Alles is gebeurd zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
8

No nonsens!

Professioneel; doen wat ze zeggen en zijn snel in het nakomen van de afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nuchter, ter zake kundig, goede prijs

Het advies was deskundig en praktisch, de offerte duidelijk, alles (werkzaamheden en materialen) was apart gespecificeerd, en de installatie was snel en zorgvuldig. En dat alles voor een schappelijke prijs.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service, doen niet moeilijk.

De zonnepanelen worden op verzoek herschikt, de installatie wordt aangepast.

 • Aanbevelen? Ja
8

keurige medewerkers en afhandeling

Keurige medewerkers en afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

tot nu toe goed 31 januari panelen laten plaatsen

31 jan panelen laten plaatsen tot nu toe netjes en correct geholpen de jongens die de panelen kwamen plaatsen waren vriendelijk en legte alles netjes uit .

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn ervaring met Energiecontrol is goed, zoals je van een gerenomeerd mag verwachten

Energiecontrol houd zich aan de afspraken die ze maken en dat vind ik belangrijk. Ze kwamen op de afgesproken tijd en toen ze weggingen was alles klaar , werkte de zonnepaneelinstalatie en was alles netjes opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Vriendelijk personeel....netjes werk...

 • Aanbevelen? Ja
8

Wisselend

Tot en met de plaatsing van de zonnepanelen is alles prima verlopen. Prima offerte en snelle afspraak tot plaatsing. Alleen de bedrading buitenom via het garagedak is niet zoals het hoort en daarover heb ik gereclameerd. Ik wacht nu nog steeds op een afspraak van Energie Control om dit aan te passen. En dat vind ik jammer want ik heb al betaald. Terwijl het bij mijn buurman wel is aangepast! Inmiddels is er een medewerker van Energie Control geweest en heeft de aanpassingen die nodig waren, prima uitgevoerd. Ook de nodige informatie en antwoorden op mijn vragen gekregen. Door miscommunicatie (foutief mobiel nummer) heeft het onnodig wat langer geduurd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nette service

Na een persoonlijk gesprek waarin veel informatie werd gegeven, snel een heldere offerte gekregen. Het plaatsen en de afwerking was netjes en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon uitstekend

Goede en duidelijke offerte en de dag van plaatsing netjes te woord gestaan met een duidelijke uitleg. Ook de afwerking is goed

 • Aanbevelen? Ja
9

Van a tot z goed geregeld

Keurig werk geleverd Fijne monteurs Goede communicatie

 • Aanbevelen? Ja
7

Vlot en erg goed tot nu toe

Na een snelle levering en nette installatie ben ik tot nu toe zeer tevreden. Na de eerste storm liggen de panelen er nog netjes op.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slechte communicatie zowel intern als extern

Werkzaamheden zijn niet volledig volgens offerte uitgevoerd. Vervolgens zou de uitvoerend werknemer dit doorgeven en de niet uitgevoerde werkzaamheden van de factuur af laten halen. Uiteindelijk gewoon de volledige factuur ontvangen, daarop reactie gegeven of die alsnog aangepast kan worden conform uitgevoerde werkzaamheden en of het geen problemen gaat opleveren dat niet alles is uitgevoerd. Na 2 maanden pas reactie met alleen de vraag hoe de status van de betaling is... Klant vriendelijkheid en duidelijke communicatie is helaas ver te zoeken (de mannen die de isolatie-werkzaamheden hebben uitgevoerd waren wel erg vriendelijk en behulpzaam).

 • Aanbevelen? Nee
1

Milieuramp door deze cowboys

Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met dit bedrijf en raad ik iedereen af zaken met dit bedrijf te doen. Ik heb ze ingehuurd voor het isoleren van mijn spouwmuren met EPS parels. Bij de uitvoer van de werkzaamheden is de tuin en straat helemaal vol komen te liggen met deze piepkleine piepschuim bolletjes. Dit materiaal vergaat en komt in het ecosysteem terecht, met alle gevolgen van dien. Het kon Energie Control weinig schelen en ze zijn vertrokken zonder dit op te ruimen. Nadat ik ze er op aan heb gesproken kwam er iemand dagen later met een bezem om op te ruimen. Echter is dit spul niet op te ruimen. Het moet netjes en schoon aangebracht worden zonder te morsen. Maar dit bedrijf laat de machine die injecteert gewoon aanstaan terwijl de medewerker zich verplaatst van het ene injectiegat naar naar het andere. Het materiaal blijf ik maar terugvinden en ik heb meer dan 30 uur besteed aan schoonmaakwerk. Tevens adverteren ze er mee dat ze het materiaal vastlijmen, zodat er een stevige isolatieplaat in de muur zou ontstaan. Hier is niets van waar. Ik ben inmiddels op diverse plekken hopen met losliggend of zeer los/zwak verlijmt materiaal tegen gekomen. In de kruipruimte, bovenop het plafond, onder de dakpannen aan de bovenkant van de spouwmuur... Geen wonder dat ik nog steeds op wekelijke basis aan het schoonmaken ben. Stel dat ik nu de kozijnen ga vervangen, dan gaat mijn hele huis leeglopen met dit materiaal en hebben we weer een nieuwe milieuramp. En dan is er nog regenwater dat via de aangebrachten ventilatiegaten de kruipruimte in loopt. Het frustrerende is dat het dit bedrijf niets interesseert. Mijn klachten werden weggewuifd. Dit bedrijf heeft geen oprechte motivatie om maar iets voor het milieu te doen. Ze zijn vooral gemotiveerd om snel geld te verdienen in een groeiende markt. Doe echter geen zaken met dit bedrijf. Geef iets meer geld uit en zorg er voor dat het bedrijf alles op alles zal zetten om morsen van dit schadelijke materiaal te voorkomen.

 • Aanbevelen? Nee
7

redelijk.

mijn ervaring is redelijk. eerste gesprek was gewoon goed en duidelijk. na het bepalen van het aantal zonnepanelen hebben ze bepaald dat dit aan beide kanten van het dak geplaatst moest worden. hier waren wij het echter niet mee eens. na overleg dat we alles op 1 kant van het dak wouden werden de mails wat minder snel beantwoordt. op zich geen probleem zou je zeggen idd. maar... toen kwamen we op het punt hoeveel zonnepanelen kunnen er dan op 1 kant van het dak. dat wisten ze zelf ook niet zo goed. eerst waarschijnlijk 10 daarna 8 en uiteindelijk toch 11. dat was voor ons minder prettig, jullie zijn de specialist toch?? uiteindelijk 11 stuks het monteren van deze klus was echter gewoon goed en snel daar zijn we zeer tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellige mensen die hun vak verstaan

Zijn duidelijk met wat en hoe het werkt. Werken netjes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect !!

Zeer goed. , ik heb veel vertrouwen in de zaak. Ik heb mijn best gedaan voor meer klanten en dat is gelukt. Kijk maar terug dat was Bouwhuis. Bergentheim. En overweg Hardenberg En wind Hardenberg. En ik zelf. Dat zijn 4 woningen. Gr J bouwhuis

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar

Ervaren en vriendelijk personeel. Werken alles netjes af. Goed materieel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlotte en professionele uitvoering van de werkzaamheden

In goed overleg is zowel de vloerisolatie als ook de spouwmuurisolatie gelijktijdig naar tevredenheid aangebracht en de werkplekken weer netjes schoongemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Afspraken nagekomen. Goed werk geleverd.

Werk volgens afspraak en goed uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Prima ervaring.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina