Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een hoge klanttevredenheid en consistente kwaliteit. Klanten waarderen snelle communicatie, duidelijke afspraken en vriendelijk personeel. Het bedrijf wordt gezien als betrouwbaar en professioneel, met aandacht voor netheid en tijdigheid. Veel klanten bevelen het bedrijf aan bij anderen.
Uitstekende vakmensen!
M.E. Riem
Leusden
X
Theo
Lage Vuursche
Reageren snel en komen afspraken na. Montage ging netjes en vlot. Aanrader.
Lourens maatwerk en advies
4 May 2025
Jacques
Soest
Besteld en snel en vakkundig geplaatst.
4 May 2025
Jan Lansbergen
Goed!
3 May 2025
Susanne
Amersfoort
Afspraken worden nagekomen in zowel tijd als prestatie. Wat wil een mens nog meer?
29 April 2025
VvE
Soest
Keurig de nieuwe ramen geplaatst!
26 March 2025
Tim
Soest
Mijn ervaring was met het bedrijf was uitstekend .
6 March 2025
Gert
Soest
Goed advies, prettig contact en bovendien een uitstekende service. Daarnaast wordt er erg netjes gewerkt.
Derk
Soest
Ik ben zeer tevreden. Goede uitleg, vriendelijke communicatie, komen afspraken na en de uitvoering van de werkzaamheden was keurig! En het resultaat perfect, im meek het verschil met het nieuwe glas. Wat een service. Kan vrolijk van harte aanbevelen.
Marieke
Soest
Snelle service prettig geholpen!
Frank
Soest
Werkzaamheden goed uitgevoerd. Duidelijk en vriendelijk in de communicatie.
Jeroen
Soest
Van telefonisch goed te woord te staan tot een vakkundig afgeleverd stuk werk.
24 December 2024
Peter
Soest
Van eerste klant contact tot oplevering, wat een topbedrijf! Wij hebben al het glaswerk van onze woning laten vervangen door Glasservice Vrolijk, er word goed gecommuniceerd en de heren werk erg netjes en laten zien dat ze weten wat zij doen! Wel hadden wij een klein beetje houtrot in de kozijnen, maar Glasservice Vrolijk heeft dit kosteloos verholpen, dat noem ik nog is Service!
23 December 2024
Bobby
Soest
Het werk werd met veel zorg en heel secuur gedaan, dit bedrijf beknibbelt niet op tijd om goed werk af te leveren. Ik ben een tevreden klant, en mocht ik weer een glaszetter nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn.
20 December 2024
Elsbeth
Soest
Prima service en een leuk team die kwamen installeren
15 December 2024
Paul
Soest
De glaszetters en kantoor medewerker zijn erg vriendelijk en denken in oplossingen . Fijn contact en perfecte uitwerking en netjes werken met het plaatsen van de nieuwe ruit incl aanpassing van het kozijn,
13 December 2024
Rob
soest
Vaklieden, weten wat ze doen. Werken netjes en laten de werkplek schoon achter.
11 December 2024
Rob
Soest
Fijne en eerlijke begeleiding voor de juiste keuze in glas. Daarna zijn de nieuwe ramen netjes en vlot geplaatst.
Suzan
Soest
In ons appartement, gelegen aan een drukke straat, is HR++ geplaatst. De geluidshinder is minder geworden en ongetwijfeld gaat het schelen in het gasverbruik.
Dick
Soest
Net werk en prettige omgang.
Hans
Top geregeld
Ton
Soest
Vakbekwaam, duidelijke afspraken en nette afwerking
1 December 2024
Ed
Soest
Dit is een betrouwbaar en ervaren bedrijf. Prettige medewerkers die hun werk vlot en netjes afleveren.
23 October 2024
Mieke