Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De service is prima, informatie ook goed alleen jammer dat het allemaal zo lang moet duren. Maar dat ligt niet aan jullie waarschijnlijk. Het was de derde keer dat wij gebruikt maakten van jullie diensten en tot volle tevredenheid.
19 February 2020
Theo
Amsterdam
Zoals boven beschreven, knap hoor.
Karel
Amsterdam
De wijze van handelen van WOZ-consultants wekte veel vertrouwen. Professionele aanpak en goede terugkoppeling.
D.C.
Heilig Landstichting
Correcte aanpak!
Johan L.
Oegstgeest
WOZ consultants komt op mij over als een erg professionele organisatie welke erg duidelijk is in hun communicatie. Helder taalgebruik voor iedereen goed te volgen. Aanbevelingswaardig, niet alleen omdat ze met succes mijn zaak hebben afgerond.
Frans
Heilig Landstichting
Nu ik weet na een TV uitzending hoe WOZ consultants opereert, begrijp ik de aanpak. Door het bezwaar stap voor stap op te bouwen, wordt de procedure tot het einde afgewerkt. En dat kost de overheid het maximum aan tegemoetkoming. Dan denk ik: zo zal de belastende overheid leren vooral niet te veel huizen te snel in WOZ waardering omhoog te laten gaan. Bij een redelijke verhoging komen veel minder bezwaarschriften maar in mijn geval was de verhoging onredelijk en dan geeft ik WOZ consultants helemaal gelijk met hun aanpak. Ook bij de volgende procedure mogen de consultants van mij "de kaantjes er uit braaien". Well done!
17 February 2020
MAARTEN
Bergen op Zoom
De zeer persoonlijke,,en meelevende manier van samenwerking was in een woord Geweldig!
17 February 2020
Fam. D.Jelsma
Burgum
Enkele kleine vergissingen; zijn m.i. niet van invloed is geweest op de uiteindelijke beslissing.
15 February 2020
Bert
Aarle-Rixtel
Reageren vlot en doen hun werk goed.
14 February 2020
Henk
Amsterdam
Eigenlijk had ik na het uithanden geven van dit WOZ geschil met de Gemeente Amsterdam, er geen omkijken meer aan. Waren er stappen gemaakt, dan werd dit keurig in mijn account aangegeven. Begrijp dat de gemeente Amsterdam dit allemaal niet leuk vind, maar zonder jullie hulp bedonderen ze de bewoners van Amsterdam zonder schuld gevoel.
14 February 2020
Sjors Schenkel
amsterdam
De WOZ-Consultants helpen mij al jaren te protesteren tegen verkeerde en te hoge aanslagen en zijn bijna altijd succesvol!
Renate
Amsterdam
Vriendelijke taxateur en vlotte digitale informatie tijdens de procedure.
John
Eindhoven
WOZ-consultants heeft een verlaging van mijn WOZ-waarde gerealiseerd. Wel is het een langdurig traject: aanvragen, taxatie door WOZ-consultants, taxatie door gemeente, toekenning (vooral door trage reactie van de gemeente). Het dossier van WOZ-consultants geeft enig inzicht in het verloop van het traject. Overigens is het voor de gemeente een kostbare zaak: zij betalen WOZ-consultants € 765 voor dit gebeuren.
Kees
Eindhoven
Gedegen en onderbouwde correspondentie met de gemeente. Worden regelmatig op de hoogte gehouden.
11 February 2020
Paul
Amsterdam
jammer dat toegangscode langere tijd niet werkte
11 February 2020
w
amsterdam
erg tevreden!!
10 February 2020
Christ Van Meer
Wouwse Plantage
GOED BEREIKBAAR OOK PER TEL.EN DIRECT ALLE GEGEVENS BIJ DE HAND.
9 February 2020
Paul
Amsterdam
wordt goed actie ondernomen en levert (soms onverwacht) veel voordeel op. De woz wetgeving is een waanzinnig systeem waarbij de machine zogenaamd vergelijkbare cijfers uitbraakt, maar waarbij de vergelijking vaak heel mank gaat. n
8 February 2020
m p j
Oldeouwer
Ondanks de ongetwijfeld vele zaken ter behandeling. Een serieuze en gedreven aanpak en verdieping in speciefieke zaak. Resultaat dat je als particulier niet kan bereiken!
8 February 2020
Tom
Haarlem
... en strijken een flinke gage op bij de gemeente. Als ik het nu beschouw is het een moreel verwerpelijk businessplan als je ziet hoezeer dit geautomatiseerd is.
Beveelt niet aan
Marco
Rotterdam
Beste Marco,
Naar aanleiding van je opmerking heb ik je dossier bestudeerd. Allereerst wil ik je erop wijzen dat hoe kleiner de aanpassing is, hoe groter de arbeid. Het lijkt tegenstrijdig maar hoe minder groot de "fout" van de gemeente is, hoe meer input we moeten leveren om ons standpunt over te brengen.
Verder valt mij op dat u nooit heeft ingelogd in uw dossier en u dus ook geen kennis kan hebben van wat er precies gedaan is voor uw zaak. Ik vraag mij dan ook af waar u uw standpunt op baseert dat er ten opzichte van de beloning weinig arbeid verricht is.
Tot slot wil ik u meegeven dat ik voor uw belang naar de gemeente gegaan ben om ter hoorzitting uw belang te bepleiten. De waarde is aangepast vooral op basis van de verkoop van nummer 24 uit uw straat.
Hoogachtend,
Jos Oosters
Ik heb er weinig aan hoeven doen en een goed resultaat!
A.R.
Bergschenhoek
Bij het behandelen van het bezwaar WOZ heb ik een snelle reactie ervaren, goede terugkoppelingen met een duidelijk dossier. Realistische benadering. Suggesties van de klant worden ook serieus opgepakt.
Kuin
zwolle
WOZ ingediend en is keurig ingediend waarbij de gemeente heel lang rekt maar dat zijn gemeentes. resultaat zoals beloofd en nu rechtvaardig
6 February 2020
Peter Koolen
Hoogblokland
Je krijgt een account waarop alle documenten staan en het gehele communicatieproces kunt volgen. Dat is fijn. Daarnaast is het ook mogelijk om gewoon een mail te sturen met een vraag, waarop snel wordt gereageerd. En het belangrijkste is natuurlijk dat er resultaat is behaald!
5 February 2020
Irma
Amsterdam
Duidelijk traject, heldere communicatie en goed resultaat
5 February 2020
Etienne
Bergschenhoek
WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.
Nieuwe Kade 16
6827AB Arnhem