8

goed

het ging goed totdat uw medewerkers erachter kwamen dat de verkeerde panelen meegebracht waren. de nieuwe waren groter. dit leidde tot veel vertraging. een goed team.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede uitleg en prima service.

Van offerte tot installatie duidelijke uitleg zodat het ook voor een leek te snappen is. Verder: - zelfde dag de offerte - prima installateurs die goed overleggen met de klant. Gewoon top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Van snelle offerte naar snelle en prima installatie

Vanwege niet optimale ligging van het dak gezocht naar een bedrijf bereid om mee te denken. Goed advies en snelle offerte. Binnen twee weken een afspraak voor plaatsing. Plaatsing snel en professioneel verlopen. Installatie prima werken opgeleverd. Ook dezelfde dag aanmelding bij noodzakelijke instanties. Kortom zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede informatie met een snelle plaatsing.

Goed gesprek en informatie vooraf. Fijne medewerkers die de zonnepanelen kwamen plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en snelle levering en montage

Prettige contacten zowel met de verkopende partij als de installatie en kantoor..

 • Aanbevelen? Ja
8

Gewoon goed zoals het hoort.

Het was een correcte afhandeling zowel voor Martijn Rohaan voor de opname en offerte en de monteur die de spouw van onze woning geïsoleerd heeft netjes werk geleverd ! En na gereed komen van de werkzaamheden alles keurig opgeruimd zoals het behoort.

 • Aanbevelen? Ja
6

prima

het duurt erg lang voor dat wij kunnen zien hoe veel opbrengst de zonnepanelen geven omdat wij nog geen app hebben verder keurig aan gelegd

 • Aanbevelen? Ja
2

Goede monteurs en geen reactie op storing in weekend.

Goede monteurs die keurig werken. Nadat de installatie op vrijdag is aangelegd werkt alles perfect. Op zaterdag geeft het display op de converter aan "Utility loss" 0,0 Watt" Bij telefonisch contact met kantoor krijg ik een nietszeggende melding en zelfs geen voicemail. Ook de verkoper schakelt op zij mobiele nummer een voicemail en belt niet terug.

 • Aanbevelen? Nee
7

Meer aandacht voor de kleine dingen maakt het positieve plaatje compleet.

Voor inspectie was prima, echter hebben we ruim 8 weken moeten wachten voor we eindelijk werden gebeld voor een datum van de plaatsing van de muurisolatie. De plaatsing kon binnen 2 weken en is keurig uitgevoerd. Wel word er netjes opgeruimd en alles word schoongeblazen. Dit is ook een puntje van aandacht, Er lag lijn in de goot en overal lagen balletjes behalve bij ons voor de deur. Dit kan beter worden opgezogen en de lijnmresten wegspoelen. Dit hebben we zelf uiteindelijk gedaan om de buren daarmee niet te belasten. Overal tevreden! Maar wel iets mee doen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen . Alleen het installeren van de app op de mobiel laat te wensen over er zat geen beschrijving bij die heb ik na twee dagen op de mail thuis gekregen en mijn zoon had er moeite mee om het voor elkaar te krijgen ik zou hier meer aandacht aan besteden

 • Aanbevelen? Ja
8

snel en vakkundig uitgevoerd

vooral het tempo tussen bestellen en plaatsen heeft mij verbaast,

 • Aanbevelen? Ja
8

Wat foutjes in het voortraject, plaatsing perfect.

Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Goed bereikbaar en korte lijnen. Een paar aandachtspuntjes: De verkoper heeft een 3 fasen omvormer geoffreerd, terwijl dit niet mogelijk was. Hij heeft zelf in de meterkast gekeken, maar dit dus niet juist ingeschat. Nadien was de factuur helaas niet aangepast dus daar moesten we nog even achteraan. Daarnaast hebben wij wel behoefte aan een laatste check / telefoontje na installatie. Dit om te verifiëren of alles ook administratief gedaan is, zoals teruggaaf BTW.

 • Aanbevelen? Ja
7

Netjes

Gesprekken en afspraken liepen allemaal goed. Plaatsen van de panelen goed en goede meedenkende monteurs. Minpunt vergeten aan te melden bij netwerk en eneco wat later nav mijn bericht hierover is het probleem direct opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over dit bedrijf

Prima bedrijf van A tot Z

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig netjes verzorgd.

Ik ben zeer tevreden over de aanpak en uitvoering van de werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vriendelijk, deskundig, nette afwerking. Duidelijk en servicegreicht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, vlotte levering.

Na accoord offerte is er vlot geplaatst en na melding van een probleem werd er direct werk van gemaakt!

 • Aanbevelen? Ja
6

Geen antwoord als ik mail

Installatie prima goede monteurs bas hoek prima contact klantenservice kloten

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte en snelle levering.

Perfecte en snelle levering. Personeel ook keurig gewerkt. Top.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed, vlot en betrouwbaar

Goed geregeld, gaan op wensen in en vriendelijk behandeld

 • Aanbevelen? Ja
2

Waarmaken van afspraken was helaas niet

Advies t.b.v. vloer en gevelisolatie was goed. offerte ontvangen en uiteindelijk akkoord gegeven met de toezegging dat eea voor de bouwvakantie gerealiseerd zou worden.. Daarna werd vrij snel een afspraak gemaakt voor de vloerisolatie. Avond van te voren het huis toegankelijk gemaakt voor de werkzaamheden en dagje vrij genomen om de mensen te ondersteunen en toegang geven. Uur voor de aanvang werd de afspraak gecanceld door technische redenen. Daar zaten we dan alle inboedel weer terug gezet en voor niets vrij genomen. Na diverse telefonische contact met de planner en adviseur over hoe nu verder geen duidelijkheid gekregen, helaas geconcludeerd om de opdracht m.b.t. vloerisolatie in te trekken. Gevel isolatie is goed uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen meneer Tamer, Erg vervelend dat we de afspraak vlak van te voren moesten afzeggen en dat u er speciaal vrij voor heeft genomen. Ik begrijp uw frustratie, echter kan dit helaas! een keer gebeuren. Technische redenen kunnen wij niet voorkomen, hoe graag we dat ook willen. Wij van Energie-ControlNL vinden het ook fijn om klanten tevreden te houden en de klussen z.s.m. af te ronden. Verder heb ik begrepen dat het nu wel is opgelost, en hopen wij namens ons team dat u er veel plezier van heeft in de winter en dat u er lekker warm bij zit als het buiten vriest! Met vriendelijke groet, Klantenservice Energie-ControlNL.

5

doe het niet weer.

Het werk op zich is redelijk uitgevoerd , maar als je achteraf vragen hebt of in mijn geval klachten hoor je niets meer van ze, nee veel verschil met Pluimers is er niet.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen meneer Riezebos, Excuses voor het ongemak dat het zo stroef is verlopen, dit is normaal niet onze manier van werken. Ik heb begrepen dat het nu verder wel juist is afgehandeld. Mocht er verder in de toekomst nog wat zijn, vernemen wij dit graag van u en kunt u altijd contact met ons opnemen. Verder hopen we dat u in de winter veel plezier ervaart van de geïsoleerde muren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Energie-ControlNL

6

Uiteindelijk zijn de panelen netjes geplaatst, na 3 dagen...

We hadden met Energie control afgesproken dat de panelen zouden worden geschroefd. Dag 1: de 2 monteurs wisten hier niet van, maar ze hadden wel een systeem bij zich waarbij dat zou kunnen. Na het plaatsen van dit systeem bleek dat de dakpannen niet aansloten, dus dat kon niet. Contact met kantoor gehad. Een week later zouden er 3 monteurs komen. Dag 2: 3 monteurs. Die kwamen met een ander systeem, maar na het plaatsen hiervan bleken de dakpannen ook niet aan te sluiten. Conclusie de panelen moesten toch gehaakte worden ondanks dat dat niet met de accountmanager en in de offerte was afgestemd. Dag 2 regende het, de monteurs hebben de bekabeling aangelegd. Dag 3: 2 monteurs, rond de middag waren de panelen netjes gehaakt. Jammer dat het niet volgens de eerder gemaakte afspraak geplaatst kon worden. Het is verstandig dat eerst wordt bekeken of een bepaald systeem op het dak kan voordat er toezeggingen worden gedaan. Nu hebben 2 monteurs met 40 graden een dag voor niets op het dak gezeten. Nog een opmerking: bij het plaatsen werd de vangconstructie niet geplaatst. Dat vinden we niet verstandig!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Excuses dat het bij u wat langer heeft moeten duren, en willen u bedanken voor uw reactie zodat we dit de volgende keer kunnen voorkomen bij onze toekomstige klanten. We hebben dit verder intern opgelost en hopen dat u veel plezier mag hebben van de zonnepanelen. Mocht er in de toekomst wat zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Energie-ControlNL

9

Goed werk, duidelijk

Netjes gewerkt, met overleg

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve reactie, wij hopen dat u veel plezier ervaart met de geplaatste zonnepanelen. Mocht er in de toekomst wat zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Energie-ControlNL.

7

Goed

Maar....ik zit nog steeds te wachten op de code voor mijn wifi zodat ik iets meer zicht kan krijgen op mijn opgewekte energie. Mvg. Bram de Winter

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag meneer de Winter, Als het goed is heeft mijn collega Sam u een mail gestuurd met daarin de gegevens voor de app. U kunt ook kijken of hij bij 'Spam' terecht is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn kunt u dan contact met ons opnemen op het nummer 0546-574472 en vragen naar Sam?! Verder zijn we blij te lezen dat u het verder goed heeft ervaren en wij hopen dat u veel plezier heeft van de zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Energie-ControlNL.

Filter op taal