We hebben het met plezier gedaan, Marije, op deze manier kunnen we onze meerwaarde aan jullie tonen. Fijn dat we jullie zo goed van dienst konden zijn, graag tot een volgende reis. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
Wat fijn om te horen dat jullie reis zo goed verlopen is, Joris. Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We staan een volgende keer natuurlijk weer graag voor jullie klaar!
Martijn, hartelijk dank voor deze lovende woorden. Heel fijn dat de online tool zo goed bevalt en natuurlijk blijven we ook offline altijd paraat om te helpen. We kijken uit naar een langdurige samenwerking met jullie. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
Bedankt voor deze mooie review, Rick. Fijn dat jullie tevreden zijn, we gaan er alles aan doen om te zorgen dat dat zo blijft :-) Hartelijke groet, Team Marine e-Business Travel
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, Bob. We hopen jullie natuurlijk ook nog jaren naar volle tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Hartelijke groet, Maaike, Jill en Fenna, Group Travel
Ronald, altijd goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn je graag snel weer van dienst. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, Gerben. Laten we hopen dat het reizen snel weer "als vanouds" kan zonder beperkingen. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
Hi Daniel, bedankt voor deze positieve beoordeling, we zijn er blij mee. Hopelijk tot snel. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
We ondersteunen en ontzorgen jou en je collega's met plezier, Jan. Bedankt voor je mooie woorden en we zien je nieuwe aanvraag graag tegemoet. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service, Marjolein. Bedankt voor deze mooie review en hopelijk mogen we jullie snel weer van dienst zijn. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
Eveliene, hartelijk bedankt voor je positieve woorden. Wij waarderen de samenwerking met jullie zeer en helpen jullie met plezier bij toekomstige aanvragen. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
Wat een mooie beoordeling, Thomas, hartelijk dank daarvoor. We staan bij toekomstige reizen graag weer voor jullie klaar. Hartelijk groet, Team Groups & Corporate e-Business Travel
We hebben met veel plezier meegewerkt aan jullie project, Funda en blijven jullie in de toekomst natuurlijk ondersteunen. Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Hartelijke groet, team e-Business Travel
Fijn dat jullie weer gaan boeken en begrijpelijk dat het weer even wennen is. Je kunt ons altijd om hulp vragen, daar zijn we voor. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Hartelijke groet, Team e-Business Travel
Wat een mooie woorden, Chris! Hartelijk dank voor deze recensie en we hopen natuurlijk dat we jullie nog vele jaren van dienst mogen zijn.
Hartelijk dank voor deze mooie referentie, Patrick. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, we staan graag voor je klaar.
Dank je wel voor deze mooie woorden, Sjoukje. Fijn om te lezen dat wat wij belangrijk vinden (waaronder snelheid, ontzorgen, persoonlijke aandacht) ook zo in de praktijk door jullie wordt ervaren.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling, Jacqueline. Ook in 2021 staan we weer graag voor jullie klaar.
Hartelijk dank voor dit compliment, Eline. Daar doen we het voor :-)
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Simone. We blijven, ook juist nu, onze uiterste best doen om onze klanten te ontzorgen. Voel je niet bezwaard over de last-minute wijzigingen, ook dat hoort bij ons werk en doen we met plezier.
Van deze woorden worden we nog vrolijker, dank je wel voor de mooie recensie!
Goed om te horen, Jacomina, dank je wel!
Dank voor je review, Mark.
Ontzettend leuk om zo'n review van je te ontvangen, Harm, hartelijk dank! Hopelijk tot snel.
e-Business Travel is een full service zakenreisbureau. Wij verzorgen uw complete reis; vluchten, hotels, transfers, autohuur, treintickets, ferries, visa en verzekeringen. Persoonlijke aandacht voor onze klant is zeer belangrijk. Buiten kantooruren hebben wij een nooddienst die 24/7 bereikbaar is voor spoedgevallen, deze nooddienst wordt door onze vaste medewerkers bemand. Naast Business Travel, hebben wij ook een afdeling Marine Travel, gespecialiseerd in zeemanstickets en een afdeling Group- en VIP travel. Uw groepsreizen, incentives, bedrijfsuitjes of luxe reizen organiseren wij ook met veel plezier en aandacht.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.