Hoi Nick, Bedankt voor je leuke bericht. Altijd weer mooi om te zien dat we via het eigen netwerk aan klanten weer nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Veel plezier met jullie nieuwe veranda. Groet, Ferry
Hoi familie Dekker, Bedankt voor jullie bericht. Een onderdeel dat bij ons hoog in het vaandel staat is de communicatie. Het is daarom altijd goed om ook feedback te krijgen over dit onderdeel. Wij gaan hier uiteraard nieuwe aandacht aan geven. Goed om te horen dat het gehele proces naar volle tevredenheid is verlopen. Veel plezier met jullie prachtige tuinkamer. Met vriendelijke groet, Team Uw Veranda Specialist
Hoi Steven, Het was een mooie uitdaging om jullie strakke veranda te realiseren. Goed om te horen dat deze naar wens is gerealiseerd. Veel plezier met jullie veranda. Met vriendelijke groet, Team Uw Veranda Specialist
Hoi Isa, Ja we hebben bezige tijden achter de rug. Omdat wij veel waarde hechten aan de communicatie is het goed om dit weer terug te lezen in jullie recensie. Wij hopen dat jullie veel plezier gaan beleven van jullie prachtige overkapping. Met vriendelijke groet, Team Uw Veranda Specialist
Hoi Hendrik Jan, Ja het was een mooie uitdaging om aan jullie prachtige schuur een passende veranda te realiseren. Ook wij kunnen terugkijken om een mooie samenwerking met een schitterend resultaat. Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe veranda. Met vriendelijke groet, Team Uw Veranda Specialist
Hoi Ron, Mooi om te lezen dat jullie het gehele proces naar tevredenheid hebben ervaren. Op deze manier worden de onderdelen waar wij veel waarde aan hechten in de praktijk ervaren. Veel plezier met jullie prachtige overkapping. Met vriendelijke groet, Team Uw Veranda Specialist
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.