Filters

10

Prima ervaring

Goed en klantvriendelijk

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 20-09-2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

Snel verhuisd

Hebben alles snel gedaan maar het bed demonteren en weer monteren kan je beter met 2 man doen dan krijg je minder beschadigingen

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 26 september 2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
8

Prettige verhuizing maar verbetering is mogelijk

ABC Den Hartog is uitstekend in zijn core business: het verhuizen zelf. Daarover niets dan goeds. In de zaken er omheen en het voortraject zijn ons wel enkele mindere dingen bewust bijgebleven. Het eerste zijn de ouderwetse denkpatronen van jullie medewerker met initialen B.O. Tijdens het offertetraject heeft hij onder andere tegen mijn vrouw gezegd: "Oh gelukkig, je man is thuis!". Bij het brengen van de dozen heeft hij tegen mijn vrouw iets vergelijkbaars gezegd. Het was dus géén incident. De opmerkingen van de heer B.O. betekenden dat wij eigenlijk niet met jullie wilden samenwerken, tenzij het aanbod veel scherper geprijsd was. Dat is wat uiteindelijk de doorslag gegeven heeft. Tijdens de verhuisdag zelf viel het ons op dat collega Hidde ontzettend oncollegiaal gedrag vertoonde en zelfs pestgedrag richting een collega specifiek. Dat vonden we niet professioneel. De overige verhuizers waren wel vriendelijke en kundige topmensen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 26-9-2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
9

Goed en snel verhuisd

Goed alles opgenomen ook offerte correct Verhuizing ging super alles netjes ingepakt Netjes werk super blij mee Ook het uitpakken ging snel en netjes Ook het demonteren van ledikant en kasten net gedaan

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 27 september 2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Dankzij ABC & Den Hartog is onze verhuizing snel, ontspannen en prima verlopen.

De verhuizers van ABC & Den Hartog zijn vriendelijk, vakkundig, hardwerkend en gaan zorgvuldig met de spullen om. Alles verliep soepel. Wij zijn zeer tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 18 en 19 september
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Top top top

Geweldig alles netjes van 2,huizen naar 1 huis verhuist op 7 en 8 September Bedankt mannen vooral Jan W en Arie en Michael

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Nette, correcte en leuke verhuizers

Nette, correcte en leuke verhuizers! TOP

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 7 sept 2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

geweldig!

Goede zorg, een hardwerkende vriendelijke groep verhuizers

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 4 september
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Vriendelijke contact

Vriendelijke contact met bedrijf over mijn verhuizing. Alles is naar wens uitstekend uitgevoerd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 8 augustus 2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Prima en zeer vriendelijke service

Wij zijn onlangs verhuisd van Sterrenburg naar Dubbeldam. Omdat wij wat later in ons nieuwe huis trokken, zijn onze spullen door ABC & Den Hartog opgeslagen. Van het intakegesprek tot de uiteindelijke verhuizing, alles is vlot en professioneel verlopen. Verhuizen doe je niet voor je plezier, hoor je wel eens, maar met deze begeleiding door ABC & Den Hartog verliep de verhuizing zeer plezierig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 14 juli 2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Deskundig, net en vriendelijk personeel dat weet waarmee ze bezig zijn. Als team ook geweldig.

Zeer aan te bevelen!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23 augustus 2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

een TOP verhuis-team !!!

Op 4 april 2023 heeft Den Hartog mijn ouders van 80 en 81 verhuisd. De eerste kennismaking met dit bedrijf was tijdens de intake voorafgaande aan de verhuizing. Bart, de meneer die de intake deed, viel direct op door zijn enthousiaste en professionele houding, een man met hart voor de (verhuis)zaak ! Op de dag van de verhuizing arriveerde het team verhuizers keurig op de afgesproken plaats en tijdstip. De verhuizing liep vervolgens erg soepel en vlot. Het team verhuizers krijgt mijn diepe respect: wat een enthousiaste harde werkers, hulde !!! Geen enkele moeite was hen teveel, tijdens het verhuizen ook nog mijn ouders zo nu en dan geruststellen met wat simpele woorden als "komt helemaal goed hoor mevrouw/ meneer" ik vond dit erg fijn om te horen ! Een verhuizing brengt vaak een hoop stress en emotie met zich mee, zeker voor de wat oudere mensen die hun vertrouwde huis en omgeving achter laten waar zij, in het geval van mijn ouders, 52 jaar hebben gewoond. Bedankt voor de geweldige inzet, het harde werk en de gezelligheid !!! Ik wil bij deze dan ook dit fantastische verhuisbedrijf van harte aanbevelen !

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 04-04-2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Geweldig!

Een verhuizing is een flinke klus. Weken van voorbereiding en hard werk. Zo fijn als je daarin van begin tot eind goed begeleid wordt! En dat is nu precies mijn ervaring met ABC & Den Hartog Verhuizingen BV. De intake was al geweldig. Los van het feit dat het een zeer leuk gesprek was werd er goed meegedacht. Zo flexibel. Ikzelf wilde alles inpakken. Dus ik wilde de dozen graag eerder dan gebruikelijk. GEEN PROBLEEM! En ruim voldoende dozen! Goede dozen. Heerlijk. Het inpakken werd zo een erg prettige klus. Op de verhuisdag zelf stond er een groep sterke mannen voor de deur, die zeer zorgvuldig, maar met groot gemak alles netjes in de vrachtwagen laadden. Vooral het respect voor de klant en de spullen is uitzonderlijk. We hebben zo veel als we konden meegewerkt ("mevrouw, u mag niets doen..." was steevast de reactie) en ondanks het zware werk hebben we een leuke dag gehad met veel gelach en plezier. Respect voor de kracht en het uithoudingsvermogen van deze mannen. Einde van de dag blijken we dan toch net een paar dozen te veel te hebben....., het past niet. Iedereen moe. Maar toch...., geen moeite te veel. Er wordt gewoon een kleinere tweede wagen opgeroepen, die er na een uurtje al was. Snel laatste spullen geladen. Vrachtwagens naar de opslag, wij alvast naar ons nieuwe adres. De volgende ochtend staat de verhuisploeg keurig op tijd (en ze moesten een flink eind rijden!) bij ons op de oprit. Wederom dezelfde onvermoeibare, positieve, vrolijke energie. Met zang en al! Voor ons een erg leuke dag. Het is te vermoeiend, maar anders zou je toch elke maand verhuizen! Ook bij het plaatsen van de spullen is geen moeite ze te veel. Ze denken mee en als je twijfelt wordt het neergezet, nog een keer verplaatst en dan toch weer teruggezet..... Alles met vriendelijkheid en plezier. Beste medewerkers van ABC & Den Hartog Verhuizingen BV: jullie zijn toppers! Dank jullie wel dat jullie onze verhuizing tot zo'n groot succes en leuke ervaring hebben gemaakt!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 9 en 10 feb 2023
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

Vakkundig

Verhuizen is een spannende aangelegenheid. Maar door deskundige aanpak en vriendelijkheid van verhuizers gerustgesteld.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 1 december 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
8

Vriendelijke mensen, goede service

Piano, bankstel en stoelen zijn door ABC & Den Hartog netjes verhuisd en tijdelijk opgeslagen (vanwege nieuwe vloer + vloerverwarming). Service was prima en de kosten vielen mee.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23-8-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

verhuizing goed en vlot verlopen

Sommige spullen waren moeilijk uit mijn oude woning te krijgen, waardoor ik erg opzag tegen de klus. Het verhuisteam van ABC Den Hartog heeft mij hier prima mee geholpen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 5-7-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
9

De verhuizing is prima en vlot verlopen

De verhuizing is prima en vlot verlopen. De verhuizers waren heel aardig en netjes

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12-06-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Afspraken worden nagekomen

Alles naar wens verlopen, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur. Je hoef zelf niets te doen alles wordt voor je gedaan. Goede communicatie.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 05-06-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Prima ervaring met Den Hartog, zeker een aanrader!

Bij de werkopname is gezegd dat er 4 man zouden komen en dat het maximaal 4 uur zou duren. Uiteindelijk kwamen ze met 3 manen hebben ze er veel langer over gedaan, echter werd enkel de maximale 4 uur gefactureerd conform afspraak. Helemaal geen schade gehad tijdens de verhuizing en pakte alles keurig in. Bij een volgende verhuizing zou ik ze zeker weer inhuren!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 30-06-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
3

Wat slecht afspraken maken

Met alle lovende reviews was ik enthousiast geraakt. Helaas een zware teleurstelling. Afspraken worden niet nagekomen. Reageren niet of nauwelijks. En veel schade na de verhuizing, waarvan wordt gezegd lossen we op, maar er gebeurd niets. EDIT: Schade e.d. zijn inmiddels, na heel veel gedoe, wel naar verwachting afgehandeld. Uiteindelijk is de schade naar tevredenheid gecompenseerd. Eerder gemaakte afspraken zijn daarbij niet nagekomen, maar met een geldbedrag afgedaan.

  • Aanbevelen? Nee
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten mei-juni 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Nee
9

Zeer ervaren verhuizers. Chapeau

prima

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 04-04-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
9

Een geweldige ervaring rijker!

De intake was duidelijk en realistisch.de verhuizing zelf verliep vlekkeloos. Vrolijke optimistische en bemoedigende mannen ! Wat een hardwerkende mensen gaan voor de oplossing dressoir moest boven uit het raam echt spectaculair ! Ging allemaal goed echte vakmensen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten Goed
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Handymanservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
9

Geweldig

Zeker het aanbevelen waard

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 07-03-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

prima verhuizers met vriendelijke medewerkers

Afspraken gemaakt, die ook zijn nagekomen. Kwamen exact op het afgesproken tijdstip. Inladen gebeurde met juiste zorg voor onze spullen. helaas kon op het nieuwe adres geen gebruik worden gemaakt van de verhuislift. Alles is zonder mopperen vakkundig en snel met de huislift in ons appartement op de goede plaats gezet. Wij kunnen niet anders concluderen dan dit zijn echte verhuizers met klantvriendelijke medewerkers. Complimenten. Ook een kleine schade is vlot en adequaat opgelost.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 21 maart 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Wat een professionele vriendelijke Toppers.

Mijn verhuizing van mijn oude woning is in hectische korte tijd gerealiseerd, moest op stel en sprong weggehaald, ingepakt en naar de opslag gebracht worden. Ruim een jaar in de opslag gestaan. Nieuwe woning gevonden en weer een afspraak gemaakt om alles naar het nieuwe adres te verhuizen. Het was ook nog eens behoorlijk veel. Alles weer besproken en gepland, het hele boeltje uit de kisten gehaald naar de woning verhuist, alles perfect ingepakt geweest en uitgepakt, alles keurig op de plek gezet, niets was de mannen te veel, klasse. De afspraken vanaf het begin, zijn zoals beloofd allemaal perfect nagekomen. Deze vakmensen lijken wel vrienden geworden, betrouw baar, eerlijk en in deze branche gewoon dienstbaar. Bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten Een heel jaar
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien

Bedrijfsgegevens

Helmholtzstraat 1

3316GJ Dordrecht

078-6515250

[email protected]

Over Erkende Verhuizers

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.