Dag mijnheer Heerebout, Dank voor de mooie beoordeling. Michiel had er een hele klus aan, maar was zelf ook erg tevreden over het resultaat. Ik zal dit compliment aan hem doorgeven Veel woonplezier gewenst op uw nieuwe vloer gewenst
Dag Henk, Dank voor dit mooie cijfer. De keuken, hal en berging zijn echt mooi geworden met de grote pvc-tegel in cementlook, afgewerkt met mooie hoge zwarte plinten. Ik geef het compliment door aan de verkoop en aan Wouter, onze vloerenlegger
Dag Vera, Dank voor dit mooie compliment. Het geheel, met die zwarte plint waar je eerst nog over twijfelde is echt een mooi plaatje!! Ik geef je compliment door aan Michiel, onze vloerenlegger.
Dag Tom, Dank voor deze review. Ja, Met die grote tegels heb je soms meer snijverlies als gedacht. Maar gelukkig meteen opgelost na een ritje naar Genemuiden! Het achterlaten van het afval was zoals besproken en ook vermeld in onze orderbevestiging. Maar indien gewenst nemen we dit gewoon mee. Als je wilt, halen we het nog even op. Veel woonplezier op je nieuwe vloer. Hartelijke groet, Wijnand van Beek
Goedemorgen Tjitske en Joost, Hartelijk dank voor jullie prachtige beoordeling. We gaan dit aan Wouter doorgeven. Veel woonplezier op de "nieuwe" vloer. Team Holland Parket.
Dag Biep, Dank voor deze mooie beoordeling. Het was vanwege de sterke verkleuring best een uitdaging, maar Wim heeft het met veel plezier gedaan. Ongeveer 25 jaar geleden hebben we de vloer gelegd, en het is altijd mooi om deze na zo'n lange tijd weer als nieuw te maken. Wij wensen jullie veel woonplezier. Groet, Wijnand
Dag Ditty en Dick, Fijn dat jullie je positieve ervaring met ons hebben willen delen. We hebben jullie Eikenvloer plm. 10 jaar geleden geschuurd en afgewerkt met naturel olie, nu weer geschuurd en wit geolied, waardoor het weer een volledig andere vloer lijkt. Veel woonplezier op d4e vloer en wellicht tot over 10 jaar! Vr. Groet Wijnand van Beek
Dag Wim, Dank voor deze mooie beoordeling. Bas heeft de mooie PVC-vloer gelegd, en ik zal hem het compliment doorgeven. Groet, Bert-Jan
Dag mijnheer Krul, Dank u voor deze mooie beoordeling. Deze waterschade was gelukkig goed te verhelpen! Normaliter geven we een compliment door aan de betreffende vloerlegger,(Wim) Maar in uw geval is het een compliment voor iedereen en hangen we deze op het prikbord. Nogmaals: Dank u.
Dag Ine, Fijn dat je ons deze mooie 10 geeft! Wouter heeft er weer een mooie vloer van gemaakt, en ik geef dit compliment aan hem door. Vr. Groet, Wijnand van Beek
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Team Holland Parket.
Dag Werner. Leuk dat je dit bericht nog met ons wilt delen. Wij vinden het vanzelfsprekend om met onze klanten mee te denken. En natuurlijk houden wij ons aan die afspraak, ook al is het anderhalf jaar later! Vr. Groet, Wijnand van Beek
Hartelijk dank voor uw mooie review en dank dat u vertrouwen in ons bedrijf had. Vriendelijke groet, Brenda van Doornik
Goedemorgen heer Smits, We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is gelegd en opgelost. Rest ons u nog veel woonplezier op de nieuwe vloer toe te wensen. Met vriendelijke groet, Mary Borgers
Dank voor uw mooie review. Het is fijn dat alles naar wens en tevredenheid uitgevoerd is. We zullen dit ook zeker aan onze parketteur doorgeven. Met vriendelijke groet, Mary Borgers
Goedemorgen heer Hanssens, Dank voor uw mooie cijfer. We geven de complimenten door aan Michel en ook fijn om te horen dat u in de winkel goed geïnformeerd bent over de werkwijze. We wensen u veel woonplezier op uw nieuw geschuurd parketvloer. Met vriendelijke groet, Mary Borgers
Dag Caroline, Dank je voor dit prachtige cijfer. Michel heeft je vloer geschuurd zodat die er weer als nieuw uitziet. Ook de kleur is nu zoals zoals dit past bij je huidige interieur. Ik geef je compliment aan Michel door. Vr. Groet, Wijnand van Beek
Hallo Silvio. Dank je voor dit mooie cijfer. Door het schuren is je oude vloer inderdaad weer als nieuw geworden. Michel heeft erg zijn best gedaan en was zelf ook erg tevreden. Hij is blij met dit compliment. Groet, Wijnand
Hello Mrs. Boeriu, Thank you for your compliments. I will pass it on to our man. Kind regards Wijnand van Beek