Filters

10

Snelle plaatsing panelen met weinig overlast

Het plaatsen van de 44 zonnepanelen is soepel verlopen. De monteurs zorgden ervoor dat onze bedrijfsvoering gewoon door kon gaan met weinig overlast. Ook werden betere en makkelijker oplossingen gevonden om de kabels te leggen. Degelijke montage en goede uitleg van het systeem.

 • Aanbevelen? Ja
9

Installatie zonnepanelen liep als een zonnetje

Duidelijke communicatie vanaf het bestellen tot de installatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en vriendelijk geholpen

Deskundig en vriendelijk geholpen

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes gewerkt en goede service

Een helder offertetraject en in de uitvoering goed meegedacht over het netjes wegwerken van leidingen. Mooie, goed renderende panelen, misschien niet de goedkoopste leverancier, maar wat mij betreft geen zonnepanelen-cowboys. Heb wel lang moet wachten op de uitvoering, maar dat had ook alles te maken met het wereldwijde gebrek aan halfgeleiders. De panelen liggen nu op het dak en ik ben blij. Het was het wachten waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent installation and good comms

Really found it easy to work with Zonnefabriek, everyone present at the install and also at the initial consultation were very professional, and the quality of the job was very high. Really happy with the results!

 • Would you recommend us? Yes
9

uitstekend

Zowel het aanvraag en offerte traject, top. Ook de montage verliep heel goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima afhandeling, maar uitvoering duurt veel te lang (8 mnd)

fijne relatie opgebouwd vanuit de sales kant. Helaas moest ik 8 maanden wachten, na de akkoord verklaring, voordat de panelen geplaatst werden. Dat moet vooraf duidelijker aangegeven worden. Overigens is het zeer professioneel uitgevoerd door deskundig en service verlenend personeel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service. Zonnepanelen snel en netjes geïnstalleerd.

Vanaf het eerste gesprek tot aan installatie van de panelen vorige week goed op de hoogte gehouden over het proces. Snelle communicatie. Professioneel bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijne ervaring met de Zonnefabriek.

Vanaf het 1e adviesgesprek t/m de installatie zeer tevreden over de Zonnefabriek. Fijne communicatie en werden tijdens het proces goed op de hoogte gehouden. Hele vriendelijke medewerkers. Installatie ook goed en zeer vlot verlopen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitgebreide voorlichting en netjes geÏnstalleerd

Het proces begon met een uitgebreide toelichting en schouw gevolgd door een offerte. Het pakket was niet goedkoop, maar met de lange garantie en de positieve reviews over de panelen en omvormer, verwacht ik een goede lange termijn investering. Levering duurde lang vanwege het gebrek aan omvormers, waar dat was bij het begin al vermeld. Bijna maandelijks volgt een mailtje dat je nog steeds in zicht bent als klant. Fijn om te weten! Installatie netjes en snel uitgevoerd. En de installatie werkend opgeleverd. Via de app kun je de opbrengt volgen. Deze is nog wel basic. Maar al met al uitermate tevreden met het werk en het proces.

 • Aanbevelen? Ja
10

Correcte verkoop. Correcte montage.

Heldere voorlichting vooraf. Goed team die netjes werkte in de montage. Geen cowboywerk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima zonnepanelen en hele prettige partij

In begin was de telefonische bereikbaarheid slecht (kon alleen terugbelverzoeken plaatsen), maar uiteindelijk hebben we altijd antwoord gekregen op onze vragen. Prettige monteurs bij aansluiting en goede opvolging. Al met al heel tevreden en inmiddels leveren de zonnepanelen uitstekend op!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, duidelijk verhaal, netjes opgeleverd

Van het eerste bezoek aan huis om de offerte op te stellen tot de plaatsing duurde erg lang. Dat is dan ook de enige minder positieve ervaring. Maar het advies, de plaatsing en de oplevering zijn allemaal vlekkeloos verlopen en ik zou de Zonnefabriek dan ook aan iedereen die zonnepanelen wil, aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima begeleiding

Prijzen zijn veel hoger dan die we van vrienden horen, als leek moeilijk te beoordelen of kwaliteit veel scheelt met de panelen van vrienden; levertijd ook best wel lang vergeleken met anderen. Mee eens dat alle materialen binnen moeten zijn voor er geplaatst wordt. Wel fijn dat we eind september ad beurt waren en daarmee vervroegd zijn tov oorspronkelijk eind december. Dan zou er ook jaar wachttijd zijn geweest, wat we nog nooit van anderen hebben gehoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima werk

ziet er goed en strak uit. Het werk gebeurde in overleg met mij en werd daarna uitgevoerd. Alles is prima verlopen en het werkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volgens verwachting

15 panelen laten plaatsen door 4 vakmannen! Eerst een kop koffie gedronken en plan van aanpak mogen aanhoren met allerlei technische details. Daarna zijn ze meteen op het dak begonnen met het plaatsen van de montage materialen. Tussentijds met de technische man wat details doorgenomen waar de omvormer mag komen te hangen en waar de kabels het beste uit het dakplafond mogen worden doorgevoerd. Einde middag was alles gereed en begon de installatie al energie te leveren. Omdat de dakpannen al wat gedateerd zijn, waren er een aantal gesneuveld. Reserve pannen door de mannen teruggeplaatst en de gesneuvelde pannen zijn netjes meegenomen als extra service! Blij dat ik voor kwaliteit ben gegaan ☀️

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en zorgvuldig

Goed advies en planning. Het duurde even voordat we een tijdslot kregen voor de installatie (vanwege de beschikbaarheid van materiaal en personeel), maar toen we eenmaal waren ingepland, verliep de installatie snel en zonder problemen. De zonnepanelen en omvormer werken prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer gedegen en betrouwbare firma!!!

Zeer aangenaam en deskundig personeel van zowel de verkoop t/m de installatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles strak gepland en goed geinstalleerd.

Prima en strakke planning. Alles geleverd volgens afspraak. De eerste opbrengst KwH lopen al binnen

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles precies naar wens verlopen.

Er was een wachttijd voordat de panelen konden worden geplaatst. Ik ben over de plaatsing regelmatig op de hoogte gehouden. Panelen liggen mooi strak op het dak. Ben zeer tevreden over de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzorgend

De advisering vooraf was prima. Ik heb bewust gekozen voor een bedrijf dat een langere wachttijd liet prevaleren boven consessies aan de kwaliteit. Er werd op de dag zelf overlegd en afgestemd voordat de installatie gestart werd. Er werd rustig en zorgvuldig gewerkt en ook tijdens het werk steeds afgestemd. Zowel technisch als communicatief een zeer goed team.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn ervaring met de Zonnefabriek is zeer goed

De Zonnefabriek stelde mij goed op de hoogte per mail met goede informatie en de uitvoering van mijn Zonnepanelen op mijn dak is voortreffelijk gedaan, mede alsook de technische man en ik ben zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig zaken gedaan met de zonnefabriek!

Behalve de wachttijd van 7 maanden zijn wij uiterst tevreden met het offertetraject, de info m.b.t. de voortgang en de levering & uitvoering ter plaatse. Bijzonder aardig en kundig personeel ook!

 • Aanbevelen? Ja
9

niet de goedkoopste, maar in alle opzichten en van begin tot eind gedegen en betrouwbaar

plezierig en goed

 • Aanbevelen? Ja
8

communicatie naar installatieteam kan beter

De installatie was op zich prima. Echter, het was jammer dat de installateurs niet wisten wat er afgesproken was, zoals bijv. niet door het dak boren en leidingen buitenom naast de afvoerpijp plaatsen. Ons werd nadrukkelijk gevraagd foto's van het dak aan te leveren, die het installatieteam vervolgens niet gezien heeft. Verder werkt de "app" (het is eigenlijk een webpagina) niet goed. De "app" blijft maar rondjes draaien en een enkele keer krijg je daadwerkelijk de opbrengst te zien. Deze "app" vraagt om verbetering.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.