Filters

8

Tot volle tevredenheid van ons is het asbestdak netjes verwijderd.

Keurig netjes afgewerkt alles, top bedankt voor de fijne samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
2

Niet bereikbasr

Zit nu bijna een week te wachten op reactie, mijn asbest dak zou 14 oktober verwijderd worden is nog geen duidelijkheid. Ik denk dat ik maar een andere bedrijf inschakel.

 • Aanbevelen? Nee
10

Alle afspraken nagekomen

Wij hebben 14 zonnepanelen laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Nette monteurs die flexibel meedenken tijdens het installeren.

 • Aanbevelen? Ja
1

Absolute afrader

Bij herhaling probeer ik milieu-control Wierden via email en telefoon te bereiken: Omdat dit bedrijf er maar niet in slaagt mij ook maar het geringste antwoord te geven op mijn vragen van 16 juli 2020, heb ik moeten besluiten de asbestsanering door milieu-control te annuleren. Het vandaag telefonisch helemaal niet meer bereikbaar zijn van milieu-control deed voor mij definitief de deur dicht. Ik ga nu verder met een asbestsaneerder die wel weet wat communiceren is.

 • Aanbevelen? Nee
4

Installatie goed, communicatie slecht

De installatie van de panelen is goed verlopen en werkend afgeleverd. Echter de communicatie daarna is slecht, diverse malen gebeld over de afhandeling van de BTW teruggave, ik zou worden teruggebeld. Na 3 x terugbellen en wat "dreigementen"van mijn kant, eindelijk iemand die terugbelde echter met een nietszeggend antwoord. Ook na het melden van een daklekkage, 3 weken niets gehoord en geen reactie ontvangen op mijn e-mail. Weer een toezegging van de telefoniste dat ik zou worden teruggebeld, maar ik heb er totaal geen vertrouwen in dat dat gaat gebeuren..... Erg jammer allemaal... Jan van Mourik, Zelhem

 • Aanbevelen? Nee
10

Vakmensen

Zeer correct geholpen, goede kennis van plaatsen en systeem, weten waar ze het over hebben! Netjes op tijd geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service en afspraken worden nagekomen.

Middels een persoonlijk gesprek (niet eerst een indicatieve offerte op de mail) tot een zonneplan gekomen met aansluitend een bijbehorende offerte. Afspraken zijn correct en snel nagekomen. Service is uitstekend waarbij eerst alles volgens afspraak is geplaatst en gemonteerd (er was nog een aanpassing en nadere afwerking nodig) en daarna pas factureren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en snel

Alles is duidelijk uitgelegd, snel gerealiseerd en voor een goede prijs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ondanks enkele misstapjes 100% voor elkaar gekomen en tevreden.

De verkoper/adviseur van Energie Control Geralt Pruim kwam zeer vertrouwd en deskundig over! Top! Dit heeft ons ertoe besloten (mede doordat bij ons in de straat 3 eerdere woningen zijn voorzien van zonnepanelen) in zee te gaan met dit bedrijf! De plaatsing van de panelen verliep vlot en kundig! Helaas lukt het niet op de dag van plaatsing om de stroomkabel, mede op advies van Geralt door de koof naar de kruipruimte te krijgen. De omvormer zou in 1ste instantie op de zolder geplaatst worden. Vervolgens gekozen om de kabel achter de regenpijp en op het platte dak (kabel via plattedak doorvoer) naar de berging (waar nu de omvormer zeer netjes is geplaatst) van daaruit naar de kruipruimte en meterkast! Eén misverstand is door Caiway opgelost, daar door plaatsing omvormer(internet/wifi) het signaal naar ons tv-caiwaykastje weg viel. Nu heel tevreden, mede door actieve reacties van Energie Control!

 • Aanbevelen? Ja
8

Super.

Alles goed en netjes geregeld.alleen jammer dat de vertegenwoordiger niet kan beoordelen hoeveel panelen op het platte dak kunnen ,in plaats van 10 zoals hij dat berekende.er maar 4 op kunnen.maar toch allemaal goed gekomen dank zij de monteurs,dus alle 10 geplaatst toppie.

 • Aanbevelen? Ja
1

Zeer slechte planning en communicatie

Ik schrijf niet graag een slechte review maar mijn ervaring met Energie control is zo negatief dat ik dit moet laten weten. De planning en de interne communicatie is zeer matig. Ik heb vele keren moeten bellen en wordt vervolgens niet teruggebeld. Afspraken gemaakt en niemand die komt opdagen. Ruim 2 maanden geen stroom op kunnen wekken omdat de storing niet is opgemerkt en het zeer lang duurde voordat de omvormer werd vervangen. Officiële klacht ingediend en niets meer van gehoord.

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer goede service en vriendelijk contact

De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst en de medewerkers zijn vriendelijk en service gericht. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima afgeleverd

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles netjes geregeld.

Alles is netjes geregeld. Moeten alleen nog een keer terug komen voor een paar kleine dingen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bijzonder goed

Ondanks het feit dat er gebruik gemaakt wordt van de kwalitatief goede zonnepalen van het merk LG scherpe prijs. De installatie is volledig naar mijn wensen gebeurd, de omvormer is geplaatst boven in de slaapkamer (vlak bij het dak) en er is gebruik gemaakt van de kabelgoot van de buitenunit van de airco om de powerkabel af te voeren naar de kruipruimte, op mijn verzoek is er een netwerkkabel mee getrokken (die is aangesloten op de router in de meterkast), zodat het wifi signaal van de omvormer kan worden uitgeschakeld. De extra groep in de meterkast was geen probleem, ondanks het feit dat er al 2 extra groepen zijn aangebracht. Er werd rekening gehouden met de Corona maatregelen. Ik ben zus zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed gegaan

De planning en uitvoering zijn keurig gegaan

 • Aanbevelen? Ja
7

Een goed op elkaar ingespeeld duo, dat snel een zaak kan klussen.

Zoals gezegd een voor zijn taak geschikt koppel. De panelen lagen in een mum en strak gelijnd op het dak De plaats voor de omvormer week wel af van die zoals aangeduid door de heer Eric Oldenhuis. Helaas vonden we de afwerking op het platte dak naar de omvormer niet zoals we hadden verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden!

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend gedaan

Snel netjes en goed werk afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede vakkennis

De monteurs zijn klantvriendelijk en denken mee voor een goede oplossing. Er wordt netjes gewerkt en werken het goed af. De zonnepanelen lagen ook snel op het dak. Ik heb het als prettig ervaren en nu maar hopen dat de zon veel gaat schijnen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Volgens mij heb ik mijn ervaring al gemaild

Volgens mij heb ik mijn ervaring al gemaild

 • Aanbevelen? Ja
8

goed, maar wel een beetje “haast je rep je”

Netjes gebeld om de eerste afspraak te verplaatsen i.v.m. personele problemen. Stipt om 8 uur voor de deur. Goede uitleg gehad omtrent het plaatsen en nadien over het verdere traject. Wel was men vergeten een deel van de kabelbuis met buisklemmen vast te zetten. Zelf maar even 10 klemmen gekocht en een half uurtje werk....

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede nette service

We waren goed geinformeert, de jongens die kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en hebben het werk netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Goed advies, aardige/ nette vakmensen. Duidelijk uitleg

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes gewerkt en goede uitleg.

Oke

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd