9

Hele goede service tot nog toe

De verkoopster was zeer vriendelijk. Liet ons de tijd om rond te kijken Vragen geen probleem. Na een keuze, prettig behandeld met een bakkie koffie

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk .

Gastvrij, attent, deskundig en klantvriendelijk. Zeer attent dat ik een monster mee kreeg.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord zeer goed geholpen

Leuk en vakkundig geholpen.😀👍

 • Aanbevelen? Ja
10

Het personeel geeft een perfecte uitleg over de producten

Voor de eerste keer in deze winkel waren alle winkels maar zo,ik heb niets dan lof en was in korte tijd geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en deskundig geholpen

Een winkel waar je netjes geholpen word, en waar je ook op je gemak kan rondkijken, zonder opdringerig personeel. Goed advies over de verschillende leersoorten. Wij hebben een mooi nieuw interieur voor een mooi prijs.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte service

Nadat we 6 prachtige stoelen hadden gekocht, kochten we nog 2. Eentje was niet goed. Twee keer gerepareerd. Niet mooi! Toen stoel terug! We krijgen dezelfde stoel weer. Zij vinden hem wel mooi. Doe ons een nieuwe en hou deze dan. Klanttevredenheid is niet belangrijk. Blij met 7 maar nu toch een kater, slechte service

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer/mevrouw Van der Laan, Bedankt voor uw reactie, maar wij kunnen echt niks voor u doen daar de fauteuil in orde is. Nog even een opsomming van het service traject: N.a.v. uw melding en doorgestuurde foto’s hebben wij POS langs gestuurd voor herstel ter plaatse. 10 januari 2019: bezoek onafhankelijk servicebureau POS. Euvel hersteld. Getekend voor tevredenheid. N.a.v. uw melding en geen doorgestuurde foto (door u niet gewenst) hebben wij toch, uit coulance, wederom POS opdracht gegeven u te bezoeken. 7 maart 2019: bezoek onafhankelijk servicebureau POS. Geen euvel vastgesteld. Melding ongegrond. Dit is voor ons een reden om het dossier te sluiten. Toch hebben we weer uit coulance, op uw aandringen, de fauteuil opgehaald om deze zelf te beoordelen. Constatering: meubel is in orde. Wij hebben hier als ShopX reeds veel ‘onterechte’ kosten (2e bezoek POS. ophalen van de fauteuil) voor gemaakt, maar zien dit als service, zo ook de kosten voor het herleveren van de fauteuil. Wij vinden het vervelend dit u te moeten mededelen, maar we kunnen een fauteuil die gewoon in orde is niet retour nemen. Wij wensen u verder, ondanks de ontstane situatie, veel woonplezier!

10

Gastvrije ontvangst, goed ( en niet opdringerig) advies

Wij waren blij verrast toen we via info op het internet, bij deze verkoper belandden. Prima zaak, heel veel keus uit stoelen en eindeloos te variëren kleur en materiaal keuze mogelijkheden. Maar vooral de wijze waarop we werden geholpen was heel aangenaam!

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijke ontvangst en behandeling

Prima en deskundig geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurige afhandeling en super nette levering

Ik woon op de derde etage en geen lift en alles is volgens afspraak netjes geleverd. Complimenten voor Jan en Wim ,ze hebben een zware bank zonder schade naar boven kunnen brengen. Mooie uitgevoerde bank en stoel precies zoals afgesproken. Volgende week ga ik nog een bank bestellen 🤣🤣 Ik zo dit bedrijf zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

service en bezorging 100% naar tevredenheid

reacties op mails altijd correct en snel en de bezorgers zijn top!

 • Aanbevelen? Ja
10

goede service

Nadat we in de winkel goed geholpen zijn bij onze keus, werden we ook goed geinformeerd over het aflever traject. Wij zijn zeer tevreden tot nu toe, Top. Hoe de fauteuils zich in de toekomst houden moeten we nog afwachten, zijn net binnen maar, zien er goed uit en zitten lekker. Ook al komplimenten gehad van familieleden. ShopX vriendelijke mensen en geduldig bij uitleg om tot een goede keuze te komen. MetVriendelijke Groet, Familie Postma Drachten

 • Aanbevelen? Ja
7

Prettige ontvangst door vriendelijke mensen

Kleine collectie met mooie leersoorten

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service, houden zich aan afspraken en je wordt vriendelijk te woord gestaan of een snelle reac

Niks op aan te merken, alles verloopt netjes en vlotjes

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig personeel, snelle levering en prima kwaliteit

Tijdens het bezoek in de showroom werden we zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Alle informatie klopt en de levering verliep spoedig. Fijne stoel gekocht, niet al te duur en mooie afwerking . Kortom, zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter!

Wij hebben heel de gang van zaken als zeer positief ervaren. Vriendelijke verkoopster en vriendelijke mannen van het transport.

 • Aanbevelen? Ja
6

Prima service!

Helaas zit de stoel niet zoals ik verwacht had. Das jammer maar heb de stoel ook gekocht zonder hem uit te proberen.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

super in een woord ..mooi afgeleverd ,,leuke heren gemoedelijk ….zeer mooie stoel .. is zeker niet de laatste keer dat we hebben gekocht ,,bij shopX

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende combinatie van website en fysieke winkel.

Veel keuze mogelijkheden stoelkeuze en materialen. Door bezoek aan de fysieke winkel bevestiging van de geboden kwaliteit, vriendelijke bediening. Meegenomen monsters prima hulpmiddel bij de ultieme keuze. Uitei delijkdldvering vriendelijk en volledig in lijn met verwachte kwaliteit. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vrijblijvend goed advies in uw zaak over een relaxfauteuil en na levering erg tevreden.

Wij zijn naar Drunen gegaan om in uw zaak een relaxfauteuil te passen en uit te zoeken. We kregen een prima advies. We hebben twee lederen kleurstalen meegekregen om thuis bij de andere stoelen te kunnen houden. Daarna de Idol stoel maat L besteld. De stoel werd ruim binnen de 12 weken geleverd. De aflevering gebeurde vriendelijk en beleefd. Gisterenavond voor het eerst in de stoel gezeten, prima eerste ervaring. Mijn tip: Ik zou bij het betalen uw betaalnaam vermelden. Betaal je op naam shopx.nl krijg je bij de RABObank een foutmelding. Na een telefoontje aan uw kantoor was dit opgehelderd. Ik heb in het verleden bij een andere aankoop van iets anders deze foutmelding genegeerd en weg geld, niets geleverd. Vandaar mijn telefoontje aan uw zaak en was hier alles wel ok. Fijn weekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is perfect.

Beveel het zeker aan en de stoel is prachtig met schitterend leer. Jullie ook bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij met de stoelen

Heel blij met de stoelen zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nette service bij reparatie

Vorig jaar september eetkamerstoelen gekocht bij Shop-X. Via de shop, omdat we geen zin/tijd hadden om van Groningen heen en weer te rijden. Stoelen in december geleverd. Vorige maand knapte er bij één van de stoelen een rits open. Dan is het altijd de vraag hoe een bedrijf reageert. Naar mijn mening onderscheiden de goede bedrijven zich van de slechte door de service die wel of niet geboden wordt (en dan wordt een bedrijf aan de andere kant van het land en een internetbestelling even spannend). Via de site van ShopX de kapotte stoel gemeld. Vervolgens is er door Shop-X een reparateur ingeschakeld die de schade bij ons thuis (en meteen) heeft gerepareerd. Normaal ben ik niet zo van de beoordelingen, maar hier vind ik een positieve beoordeling wel op zijn plaats.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Zeer professioneel en vriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Goed geïnformeerd. Prettig geholpen in de winkel. Aflevering super.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Over ShopX.nl

Bij ShopX vindt u de mooiste banken, fauteuils en eetkamerstoelen gemaakt van de beste en mooiste leersoorten. Al onze meubelen kunt u zelf samenstellen door een keuze te maken uit diverse soorten leer en meer dan 120+ kleuren! Dit kunt u online doen of in onze fysieke winkel in Drunen, Noord-Brabant. Waarom kunnen wij de laagste prijs aanbieden? Wij hebben een kort lijntje met de fabrikant. Onze meubelen komen rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis. Doordat er geen bedrijven tussen zitten kunnen wij u hierom gegarandeerd de laagste prijs aanbieden. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen op: 0416-820277.