Ik heb twee trapliften gekocht, een naar de zolder en een van begaande grond naar verdieping. Ze zijn goed geplaatst door keurige monteurs van smienk. Alles keurig uitgelegd en ook alles prima opgeruimt Dat verdient een pluim.
Vanaf het begin tot nu toe is alles naar wens verlopen.De monteurs hebben alles netjes aangelegd.
Ben uitermate tevreden door de professionele aanpak en uitleg door het personeel van de firma Smienk. Alle lof.
Keurige afspraken, snelle afhandeling, goede montage, kleine opmerking een voet niet geheel op trede en kleine hakkeltjes bij hoge bocht,maar erg blij mee
Prima contact met de front office van Smienk trapliften, goede levering en plaatsing van de traplift door vakkundige monteurs. Prima uitleg van zowel de vertegenwoordiger als de monteurs. Ik hoop nog lang gebruik van de traplift te maken
Na eerste contact snel een offerte gekregen. Helaas paste de gekozen rail niet goed en moest er toch een nieuwe rail gemaakt worden. Ook dat ging snel en met volledige inzet van iedereen bij Smienk. Ik ben zeer tevreden over de inzet , vriendelijkheid en netheid van werken van het personeel. Top! Hij staat er pas een paar dagen, dus de service kan ik nog niet beoordelen, maar ik heb daar het volste vertrouwen in. Ik heb het bedrijf al een paar maal aanbevolen.
Snelle installatie, soepele prijsstelling
super levering. Aardige mannen van de installatie. Wij zijn heel blij met de geleverde traplift. Hopen er lang gebruik van te maken. vr.gr. J.v.Dijk-horn
Smienk heeft prima personeel in dienst. Men was er op gebrand om het werk goed af te leveren. Helaas ging het plaatsen niet voorspoedig, maar na vier maal werd de traplift correct geïnstalleerd. De laatste maal kwam zelfs de monteur ’s avonds nog langs. Tot nu toe bevalt de traplift uitstekend.
Na mijn diagnose ALS moesten we snel een traplift. na enige problemen door de lastige trap van ons, is het deze week gelukt. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid, uitleg , uitvoering. Super bedankt
Door ziekte van mijn vouw was traplopen niet meer mogelijk! Op advies van schoonzoon contact opgenomen met vertegenwoordiger van Smienk. Gesprek over.... en het plaatsen van de 2e hands lift, was met een week gebeurd. Fantastisch snel... Met wat aanloopprobleempjes die binnen een dag waren verholpen wordt hij tot tevredenheid gebruikt. De mensen van gesprek, het plaatsen van de lift en die de service verleende bij de storing... Alleen maar lof! Weten zich in alles te gedragen in onze omstandigheid! Wat ons betreft.. Houden zo!! Een klein negatief puntje als niet roker... Is gebruikt bij rokers!
Smienk reageerde snel op de aanvraag om langs te komen en naar de mogelijkheden van een traplift te kijken. Er werd goed advies gegeven en de mogelijk te plaatsten traplift laten zij via een iPad zien, waardoor het erg duidelijk is wat je kunt verwachten. De prijs is direct bekend en de levering en plaatsing van de traplift is snel te regelen. Wij zijn tevreden over de plaatsing en de afwerking. Het systeem wordt duidelijk uitgelegd. Ook wordt alles netjes opgeruimd. Groeten Jan.
Ben tevreden met de levering. Hebben zich goed aan de afspraken gehouden. Wel jammer dat de levertijd 4 weken was, maar was ons wel van te voren medegedeeld. Hopelijk is de service na aankoop ook goed maar ik heb geen enkele reden om hier aan te twijfelen
Na een slechte ervaring met Thyssenkrupp is het een verademing om met de mensen van Smienk te werken.Van het eerste contact met de telefoniste en vertegenwoordiger en niet als laatste de monteurs. Er is goed gecommuniceerd en de afspraken snel gemaakt zodat mijn vrouw weer veilig naar boven en beneden kan gaan. Binnen een week was alles geregeld en vandaag staat de nieuwe traplift op de trap.Topper!!!
De traplift nu 3 weken in huis voor mijn vrouw. we zijn erg blij mee en de lift functioneert prima. ze zit er parmantig op en geen angst. lof voor de Smienk organisatie verkoper, staf in Nunspeet en de plaatsers, jongens die van aanpakken weten. Een 10 vind ik altijd zo'n hoog cijfer, daarom de kolom daarvoor genomen. overigens als je die kolom aantikt wordt het laatste sterretje grijs en die daarvoor voor een kwart. Vreemd! Al met al "sofar so good".
Na wat problemen,met de trap, bij het plaatsen van de lift, heeft Smienk deze tot onze volle tevredenheid opgelost. Deskundig en aardig personeel. Met Hetty en Ellie op een prettige manier afspraken kunnen maken.Zijn blij met deze lift en zullen de firma Smienk zeker aanbevelen. J.Sanders
Dit bedrijf geeft een geweldige service. Mijn ouders moesten met spoed een traplift. Op donderdagavond via email informatie gevraagd. Vrijdag ochtend belde men al met nog wat vragen om een goede offerte te kunnen maken. Men had nog een 2de hands op voorraad. Vrijdag in de middag de offerte ontvangen en op zaterdag akkoord gegeven voor montage op Dinsdag ochtend!! Dat dit zo snel kon hadden we wel gehoopt maar niet verwacht. Complimenten aan het gehele team van telefoniste tot aan de monteurs. Bedankt onze moeder is er heel erg blij mee. Gr. John
Vriendelijk bedrijf dat meedenkt en klantgericht een traplift levert dat past bij onze wens. Bedankt
Goede voorlichting, ruime keuze in gebruikte trapliften. Aflevering volgens afspraak. Plaatsing werd deskundig uitgevoerd. Goede voorlichting na plaatsing van de lift.
Ik heb een kunstheup en mag deze niet teveel belasten. Hiervoor heb ik een traplift aangeschaft. Het is bijna niet te zien dat het een gebruikte traplift betreft en ik heb toch mooi veel kosten bespaard. Na aanvraag was ondanks mijn lastige trapsituatie de traplift binnen 10 dagen gemonteerd.
Het was een ontzettend goede uitkomst dat de traplift kwam. We zijn erg tevreden over de service, de vriendelijkheid. Het maakt het allemaal een stuk makkelijker.
in het begin was er wat met de lift, maar dat werd heel snel opgelost, zelfs in het weekend! Hopelijk is het niet nodig voor die mensen, maar anders zou ik Smienk Trapliften zeker aanbevelen!