Filters

8

Goede kwaliteit en veel kennis

.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag mijnheer Heerebout, Dank voor de mooie beoordeling. Michiel had er een hele klus aan, maar was zelf ook erg tevreden over het resultaat. Ik zal dit compliment aan hem doorgeven Veel woonplezier gewenst op uw nieuwe vloer gewenst

10

Geweldig klantvriendelijk en deskundig

Zeer goede adviezen en zeer deskundige parketteur die prima werk heeft geleverd. In één woord geweldig.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Henk, Dank voor dit mooie cijfer. De keuken, hal en berging zijn echt mooi geworden met de grote pvc-tegel in cementlook, afgewerkt met mooie hoge zwarte plinten. Ik geef het compliment door aan de verkoop en aan Wouter, onze vloerenlegger

10

Fantastische vloer en vakmensen

We hebben onlangs een pvc visgraat vloer laten leggen met hoge zwarte plinten. Het is een fantastische vloer geworden. Degene die het kwam leggen heeft ook liefde voor zijn vak. Elk klein detail is over nagedacht waardoor het resultaat nog mooier is dan van te voren bedacht kon worden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Vera, Dank voor dit mooie compliment. Het geheel, met die zwarte plint waar je eerst nog over twijfelde is echt een mooi plaatje!! Ik geef je compliment door aan Michiel, onze vloerenlegger.

8

Uiterst tevreden met het eindresultaat!

Grote keuze, vriendelijke hulp en goed advies bij de koop. Ondanks vooraf inmeten kwam er net één doos pvc-tegels tekort. Maar geen probleem: een rit naar de groothandel en de vloer lag toch nog dezelfde dag: wat dat betreft méér dan uitstekende service. Enige kleine minpuntjes: 1) de hoeveelheid afval die achterbleef (kartonnen dozen van de tegels, lege kitspuiten, zakken voor de egalisatie en zo); 2) ondanks egalisatie bleek bij plaatsing keuken er nog een verloop van 2 cm in de vloer. Maar - al met al - nu zeer tevreden met onze mooie nieuwe vloer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Tom, Dank voor deze review. Ja, Met die grote tegels heb je soms meer snijverlies als gedacht. Maar gelukkig meteen opgelost na een ritje naar Genemuiden! Het achterlaten van het afval was zoals besproken en ook vermeld in onze orderbevestiging. Maar indien gewenst nemen we dit gewoon mee. Als je wilt, halen we het nog even op. Veel woonplezier op je nieuwe vloer. Hartelijke groet, Wijnand van Beek

10

Vloer is weer supermooi na opschuren en oliën

Wouter heeft onze kastanjevloer opgeschuurd en in de olie gezet. De kieren die er in zaten heeft hij super goed dicht gekregen en vastgezet. Alles super netjes gedaan en heel vriendelijk. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Tjitske en Joost, Hartelijk dank voor jullie prachtige beoordeling. We gaan dit aan Wouter doorgeven. Veel woonplezier op de "nieuwe" vloer. Team Holland Parket.

10

Heel prettig en professioneel

Onze bestaande vloer is keurig geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn vlot en professioneel uitgevoerd door een ervaren medewerker!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Biep, Dank voor deze mooie beoordeling. Het was vanwege de sterke verkleuring best een uitdaging, maar Wim heeft het met veel plezier gedaan. Ongeveer 25 jaar geleden hebben we de vloer gelegd, en het is altijd mooi om deze na zo'n lange tijd weer als nieuw te maken. Wij wensen jullie veel woonplezier. Groet, Wijnand

8

Kundige en vriendelijke mensen!

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service, goed product.

Het parket ziet er weer uit als nieuw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service en advies heel klantgericht, veel te kiezen en parket mooi gelegd

Heel fijn dat bij de eerste stap "het kiezen" een paar keer grote parketstalen aan huis gebracht werden, ook voor wat langere tijd. Uitstel van de legdatum i.v.m. verbouwing was tot 2x toe geen enkel probleem. En bij welk bedrijf vind je nog zoveel vertrouwen dat, zonder aanbetaling, het totaal pas na het leggen betaald hoeft te worden? Kortom alles was soepel en klantgericht georganiseerd bij Holland Parket. De vloer is gelegd volgens de afspraken daarover, binnen de afgesproken tijd en ziet er nog fraaier uit dan verwacht. Geen spijt dat we voor dit bedrijf hebben gekozen!

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijk...voorkomend...en vakmensen...wat kun je nog meer wensen..

-afspraak gemaakt -inspectie aan huis -i.v.m. te leveren werkzaamheden -prijsopgaaf ter plaatse na inspectie -afspraak gemaakt voor levering werkzaamheden -op afgesproken datum...werd de kurkvloer gelegd -resultaat....een heel andere kijk op de woonruimte -adembenemend... -wat fijn dat er vandaag de dag nog echte vaklui zijn -bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, netjes gelegd.

Goed contact met de mensen van Holland Parket. Afspraken komen ze na. Er is heel netjes gewerkt. Wij zijn heel blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

deskundig, klantvriendelijke en goede kwaliteit

Denkt met je mee, goed advies en mooie uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Ditty en Dick, Fijn dat jullie je positieve ervaring met ons hebben willen delen. We hebben jullie Eikenvloer plm. 10 jaar geleden geschuurd en afgewerkt met naturel olie, nu weer geschuurd en wit geolied, waardoor het weer een volledig andere vloer lijkt. Veel woonplezier op d4e vloer en wellicht tot over 10 jaar! Vr. Groet Wijnand van Beek

9

Uitstekend

Alles keurig op tijd en verzorgd. Prima in orde.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Wim, Dank voor deze mooie beoordeling. Bas heeft de mooie PVC-vloer gelegd, en ik zal hem het compliment doorgeven. Groet, Bert-Jan

10

niks dan lof, onze wateroverlast zeer vakkundig gerepareerd!!

zoals gezegd, niks dan lof, zowel voor de kantoor medewerkers, planning en de ambachtelijke reparatie van onze waterschade. We hebben weer, net als 7 jaar geleden, een beroep gedaan op Holland Parket en hebben daar geen seconde spijt van. Fijn om met een betrouwbare firma de schade te hebben hersteld!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag mijnheer Krul, Dank u voor deze mooie beoordeling. Deze waterschade was gelukkig goed te verhelpen! Normaliter geven we een compliment door aan de betreffende vloerlegger,(Wim) Maar in uw geval is het een compliment voor iedereen en hangen we deze op het prikbord. Nogmaals: Dank u.

10

Prima resultaat

Professionele aanpak en zeer vlotte werkwijze

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Ine, Fijn dat je ons deze mooie 10 geeft! Wouter heeft er weer een mooie vloer van gemaakt, en ik geef dit compliment aan hem door. Vr. Groet, Wijnand van Beek

8

Vakkundig en vriendelijk

Na een verbouwing moest onze eikenhouten parket vloer in de keuken aangeheeld en gerenoveerd worden. Met deze vraag zijn wij de winkel in Amersfoort binnen gewandeld. Daar werden wij vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Ook werd er goed meegedacht in de mogelijkheden en planning. Uitvoering zeer netjes. Ook de rest van de vloer laten schuren en in de olie laten zetten. De vloer is tientallen jaren oud maar ziet er weer als nieuw uit. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Team Holland Parket.

9

Prima

Afspraak nakomen

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele nette, klantgerichte en flexibele werkers

Holland Parket was ons aanbevolen door kennissen en dat was een uitstekend advies. Ons appartement was leeg toen zij de vloer kwamen schuren en lakken, en dat hebben ze zelfstandig en keurig gedaan. Doordat nog niet duidelijk was welke meubelen waar kwamen te staan, konden nog niet alle deklatjes geplaatst worden. Daar konden we in een later stadium wel een afspraak over maken. Door lange levertijden, vakanties, uitgestelde leveringen en meer van dat soort zaken moest die afspraak meerdere keren verzet worden. Daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Pas onlangs, anderhalf jaar na onze verhuizing, was ons meubilair compleet. Zojuist heeft een van de vakmensen van Holland Parket de laatste deklatten aangebracht en naar ons gevoel is ons huis nu écht af. Heel flexibel om zo lang na het feitelijke werk de klus nog te komen afmaken, en opnieuw is heel netjes gewerkt. Ik heb daar Bert-Jan, die dit namens HP allemaal geregeld heeft, al persoonlijk voor bedankt, maar schrijf het ook graag nog even hier. Hollands vakwerk en een aanrader voor iedereen die alleen het beste wil voor zijn houten vloer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Werner. Leuk dat je dit bericht nog met ons wilt delen. Wij vinden het vanzelfsprekend om met onze klanten mee te denken. En natuurlijk houden wij ons aan die afspraak, ook al is het anderhalf jaar later! Vr. Groet, Wijnand van Beek

10

Advies over welk soort parket en welke afwerking in alle rust doorgenomen.

Het uitzoeken van de vloer en afwerking daarvan en de behandeling met olie of lak is uitgebreid doorgenomen. Hier hebben wij een uitstekend advies gekregen. Het leggen van de vloer is zeer zorgvuldig gedaan en n met veel vakmanschap en enthousiasme! Kortom een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw mooie review en dank dat u vertrouwen in ons bedrijf had. Vriendelijke groet, Brenda van Doornik

8

Goed werk en snelle service

De vloer ligt er netjes in en we zijn er enorm blij mee. Er was nog een klein afwerkingsdetail doordat onze ondervloer niet helemaal recht was. Holland parket heeft dat keurig en kosteloos opgelost. Top!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen heer Smits, We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is gelegd en opgelost. Rest ons u nog veel woonplezier op de nieuwe vloer toe te wensen. Met vriendelijke groet, Mary Borgers

10

Super tevreden met het resultaat en de service!

De nieuwe trappen zijn volledig naar wens gerenoveerd en geinstalleerd. Zelfs kleine extra klusjes zijn opgepakt (zoals installeren plint, stukje kitten en verwijderen vlek op parket-vloer).

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw mooie review. Het is fijn dat alles naar wens en tevredenheid uitgevoerd is. We zullen dit ook zeker aan onze parketteur doorgeven. Met vriendelijke groet, Mary Borgers

8

Prima vakwerk geleverd.

Michiel is een vakbekwame medewerker. Goed in de communicatie werkt netjes en behulpzaam. Zeker aan te bevelen. Vooraf in de winkel goed geïnformeerd over de werkwijze.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen heer Hanssens, Dank voor uw mooie cijfer. We geven de complimenten door aan Michel en ook fijn om te horen dat u in de winkel goed geïnformeerd bent over de werkwijze. We wensen u veel woonplezier op uw nieuw geschuurd parketvloer. Met vriendelijke groet, Mary Borgers

8

Fantastisch

Snelle, vriendelijke en precieze meneer

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Caroline, Dank je voor dit prachtige cijfer. Michel heeft je vloer geschuurd zodat die er weer als nieuw uitziet. Ook de kleur is nu zoals zoals dit past bij je huidige interieur. Ik geef je compliment aan Michel door. Vr. Groet, Wijnand van Beek

10

Top

Na onze eerte gesprek, kwam iemand langs en gaf een duidelijk uitleg wat kan en wat beter bij ons huis pas. Het werk zelf was top, dit hadden wij veel eerder moeten doen. Wij zijn zeer tevreden met de uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Silvio. Dank je voor dit mooie cijfer. Door het schuren is je oude vloer inderdaad weer als nieuw geworden. Michel heeft erg zijn best gedaan en was zelf ook erg tevreden. Hij is blij met dit compliment. Groet, Wijnand

10

very good

Professional and very pleasant behaviour

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hello Mrs. Boeriu, Thank you for your compliments. I will pass it on to our man. Kind regards Wijnand van Beek

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd