Filters

10

Zo ontzettend blij!!

Vanaf het eerste telefoongesprek ging het echt zo goed. Het bezoek aan de showroom, de tekeningen en vooral de communicatie liep perfect. En dan komt de dag dat twee vriendelijke en leuke mannen beginnen met de bouw van de tuinkamer. En dat gaat in de lijn van het voortraject: heel goed. En wat was het warm op de schilderdag. Zonder enige klacht werd er geschilderd tot het klaar was. Wij zijn ontzettend blij en tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed luisteren en een mooie veranda

Vanaf het eerste gesprek werd goed geluisterd naar wat onze wens was. Er werden mogelijkheden aangegeven, maar niet opgedrongen. Hieruit kwam een mooie tekening + prijsopgave. Na een kleine wijziging vanuit onze kant is alles definitief geworden. Het plaatsen van de veranda is prima gedaan. Het is de veranda geworden zoals wij in gedachten hadden. Ook de buren zijn blij met hoe het er aan hun kant uitziet!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Uw mannen, Münür en Noël, hebben uitstekend werk verricht. Ze waren correct en vriendelijk. Het was een project van 32 vierkante meter, met hout en glaswerk, wat een precisiewerk was en naar ons zin zéker is gebeurd. Ook uw kantoorpersoneel heeft ons naar tevredenheid te woord gestaan. Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prijzig, maar wel top kwaliteit!

Zeer goede ervaring; geduldige timmermannen, kwaliteit gaat bij de VerandaSpecialist boven kwantiteit, afspraken worden prima nagekomen, ook zeer tevreden over het meerwerk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede ervaring voor een mooie veranda

De gemaakte afspraken worden nageleefd en er wordt meegedacht met de klant. Bij de plaatsing wordt er netjes gewerkt. Zeer goede ervaring en een mooi resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring van begin tot eind

Vanaf de eerste contacten in de showroom in Obdam, tot de oplevering 9 maanden later, zijn we zeer tevreden over uw verandaspecialist. Helder offertetraject en volgens afgesproken tijdpad geplaatst met een prachtig resultaat. Erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden van aanvraag t/m oplevering

Wij zijn super tevreden over het gehele traject. Aan het begin is er goed met ons meegedacht ovder de (on)mogelijkheden. We zijn tussentijds ook goed op de hoogte gehouden en het contact is altijd prettig geweest. Tijdens de bouw waren er vriendelijke monteurs die met je meedenken en advies geven, zo hebben wij in het werk nog flexibel extra's kunnen aanbrengen. We zijn heel blij met het eindresultaat en raden dit bedrijf zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van aanvraag tot eind geweldige ervaring

Het aanvragen was heel goed.Er werd geluisterd hoe wij het graag wilden hebben.We wilden een tuinkamer.En we hebben goede uitleg gekregen over het materiaal en wat er allemaal kon.Wat we in ons hoofd hadden hebben wij ook gekregen.De mannen die het kwamen maken zijn vaklui.Heel erg vriendelijk en werken supernetjes.Prachtig gedaan.Mensen uit de buurt waren ook enthousiast en vroegen om een visitekaartje..Wij kunnen niet anders zeggen dat wij superblij zijn met het eind resultaat.En dat als er vragen zijn ze je overal mee helpen..Toppie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Resultaat is top!

Er is goed meegedacht om de veranda goed bij het huis aan te laten sluiten. Prettig contact met de medewerkers op kantoor. De mannen die het uiteindelijk moesten doen hebben goed werk afgeleverd en het resultaat is helemaal naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
8

Onze ervaring is zonder omwegen goed tot zeer goed te noemen!

Vanaf het ontwerp van onze veranda tot aan de realisatie daarvan zijn wij goed op de hoogte gehouden inzake het verloop van het hele proces. Op cruciale momenten in het proces - de levering van de bouwtekening met alle daarbij behorende technische gegevens- hebben wij al onze wensen en aanpassingen gehonoreerd gezien. En wanneer uiteindelijk de uitvoering ter hand wordt genomen dan ga je pas echt zien hoe groot de omvang van je klassieke veranda is geworden. Wij zijn nog steeds onder de indruk! Ferry, Mike, Frans, Richard en Youri voor de goede communicatie en last but no least: Thomas en Peter voor de geweldige uitvoering!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmensen

De afgelopen maand hebben wij samen met onze buren 2 veranda's (aan elkaar) laten plaatsen in onze beide tuinen. Het hele project is van de eerste kennismaking, het inmeten tot het plaatsen van de beide veranda's uitstekend verlopen. Goed materiaal en vakmensen die meedenken hebben tot een prachtig resultaat geleid. De veranda's zijn compleet met stroomvoorziening opgeleverd. Wij zijn dan ook zeer te spreken over het werk wat wordt geleverd door de medewerkers van de Veranda specialist.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige veranda geplaatst

Wij hebben een Veranda laten plaatsen door de Verandaspecialist. We zijn er superblij mee, vakmannen en nemen de tijd. Het is een hoop geld, maar je kan wel zien waarvoor je betaald. Topkwaliteit materiaal en vakmannen. Het is echt elke cent waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie tuinkamer in de stijl van ons huis

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, we wilden een tuinkamer aan ons huis vast realiseren en zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Ferry heeft goed met ons meegedacht, het is precies geworden zoals we in gedachten hadden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt de verandaspecialist!

Wij zijn zeer tevreden over onze geplaatste veranda. Een aanwinst voor ons huis, prettige vaklui en goede communicatie, Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice van ontwerp tot en met oplevering

Deze week is onze veranda/tuinhuis opgeleverd door Uwverandaspecialist.nl en het eindresultaat is werkelijk prachtig. Dit past volledig in de totale ervaring van eerste intakegesprek, presentatie van het ontwerp, de bouw en dus de uiteindelijke oplevering: Het team van Uwverandaspecialist.nl levert vakwerk af. Absolute aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super stekkie

Bij ons is door UwVerandaSpecialist een douglas houten schuur met veranda neergezet aan de waterkant. Deze hadden wij geheel zelf ontworpen en samen met de kennis van de heren samengesteld. Het eind resultaat is een super praktisch en knus stekkie geworden uitkijkend over het water. De mannen leverden top kwaliteit, dachten met alles mee en deelden hun plannen met veel informatie en onderbouwing. Super blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

Van A tot Z een top ervaring bij UwVerandaspecialist. Wij hebben door Uwverandaspecialist een tuinkamer met berging laten plaatsen in de achtertuin. Het hele traject gaf ons een goed en vertrouwd gevoel. Er werd goed meegedacht tijdens het ontwerpen maar ook tijdens het bouwen van de veranda. Hans en Mathijs, maar ook de mensen in de werkplaats hebben mooi werk geleverd. Er werd netjes gewerkt en ook geen rommel achtergelaten. Ook ten tijde van het bouwen wordt er nog meegedacht, dan wel geadviseerd. Top bedrijf zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Compliment

Zijn lang aan het zoeken geweest en uiteindelijk bij de VerandaSpecialist uitgekomen. Werden keurig geholpen en van goed advies voorzien. Nu staat onze Veranda en is precies wat wij graag wilden. Het is een verrijking van ons huis. Compliment voor de monteurs! Zij hebben onze Veranda geplaatst in een periode dat het constant regende en waaide. Ook was ons huis net opgeleverd dus de tuin was een grote blubber zooi. Maar zonder klagen werd er een dijk van een Veranda geplaatst. Kortom, onze complimenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke vaklui die kwaliteit leveren

Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot aan het plaatsen is het contact erg prettig verlopen. In 3 dagen tijd hebben ze de overkapping aan onze bestaande schuur gemonteerd. Vriendelijke mannen. Werken netjes. Wij zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig resultaat

Onze veranda inclusief berging is begin oktober opgeleverd. In maart hebben wij de opdracht bevestigd. De start zou eerst eind augustus zijn, maar dat is uiteindelijk eind september geworden. Dit is jammer, aangezien we er nu niet echt van kunnen genieten. Maar gezien de drukte van vandaag de dag blijkbaar onvermijdelijk. Het resultaat is echter prachtig en we zijn er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met recht een echte specialist

Bouwen gaat snel en goed, monteurs denken mee voor wat betreft de wensen van de klant. Gezellig en vakundig gewerkt, met een mooi resultaat.. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alleen maar positief

Het was een zeer prettige samenwerking. Er werd netjes gewerkt. De opdracht werd eerder gestart als gepland.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering alleen maar lof voor al deze top mensen. Zowel in de voorbereiding als tijdens de bouw bevlogen medewerkers. En pure vakmensen

 • Aanbevelen? Ja
10

vakkundig gebouwd met eerste klas materialen

Zeer positief door vakkundigheid en gebruik van eerste klas materialen. De veranda is traditioneel gebouwd waarbij de tijd genomen is om vakwerk af te leveren. Er werd goed geluisterd naar de klantwens

 • Aanbevelen? Ja
10

Droomveranda gerealiseerd door dit prachtige bedrijf

Van top tot teen wordt alles voor je geregeld. Van tekening tot realisatie waarbij er goede communicatie onderling is. Mooie veranda in de voortuin laten bouwen wat een topplek is om te relaxen en om te werken.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd